Amerikansk kongressledamot får hett om öronen efter att han uppmanat befäl att ej följa Obama

  1

  As InfoWars reported last week, during a political event held at a Colorado Springs bar, congressman Doug Lamborn told an audience that he was working with other members of Congress urging US military generals to resign as a protest against Obamas middle east policy.

  “A lot of us are talking to the generals behind the scenes, saying, ‘Hey, if you disagree with the policy that the White House has given you, let’s have a resignation,’” said Lamborn, according to Cory Hutchins, who attended the meeting.

  In the aftermath of his comments, Lamborn was on the receiving end of a deluge of condemnations from representatives.

  Doug Lamborn also faced heat from leftist media outlets, with MSNBC’s Rachel Maddow making Lamborn a subject of ridicule.

  Read more


  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  1 Kommentar
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  Redhawk
  Redhawk
  Gäst
  1 oktober 2014 kl 20:54

  Klassisk härskarteknik, att gå över till personangrepp ,när någon använder sig av rätten att yttra sig.
  Ett mycket välkänt fenomen som man experimenterade med i Sverige på 70 talet. Därför har de flesta blivit medlöpare, i rädsla att blir offentligt ” avrättat”.Det kräver mycket mod att sticker fram, men egentligen är man immun om man vet att ens egen mening är lika mycket värd än någon annans.