Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Glöm inte att dela med dig av dina erfarenheter av alternativmedicin

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 4 augusti 2015
- Torbjörn Sassersson
Torbjörn Sassersson - Foto: Anna Böhlmark, 2000tv.se

Torbjorn_Sassersson_TrueScience-5okt2014Satsningen på det alternativmedicinska användarbiblioteket Användarberättelser på adressen Anekdoter.se som drivs av 2000 Talets Vetenskap utvecklas långsamt, men det är beroende av att du som framgångsrikt blivit botad av alternativmedicinska metoder lämnar in dina berättelser om hur du blev botad.

Ett exempel om hur du kan bota muskelvärk:

Jag har i 40 års tid lidit av värk och fibromyalgi, artros, mag- och tarmbesvär, även nedsatt hörsel på höger öra. Stel i leder och hela kroppen. Svullen i händer och fingrar. Har aldrig varit smärtfri på dessa år, trots all behandling. Har provat allt alternativt + tabletter fast i liten skala.

MSM har hjälpt mig på följande sätt: Jag vågar knappt skriva om det, hoppas det håller. Varit nästan smärtfri. Mindre eller ingen alls svullnad i händer och fingrar. Magen har fungerat bättre och hörseln på höger öra är bättre. Har över huvud taget mått bättre i hela kroppen, är rörligare. Hoppas bara detta håller. Tror att jag har fått ett nytt liv! Det tog två veckor innan jag märkte resultat av MSM och håller detta är det en revolution! / Stina Tranberg

Lämna in in din användarberättelse eller ta del av bibliotekets tips på botande alternativmedicinska metoder


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq