Pilot glömmer stänga av chemtrail vid landning?

18
285

chemtrails landning

Pål Bergström: Kan videon vara fejkad? Ja, allt är möjligt. Väldigt välgjord i så fall. Kan det vara oredigerat material filmat på riktigt? Ja, det är troligt. Eller vad säger skeptiker om det nu är på riktigt, är det så kallad “naturlig landningskondens”?

Se video på Palbergstrom.com


 
 • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
 • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
 • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

18 KOMMENTARER

 1. ”Naturlig landningskondens” lol

  Slumpvis från utvalda punkter på vingarna, inte ens konsekvent med motorernas position. Låter väldigt övertygande

 2. Virvlarna uppkommer i ändarna av klaffarna. Klaffarna finns i flera sektioner längs vingen. Vid varje övergång mellan klaff och utan klaff varierar trycket/lyftkraften mycket och där blir det en virvel. I mitten på virveln är trycket lägre, då kondenserar den mycket fuktiga luften. Det är lite lustigt hur sådana här ”urbana myter” uppstår och vidmakthålles.

 3. @Flygingenjör

  ”Det är lite lustigt hur sådana här ”urbana myter” uppstår och vidmakthålles.”

  Det är även lite lustigt hur tolkningen av en enskild filmsnutt plötsligt förvandlar hela företeelsen chemtrails till en ”urban myt”. Det är ett mycket ovetenskapligt uttalande från någon som påstår sig ha en flygingenjörsutbildning.

 4. Flygingenjör,
  Titta på de två inre rökslingorna på den högra sidan, de stängs av medans den yttre slingan fortsätter. Jag tänkte att det kunde vara vingklaffarna som fälldes in men det verkar inte vara så om man tittar noga på filmen. Dessutom skulle de om jag förstår din analys av detta om de fälldes upp i bromsläget _börja_ bolma inte sluta som på filmen.

  Dessutom fäller man inte in vingklaffarna strax innan man landat. obra.

  Detta är ytterligare en anekdot om detta med chemtrails, börjar bli många nu med vittnen och myndigheter som talar om fenomenet.

 5. Till Professor Emeritus of Aeronautics and Aerospace Engineering

  Jättebra att du knäcker den urbana myten. Syftet med denna artikelserie är att se vad som är falskt och vad som är sant. Väldigt få skeptiska kommentarer har inkommit som verkligen visar något av substans.

  Eftersom du säger dig vara en Professor Emeritus of Aeronautics and Aerospace Engineering förklara gärna vad detta är: Många undrar. Inte ens jag vet vad det är.

  Svar som att det kan vara ”vad som helst” duger inte. Det kan endast vara en sak på bilden. Vet du vad det är?

  • Detta är munstycket på ett av amerikanska flygvapnets KC-135 tankflygplan, men det har modifierats för att spruta ut en dimma av vatten för att testa nedisning av flygplan i luften.

 6. Till Professor Emeritus of Aeronautics and Aerospace Engineering

  Vad är det här för ett munstycke och vad kommer ut ur munstycket?

 7. detta är definitvt inget som här till den normala aeronautiska utrustningen. Utrustningen är uppenbart avsedd att avge någonting ut i luften. Något som inte har där att göra. Som gammal SAS-anställt med mycket besök i verkstäderna är jag rätt säker på detta.

 8. @Red

  Med titeln ”Professor Emeritus of Aeronautics and Aerospace Engineering” försökte jag göra mig lite lustig över den påstådda ”Flygingenjörens” försök att ge lite extra tyngd till hans påstående om ”urbana myter”.
  Trodde du skulle känna igen min e-post och inte ta inlägget på allvar. Sorry!

  Men när jag ändå har dig på ”tråden”. Vad hände med den amerikanske fraktpiloten och den nya intervjun?

  Sen angående din första fråga så ser det faktiskt ut som dom har satt ett modifierat munstycke på ”snabeln” till ett militärt lufttankningsflygplan https://en.wikipedia.org/wiki/File:Galaxy_03.jpg och på ett sådant flygplan är det nog inte så mycket mer än munstycket som behöver modifieras för kunna lägga ut chemtrails.

  • En ny intervju med den amerikanske fraktpiloten finns på att-göra-listan! Måste hinna med allt som borde göras.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här