Anna Böhlmark är NewsVoice nye medredaktör

publicerad 2 februari 2014
- Torbjörn Sassersson red.

Anna-Bohlmark-halvNewsVoice har fått en ny medredaktör och även resebloggare. Som grundare av NewsVoice känns det mycket bra att äntligen ha hittat en kollega av rätta virket.

Anna Böhlmark  är svenska, men bor sedan 10 år i Italien. Hon tog en master degree i “Kommunikation och Media” i Florens.  En av hennes styrkor är mångspråkigheten. Anna Böhlmark talar italienska, spanska, franska, engelska och kinesiska. Anna har även bott i Kina, 1 år i Mexiko och två år i Spanien. En kinesisk professor bjöd in henne att delta i ett forskningsprojekt inom kommunikation och till Kina blev det 5 längre resor.

Anna har arbetat som frilansande journalist i många år för 2000-talets Vetenskap och från och med februari har NewsVoice ett närmare samarbete med  2000-talets Vetenskap gällande bland annat innehåll. Det känns mycket positivt. Tidningarna delar i stora delar samma inställning till vilka nyheter som bör får större spridning.

Anna Böhlmark  är en sann kosmopolit. Som resebloggare väljer hon nyfikenheten i mötet med en annan kultur. På sina resor runt världen försöker hon skrapa på ytor och sätta saker i ett djupare sammanhang. Med hjälp av sina språkfärdigheter och ett öppet sinne kan hon överkomma många kulturbarriärer.

Följ med på hennes äventyr och upptäck världen från ett annorlunda perspektiv från världens olika hörn. Just nu (under jan-mars 2014) går hennes resa genom hjärtat av Sydamerika.

Välkommen Anna.

Torbjörn Sassersson


Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *