NBC News: ”Ebola in America: Has the Fever Broken?”

  1
  190

  NBC News ebolaIt’s been 21 days and none of the people in closest contact with Thomas Eric Duncan in the days before he was hospitalized has gotten sick. That includes his fiancée Louise Troh and her children, who were in a small Dallas apartment with an increasingly ill Duncan for days, and forcibly kept inside for days afterward.

  No one else has carried Ebola into the country yet, and since Wednesday, no more nurses or other health care workers who took care of Duncan have been infected.

  Read more


  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

  1 KOMMENTAR

  1. Precis, Ebola är i USA för att kunna skapa panik och sälja en massa skydsutrystning.Nästa steg blir att sälja medicinen som stoppar Ebola som de gjorde med svininfluensa.Det är skrämmande hur dumma tror politikerna att folk är,tror att förra bluffen är redan glömd.I alla fall jag kommer inte ta någon spruta denna gången häller som förra gången och hoppas att många har lärt sig av svininfluensa bluffen med många Narkolepsipatienter i följd och vem vet vad mer som media pratar inte om.

  KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här