Föredrag: ”Chemtrails – fakta eller påhitt?” Göteborg 24 augusti 2014

  5
  469

  chemtrails San Francisco 4 Jan 2014Det fanns en tid när himlen var blå. Nu ser vi ofta en himmel med moln som uppstår ur aerosol-strimmor som växer ut och bildar ett dis. Vädret är inte längre ”naturligt”.

  Dhughaighn MacMhuirich [uttalas ungefär: dogan mackmurich] är en undersökande journalist som under många år arbetat som pilot, auktoriserad bergsguide samt ekologisk jordbrukare och han har studerat chemtrails-fenomenet sedan 2002.

  Föredraget handlar om fenomenet chemtrails och geoengineering och hur vädret används som vapen mellan nationer.

  Föredraget hålls på engelska
  Söndag 24:e augusti kl. 13:00
  TR-huset, Storgatan 3, Göteborg (Vid Haga- och Smyrnakyrkan)
  Inträde: 80 kr
  Arrangör: Föreningen Qui Bono  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

  5 KOMMENTARER

  1. Jätteintressant, det är synd att det är minst 30 mil till Göteborg. Det vore enormt intressant att lyssna på honom. Jag hoppas att någon besökare kan skriva ihop en berättelse om vad han sa och skicka till NewsVoice, så vi får lite info.

  KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här