Framgång för Lars Berns blogg och helt utfrusen från gammelmedia

  0
  128

  LARS BERN. Jag rapporterade för några dagar sedan att bloggen var på väg mot ett nytt rekord. Jag trodde då att den skulle komma över 50.000 besök den gångna veckan. Vi nådde inte riktigt upp till det men nästan, så jag får kämpa vidare. Jag noterar dock ett ännu intressantare resultat av mitt bloggande.

  Trots att jag sedan år 2008 är helt utfrusen från gammelmedia såsom papperstidningar och Public Service och bara har den här bloggen och Facebook som kanal för min opinionsbildning, hamnar jag för år 2014 på tidskriften DSM:s lista över landets 100-150 viktigaste opiunionsbildare i en mätning.

  Läs mer på Antropocene

  Se Sveriges viktigaste opinionsbildare enligt DSM

  Regler för kommentarsfältet: Du har personligt ansvar för vad du skriver. Nedsättande kommentarer raderas. Max ca 300 ord och tre externa länkar. Läs mer

  KOMMENTERA

  Please enter your comment!
  Please enter your name here