Tyskland deltar i chemtrails[chaff]-experiment enligt meteorolog

4

Ett tyskt inslag som sändes i kanalen RTL.de och som producerats av Tanker Enemy påstår att militära experiment ligger bakom aerosolbesprutning i atmosfären. Reportaget visar att den tyska militären ligger bakom experimentet. Det började 2005 enligt meteorologen Karsten Brandt. Brandt menar att de har nästan vattentäta bevis för att militären sprayat ut en aerosol bestående av mycket fina partiklar, metaller och polymerer [chaff] med syftet att störa radarsignaler.

Han menar även att militären manipulerat meteorologiska kartor. Reportaget spelades in runt 2006.

Källa: http://www.rtl.deLämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

4 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Sture B
Sture B
Gäst
24 april 2014 kl 14:15

@Nike

Den filmen hade jag inte sett, den var ju guld värd. Där illustreras det hur ca 80 % av luften som sugs in i turbofläktmotorn passerar förbi förbränningskammaren vilket gör det osannolikt att det är kondensstrimmor vi ser. Plus att den visar foton (med början ca 0,19 min och 29,12 min) på modifierade fästen, där motorgondolen fäster i vingen, där man tydligt kan se sprutmunstycken som är placerade så att det ska se ut som om “chemtrailen” kommer direkt från motorn.

Här fick man ett antal effektiva spikar till “skeptikerkistan”. TACK!

Ivan Björn
24 april 2014 kl 10:07

Video är borttagen det gick fort!!! Krafter som vill kväva debatten om chemtrails sover inte. Jag har en video i min bibliotek och här klistrar jag in länken: http://www.youtube.com/watch?v=IaPqCMIuEk4&list=PLFpbObURvzeztQYSotBrqo71PE6wRuTAN&feature=share&index=118

Red
Red
Gäst
22 april 2014 kl 18:17

Bra förtydligande. Rubriken är missvisande och den ändras.

Nicke
Nicke
Gäst
22 april 2014 kl 15:10

Inslaget är visserligen intressant men det handlar i huvudsak om chaff, dvs om stora plast, glasfiber och metall partiklar som militären använder för att lura radar.

Det ska inte blandas ihop med chemtrails som generellt sett består av gas.

Jag har postad denna länken tidigare,
men den är oerhört viktig för alla som vill förstå mer om chemtrails:

http://vimeo.com/87386065