Bill Maher demonstrerar konsten i att chikanera och komma undan med det

  0
  379

  Bill Maher chikaneraBill Maher är mästare i konsten att förolämpa inbäddat med humor. I denna fem minuter långa chikanering får neurovetare, presidenter och politiker en rejäl åthutning och hade det inte varit med humor hade det kallats förtal.

  Det visar hur otroligt effektivt skandaliserande humor har på opponenten och för opinionsbildningen. Maher kan få 1 miljon tittare att skratta fast de inte ens håller med honom. Gränsen mellan förtal och humor är tunn.

  Bara på YouTube är det snart 1 miljon visningar.

  Se videon på YouTube

  Kortanalys: Torbjörn Sassersson


  Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe
  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  Prenumerera
  Notify of
  guest
  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer