Bill Maher demonstrerar konsten i att chikanera och komma undan med det

publicerad 27 januari 2015
- Torbjörn Sassersson red.

Bill Maher chikaneraBill Maher är mästare i konsten att förolämpa inbäddat med humor. I denna fem minuter långa chikanering får neurovetare, presidenter och politiker en rejäl åthutning och hade det inte varit med humor hade det kallats förtal.

Det visar hur otroligt effektivt skandaliserande humor har på opponenten och för opinionsbildningen. Maher kan få 1 miljon tittare att skratta fast de inte ens håller med honom. Gränsen mellan förtal och humor är tunn.

Bara på YouTube är det snart 1 miljon visningar.

Se videon på YouTube

Kortanalys: Torbjörn Sassersson

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Bill Maher

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *