Trailer: “Overcast” investigates the ongoing geoengineering

4

Overcast is an investigative documentary on the phenomenon of man-made cloud cover induced by jet trails – and the related issue of chemtrails.

Support the ongoing investigationsStöd NewsVoice genom att köpa kaffe
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
Prenumerera
Notify of
guest
4 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Mariann Nyqvist
Mariann Nyqvist
Gäst
6 mars 2014 kl 21:29

I filmen “Bionics, transhumanism and the end of evolution” säger man vid 39 min och framåt att man vill “Transfer mind to computer and liberate us from our body /…/ we will be free souls in cyber space”. Uttalandet kan tyda på att vi inte kommer att existera i några kroppar när de är klara med oss. Våra medvetanden kan då komma att härbärgeras i ett “moln” knuten till en kvantdator. http://www.youtube.com/watch?v=cU1-YFbAifA

Mycket tyder på att transhumanisterna har hämtat inspiration från den tibetanska dödsbokens föreställningar om medvetandet efter döden. Tibetanerna menar att vårt medvetande aldrig kan dö utan lever vidare i Bardo/cyberrymden. De uppfattar också att den största uppoffring en människa kan göra är att offra sin kropp till gudarna. Transhumanisterna menar sig vara våra nya gudar och genom projektet DARPA har de utvecklat en robot som ska livnära sig på att äta mänskliga kroppar. Kan vi förvänta oss kampanjer om att vi i framtiden behöver offra oss för klimatets skull eller kanske som ett fredsskapande bidrag?
Secret Tibetan Book of the Dead: http://www.youtube.com/watch?v=Ermcc6iDqQA

Människoätande robotar: http://www.wired.com/underwire/2009/07/military-researchers-develop-corpse-eating-robots/

Filmer om nanobots och mind control: http://www.dataasylum.com/media-bioapi-chemtrails-references2.html#met

Mariann Nyqvist
Mariann Nyqvist
Gäst
6 mars 2014 kl 21:10

Sture ja det är sannolikt så att det sprutas för att värma upp planeten men också för att skapa en massa olika typer av katastrofväder som översvämningar, tornadosar, is, snö och kyla. Det är viktigt att teaterkulissen överensstämmer med berättelsen. Vi får dock inte stanna vid att bara prata “väder”. Det finns värre saker med utsläppen nämligen nanobotar. Dessa sprids via Chemtrails för att möjliggöra en simulerad såväl inre som yttre verklighet. Nanobotarna ska ersätta vår egen hjärnverksamhet. För mer info googla: micro dust weaponry nasa och nanobots augmented reality

“By the late 2020s, nanobots in our brain, that will get there noninvasively, through the capillaries, will create full-immersion virtual-reality environments from within the nervous system. So if you want to go into virtual reality the nanobots shut down the signals coming from your real senses and replace them with the signals that your brain would be receiving if you were actually in the virtual environment. So this will provide full-immersion virtual reality incorporating all of the senses.” http://www.kurzweilai.net/the-singularity-is-far-a-neuroscientists-view

http://beforeitsnews.com/beyond-science/2014/02/evil-science-transhumanism-nanobots-implants-and-more-video-2445466.html

NSA:s övervakning är en form av datainsamling för att i ett senare skede återkoppla denna och vägleda oss med individualiserad information.

Sture B
Sture B
Gäst
6 mars 2014 kl 15:21

Ett litet förtydligande angående jordens naturliga växthuseffekt. Det är atmosfärens sammansättning som håller kvar solenergin ungefär på samma sätt som glaset i ett växthus. Ändrar man på atmosfärens sammansättning kan man förstärka eller försvaga denna effekt.

Sture B
Sture B
Gäst
6 mars 2014 kl 15:04

I filmen pratas det om spruta aerosoler för att kyla jorden, men man kan lika väl spruta för att värma upp den. Det beror bara på VAD det är för ämnen man har i aerosolerna.

Utan atomsfärens naturliga växthuseffekt skulle jorden vara en kall och obeboelig planet. Men sprutar man ut något som förstärker denna naturliga växthuseffekt får man den “globala uppvärmning” det tjatas om.

Filmer, som den ovan, försöker visa hur “goda krafter” i hemlighet försöker kyla vår planet, men det är nog bara PSYOP-Bullshitt. Det är troligtvis besprutandet i sig som orsakar denna förstärkta växthuseffekt. Varför skulle de annars göra det i hemlighet?