FN varnades för geoengineering på klimatkonferens

4
222

På FN:s Global Warming Session i New York år 2007  redovisade Dr Rosalind Peterson att de ökade utsläppen av kemikalier från flyg sk ”geoengineering” eller ”chemtrails” allvarligt hotar världens livsmedelsproduktion och människors hälsa. Redan 2007 observerades kraftigt förhöjda halter i grundvatten av kemikalier som används, aluminium och barium. Aluminium stryper växternas förmåga att ta upp vätska.

Text: K. Reporter | Rosalind Peterson Presents Chemtrails at UN Session on Global Warming | Video: Harold Saive

Dr Rosalind Peterson beskrev vid FN-konferensen att vädermanipuleringsprogram  bedrivs i ökad omfattning över hela världen och innebär att man sprider ut stora mängder kemikalier i atmosfären. Kemikalierna faller ner på jorden där de bland annat förstör mikroklimatet som växterna är beroende av. Kemikalierna leder även till att pollineringen försämras. Dr Peterson har en bakgrund som skördeskadeinspektör vid den amerikanska jordbruksmyndigheten USDA. Hon  har grundat California SkyWatch och Agriculture Defense Coalition.

Dr Peterson förklarade att kemikalierna som sprayats ut från flyg gör att molnen i dag ser helt annorlunda ut än tidigare samt att himlen alltmer är täckt av moln och dis. Det bidrar i sin tur också till minskade skördar då växterna är beroende av solljuset för sin fotosyntes och energiproduktion.

Sammantaget orsakar vädermanipuleringen minskade skördar och på sikt livsmedelsbrist.

Hon redogjorde för att kemikalierna som sprayas från flyg och även via uppskjutning av raketer   redan före år 2007 hade förgiftat grundvattnet på många platser i USA. Man fann kraftigt förhöjda halter av de partiklar som används: aluminium, barium, strontium mm. Aluminium går in växternas rotsystem och förhindrar dem att ta upp vätska. De ser därför ut som om de torkar ut.

”Träden dör i stor omfattning över hela USA, de är inte friska som tidigare”, berättade Dr  Peterson.

”Om detta fortsätter kommer vi att ha en ärtsoppa av kemikalier över oss som kommer att skada vår hälsa och vår livsmedelsproduktion. Vi kommer att få en livsmedelskris”, varnade Dr Peterson.

7 år senare har delstaten Kalifornien drabbats av den värsta torkan på hundra år som enligt insatta bedömare är en effekt av omfattande vädermanipulering. Odlarna har stora svårigheter. ABC rapporterar att livsmedelspriserna kommer att gå upp kraftigt.

Text: K. Reporter

 

Regler för kommentarsfältet: Du har personligt ansvar för vad du skriver. Nedsättande kommentarer raderas. Max ca 300 ord och tre externa länkar. Läs mer

4 KOMMENTARER

 1. Intressant. Vad har efterspelet blivit? Hur har Sveriges representanter agerat i frågan? Finns det någon som vet?

 2. Ingen vill lyfta frågan i Sverige, men vi sprayas inte så våldsamt som t.ex. USA
  Tas det upp i media handlar det bara om vanliga kondensstrimmor.
  Den australiensiska tidskriften New Dawn Magazine hade en stor artikel om chemtrails 2013 (jan.febr.) nr. 136
  Artikeln är skriven av den amerikanske professorn James Tracy och tar faktiskt upp Pernilla Hagberg, MP och hennes propagerande att chemtrails inte bara är en tokig konspirationsteori utan högst verkligt.
  .

 3. I was about to post this on my FB but noticed that there is nothing that shows that this is a UN conference and I couldn’t find it on un webcast… Can anybody help me to locate it?

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here