A. C. Griffith: Chemtrails för militär radarkommunikation såldes in till regeringar som ”global warming fix”

18
606

fetsprayning 5 april

NewsVoice har från en egen svensk källa inom det militära fått bekräftat att chemtrails innehållande barium använts i krigszoner exempelvis i Afganistan för att skapa 3D-bilder och förbättra radarkommunikationen. Denna artikel sammanfattar innehållet från en radiointervju med A. C. Griffith och en artikel av Mike Blair.

Text: K. Reporter

Det finns ett antal whistleblowers inifrån USA:s militära etablissemang som redan för många år sedan talat om att amerikanska flottan och flygvapnet sedan 1990-talet bedrivit flera topphemliga projekt som innebär att flygplan avsiktligt sprider ut kemikalier och tungmetaller i små partiklar. Ett av de viktigaste syftena har varit just förbättrad radarkommunikation.

sprayande plan chemtrailsA. C. Griffith (27 mars,  1940 – 19 juni, 2012) arbetade både inom CIA och NSA. Vid en radiointervju i amerikanska radiokanalen The Power Hour från år 2007 berättade han att de utsläpp som flygplanen numera i ökad utsträckning lämnar efter sig, och som därefter breder ut sig och bildar dismoln, inte kommer från motorerna utan från sidoutrustning avsedd för spridning av olika kemikalier och tungmetaller. Åtta år tidigare hade han blivit kontaktad av journalisten Mike Blair från tidningen the Spotlight i Washington. Blair ville ha hjälp med att undersöka chemtrails.

Griffith och Blair lyckades få kontakt med personer inom USA:s hemliga chemtrailsprogram vid Wright Patterson Air Force Base, en av USA:s större flygbaser. Efterforskningarna mynnade ut i en artikel publicerad i the Spotlight år 2001: “Military Said Behind Up to Four Different Chemtrail Programs”.

Huvudingrediensen i chemtrails är olika blandningar av bariumsalter. Kemikalierna utgör en del av ett nytt radarsystem som utvecklades vid Wright Patterson. De används för allra hemligaste av militärens olika program kallat Radio Frequency Mission Planner (RFMP). Ett underprogram till RFMP heter Variable Terrain Radio Parabolic Equation (VTRPE) som är ett radarsystem som innebär att tredimensionella bilder kan erhållas av terrängen. Utan barium kan man inte få lika bra 3D-bilder över land på grund av atmosfärens naturliga egenskaper. Man löste det genom att tillsätta en blandning av bariumsalter utspridda i luftrummet med hjälp av flygplan.

En av forskarna som Blair kom i kontakt med inför sin artikel berättade att de kemiska och elektriska egenskaperna hos blandningen drar åt sig fukt som stannar i molnen. Bariumblandningen orsakar en elektrisk och kemisk miljö som stödjer RFMPE/VTRPE samt bildar en ”ducting path” dvs en bana i atmosfären som främjar radarkommunikation, även över horisonten.

Ett andra chemtrailprogram som Blair och Griffith fick reda på hade som syfte att dämpa solinstrålningen mot jorden och innebär utspridning av reflekterande aluminiumpartiklar eller andra partiklar med liknande egenskaper i atmosfären.

Ett tredje program gällde vädermanipulering och innebär bland annat att bariumsalter sprids ut framför väderfronter. I kombination med HAARP-systemet som sänder ut massiva mängder elektromagnetisk strålning upp i atmosfären kan vädret kontrolleras och manipuleras. Väderdata är även ett viktigt inslag i VTRPE-programmet. Militären kan orsaka stormar, översvämningar, torka, stänga ute solinstrålning och få ett land på knä utan att ens behöva avfyra ett enda skott.

Ett annat hemligt chemtrailprogram drevs av Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) och innebär metoder för att upptäcka och oskadliggöra biologiska attacker från fienden. Det använder också bariumsalter tillsammans med speciella polymerfibrer som gör att man kan upptäcka biologiska ämnen.

”Vi vet att människor har dött på grund av det här. Människor har blivit slagna för att de ska hålla tyst”, berättade Griffith och nämnde bland annat en högt uppsatt militär inom amerikanska flottan, Jeremiah Border, som begick “självmord” genom att skjuta sig själv två gånger i bröstet efter att han motsatt sig chemtrails-programmet redan 1996.

Chemtrailprogrammet inleddes med CIA-plan, men utökades sedermera även till att omfatta kommersiella flygbolag vars plan har utrustats med aerosolenheter vilka helt styrs av data- och satellitsystem. Piloterna behöver inte veta vad som pågår – inte heller de övriga anställda inom flygbolagen.

