NBC News: “Ebola in America: Has the Fever Broken?”

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 21 oktober 2014
- NewsVoice redaktion

NBC News ebolaIt’s been 21 days and none of the people in closest contact with Thomas Eric Duncan in the days before he was hospitalized has gotten sick. That includes his fiancée Louise Troh and her children, who were in a small Dallas apartment with an increasingly ill Duncan for days, and forcibly kept inside for days afterward.

No one else has carried Ebola into the country yet, and since Wednesday, no more nurses or other health care workers who took care of Duncan have been infected.

Read more

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Ebola
  • Precis, Ebola är i USA för att kunna skapa panik och sälja en massa skydsutrystning.Nästa steg blir att sälja medicinen som stoppar Ebola som de gjorde med svininfluensa.Det är skrämmande hur dumma tror politikerna att folk är,tror att förra bluffen är redan glömd.I alla fall jag kommer inte ta någon spruta denna gången häller som förra gången och hoppas att många har lärt sig av svininfluensa bluffen med många Narkolepsipatienter i följd och vem vet vad mer som media pratar inte om.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *