Intellihub: National Academy of Sciences medger att geoengineering-program testas

0
270

Barium cloud

Shepard Ambellas på Intellihub skriver i artikeln: “NAS committee admits in a roundabout way that chemtrail programs exist” från den 23 februari 2015 att en kommitté från National Academy of Sciences indirekt nu medger att geoengineering-projekt existerar, men att de måste hållas på en låg skala.


Text: NewsVoice | Foto: NASA testar att sprida ut ett moln av barium i den övre atmosfären, från rapporten: Barium cloud striations revisited

According to new reports released by a 22-member committee from the National Academy of Sciences, “full deployment” of geoengineering aerosols to mitigate the earth’s climate and manage solar radiation intake is far too risky and needs to be restricted to “small-scale experiments”, somewhat acknowledging that programs are currently taking place, without going all-the-way.

Shepard Ambellas påpekar att Intellihub skrivit om de två nära besläktade ämnena chemtrails och geoengineering i flera år och han noterar att på senare tid har mainstream media i små delsteg börjat att öppna upp ämnet, men utan att sätta in det i ett större perspektiv.

NewsVoice konstaterade den 16 februari 2015 att DN publicerade en artikel rubricerad: ”Forskare: CIA kan försöka militarisera vädret”

Text: NewsVoice


  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här