Människor på myndighetsnivåer har fått order att inte tala om frågan och inte mäta ämnena utan i stället skylla på förhöjda halter av ozon exempelvis, hävdade Griffith.

Så länge människor diskuterar det på nätet är det OK. Säkerhetstjänsten har fått order om att låta det vara. Människor har teorier i olika riktningar och ingen vet riktigt vad som är den rätt.

Vi tror att det sålts in till regeringarna som en global warming fix, säger Griffith.

1970 lämnade NASA in en patentansökan om en metod för att släppa ut barium i atmosfären som därpå bildade moln: ”Barium release system to create ion clouds in upper athmosphere”.

Text: K. Reporter

A. C. Griffith
A. C. Griffith | Foto: acgriffith.com


Relaterat

In Memoriam: A C Griffith: March 27, 1940 – June 19, 2012Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
18 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
M Merlingen
M Merlingen
Gäst
6 maj 2014 kl 19:33

Jag har fått uppgifter om att vissa lågprisbolag får viss subventioner på bränsle, genom att ha tankar ombord som ingen får fråga om vad de är till i lastutrymmet. Bl a tekniker som servar Ryan Air plan har bekräftat detta. Att det rör sig om spridning av aerosoler et c är högst troligt och en medverkan i chemtrail, som varken personal eller piloter är informerade om.

Redhawk
Redhawk
6 maj 2014 kl 20:26

Tack för artikeln, det klargör en hel del., Frågan är nu bara varför dessa chemtrail finns över skandinavisk luftrum främst i Sverige, då Sverige inte är i krig med USA. Varför skulle man då behöver 3 D bilder av landet.
Är det så man tvingar regeringar till lydnad genom att hota att om de inte gå med ändrar man vädret så att landet närmar sig en katastrof? Detta påminner om en story som Walt Disney hade en gång i Kalle Anka, där man kunde hämnas på sin granne med dålig väder eller snöstorm på sommaren. Obegriplig att regeringar gå med på en sådan barnslig idioti.Finns det inga krafter i olika länders regeringar som sammansluter sig och vilja sätter stopp på detta vanvettet, eller är rädslan och korruptionen så utbredd att man hellre faller till föga och hoppas på det bästa.?

Oskar
Oskar
Gäst
Reply to  Redhawk
10 september 2014 kl 14:03

Sverige är strategiskt bra placerat när det gäller att styra väder mot Europa, Ryssland och Mellanöstern. Använder sig utav arktiskt väder som man sedan kan styra hur man vill. Vi har även många anläggningar som används till bland annat HAARP projektet. Vi är USA’s lilla puppet, vi är köpta sen länge..

:Albert :Olofsson
:Albert :Olofsson
Gäst
7 maj 2014 kl 04:20

Tackar för ett fantastiskt bra job, Torbjörn. Ett välgjort och mycke värdefullt reportage!

M Merlingen
M Merlingen
Gäst
7 maj 2014 kl 17:44

http://www.s-info.se/page/blogg.Asp?id=1664&blogg=56539
I dessa dokument så finns en del intressant information angående chemtrail över Sverige….

Ivan Björn
7 maj 2014 kl 21:40

Och här kommer förklaringen: https://www.youtube.com/watch?v=3d2r6A3DMqY

Kerstin Unger Salen
Gäst
7 maj 2014 kl 23:19

Ingen uttalar sig om hur dessa chemtrails påverkar människors hälsa.Var åa säkra att de har allvarliga konsekvenser för vårt respiratoriska system och aluminium är inte precis ett nyttigt ämne. Tungmetaller i kroppen bidrar till cancer.Kanske borde allmännheten få lov att ha något att säga till om, eftersom vi alla ofrivilligt får i oss ännu mer giftiga och främmande ämnen? Var ska allting sluta? Tack for bra journalistjobb.Med vänliga hälsningar Kerstin

Mariann Nyqvist
Mariann Nyqvist
Gäst
8 maj 2014 kl 23:55

Vi verkar vara indragna i en vaken mardröm: https://www.youtube.com/watch?v=xK_s3JXEEG4

Chemtrails som ett utslag av psykopatologi som sprider sig som ett virus i samhället https://www.youtube.com/watch?v=KGfVYTxrK7Y&list=PLq4YpMzHUvVWhHwsP7hTRw88JYlX15GUM

Filmen Corporation: https://www.youtube.com/watch?v=s6zQO7JytzQ

Bo
Bo
Gäst
9 maj 2014 kl 12:42

Redhawk,

man kan ju undra…. Men då de tongivande svenska politikerna alltid åker till Bilderberg innan de blir ministrar kan man ju nästan säkert anta att de har fuffens för sig som inte är förenligt med folkstyre. Svenska eliten sysslar med fuldemokrati misstänker jag.

