Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Sonia Choquette: ”Ditt sjätte sinne borde vara ditt första sinne”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 18 maj 2015
- NewsVoice redaktion

Sonia Choquette - Photo: own workASCALA. Sonia Choquette firas världen över som författare, andlig lärare och visionär guide. Hon har skrivit över 19 internationellt bästsäljande böcker. Men det är som vägledare för vårt sjätte sinne som hon gjort sig mest känd. Hon har undervisat bland annat Louise Hay, Caroline Myss och Julia Cameron.

Textutdrag från Ascala Magazine | Foto: Courtesy of Sonia Choquette

För en tid sedan lanserade Ascala Magazine en ”Intuitionsskola” för våra medlemmar. Samtidigt rapporterar vi från Universal Heart, föreläsningsserien med syfte att sprida kunskapen att det är hjärtats visdom vi behöver följa för att hitta vårt välmående. Därför är vi extra glada att kunna presentera en internationellt känd röst som vill utveckla vårt sjätte sinne.

Sonia Choquette:

“Intuitionen är den vägledande rösten från hjärtats intelligens. Det är sätet för din själ och sambandspunkten för din autentiska Ande som är tidlös. Det är din personliga inre kompass, som strävar, genom subtila impulser, för att skydda dig från skada, att hålla dig trogen ditt autentiska Själv och leda dig att leva ett meningsfullt och andligt tillfredsställande liv.”

Läs mer i Ascala Magazine


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq