NBC News: “Ebola in America: Has the Fever Broken?”

  1

  NBC News ebolaIt’s been 21 days and none of the people in closest contact with Thomas Eric Duncan in the days before he was hospitalized has gotten sick. That includes his fiancée Louise Troh and her children, who were in a small Dallas apartment with an increasingly ill Duncan for days, and forcibly kept inside for days afterward.

  No one else has carried Ebola into the country yet, and since Wednesday, no more nurses or other health care workers who took care of Duncan have been infected.

  Read more

  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  1 Kommentar
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  Julius
  Julius
  Gäst
  21 oktober 2014 kl 21:31

  Precis, Ebola är i USA för att kunna skapa panik och sälja en massa skydsutrystning.Nästa steg blir att sälja medicinen som stoppar Ebola som de gjorde med svininfluensa.Det är skrämmande hur dumma tror politikerna att folk är,tror att förra bluffen är redan glömd.I alla fall jag kommer inte ta någon spruta denna gången häller som förra gången och hoppas att många har lärt sig av svininfluensa bluffen med många Narkolepsipatienter i följd och vem vet vad mer som media pratar inte om.