Troligt är att en väldigt liten kabal har full kännedom om Chemtrails, där skulle redaktör Sassersson vara en fluga på väggen:P

Ivan Björn
12 maj 2014 kl 18:45

Här vill jag lägga till den senaste länken om vädermanipulation från tjeckiska orgonet som jag lade med mina komentarer på min blogg: http://ivansbj.blogspot.se/2014/05/radarpuls-fran-norr-den-125-2014.html#more

Mikael Jansson
Mikael Jansson
Gäst
12 maj 2014 kl 22:13
Ivan Björn
12 maj 2014 kl 22:44

Tack för en bra video om chemtrails, har lagd till den på ovanstående länk

Jan Rosbäck
Jan Rosbäck
Gäst
18 maj 2014 kl 09:33

Det påstås att HAARP, nu som konfirmerat väderkontrollsystem, ska läggas ner. Tveksamt, militärens planer flyttar istället ut på haven för att komma undan demokratisk kontroll. http://www.activistpost.com/2014/05/conspiracy-theorists-vindicated-haarp.html

Peter Grafström
Peter Grafström
Gäst
21 maj 2014 kl 02:21

Det verkar rimligt som det förklaras även om kvantitativa uppgifter spelar roll.
Jan Rosbäck har tidigare varit inne på att Bariumsalter skulle påverkas av radiovågor.
I artikeln visar det sig att det som avsågs i detta fall var bariumsalt upplöst i vattendroppar som tänkes breda ut sig i som jag förmodar relativt täta moln.
Förutsatt att det är tillräcklig mängd saltlösning så går det i såfall verkligen att absorbera em-vågor och därmed höja temperaturen lokalt.
Om de salta dropparna blandar sig med de vanliga molnen, kommer det därför vara möjligt att värma de vanliga molnen så att de minskar i omfattning. Eftersom molnens vattendroppar ständigt cirkulerar in och ut ur molnen så verkar det troligt att det skulle bli en sån mix. Om inte skulle man ju bara komma åt de konstgjorda salta dropparna.
Att HAARP läggs ner i Alaska beror nog bara på att det är färdigtestat för att gå vidare med mobila plattformar som kan komma åt på de ställen dit HAARP inte når från Alaska. Oavsett vilken av dess användninsområden det gäller.
Det behövs rätt mycket effekt. Ett hangarfartyg har kärnreaktor(er) och är kanske stort nog om man fäller ut lite saker på bredden.

Ivan Björn
21 maj 2014 kl 09:04

Jag har läst någonstans att uppe i atmosfären finns det hur mycket vatten som helst – mera än det synliga vatten på jorden. När man förorenar detta vatten med partiklar typ barium då suger dessa partiklar åt fukten och med den elektromagnetiska manipulation av detta kan man i princip vräka ner hur mycket vatten som helst på ett förutbestämt ställe på jorden, eller framkalla torka.

Man borde beakta också att det finns börser i USA som manipulerar matpriser och som spelar med naturkatastrofer! Dessa börser skulle aldrig fungera om man hade överflöd av mat, eller om p.g.a. stabilt väder skulle det nästan aldrig ske några katastrofer. Bara på att rubba balansen och skapa ett enormt lidande kan man tjäna enorma miljarder på detta.

Mr P
Mr P
Gäst
8 maj 2016 kl 18:42

Ang frågeställningen varför det skulle vara intressant med 3D radarbilder av skandinavien så är det nog snarare mer så att skandinavien och dess natosammarbete är utomordentligt bra utgångspunkt för att få dessa 3D radarbilder av Ryssland mm. Bara en tanke.

Putte
Putte
Gäst
9 maj 2016 kl 01:12

Har amerikanarna planer på att utveckla vädervapen typ monsterstormar/tornados,monsteråskväder med kraftiga blixtar,
hagelstormar,och övriga oväderssystem för att bekämpa Ryssland?

Putte
Putte
Gäst
9 maj 2016 kl 01:16

Och att man tillexempel kan styra kraftiga snöstormar,köld med ner mot 50 minusgrader
för att knäcka hela Mellanöstern,Inklusive Iran,?