Martin Armstrong: ”Varför stannade Lagarde i IMF? För att öka IMF:s globala makt”

1
199

Christine LagardeNOTERAT. Den ekonomiska prognosmakaren Martin Armstrong varnar för IMF och Christine Lagardes planer som chef för den internationella fonden. Hon talade den 22 februari 2016 vid Arab Fiscal Forum i Abu Dhabi. Hennes budskap till världen var: glöm reformer, höj bara alla skatter.

Text: Torbjörn Sassersson | Foto på Lagarde: Wikimedia Commons

Martin Armstrong skriver:

Martin-Armstrong-Photo own work”She has threatened every tax haven with being sanctioned and removed from the Swift System unless they give up everyone. She has done far more damage to the world economy than any previous director. We have anemic economic growth and rising tax enforcement depriving us of our free society and the free movement of people as well as capital.”

Armstrong menar att de som befarar byggandet av en världsregering (a one-world government) har fel eftersom politikerna inte kommer att ge upp sin makt till ett särskilt maktcentrum, men den ”världsregering” som Lagarde försöker skapa är en central skattemyndighet och det kan vara hennes uppdrag inom IMF.

”EVERY career politician is against Donald Trump. Why? They are afraid he may end their gravy train. It does not matter who they are left or right; career politicians are against Trump. I would not doubt some plot to stop him.”

Läs hela Martin Armstrongs artikel

Text: Torbjörn Sassersson

Martin Arthur Armstrong (1949-) is the former chairman of Princeton Economics International Ltd. He is best known for his economic predictions based on the Economic Confidence Model, which he developed. / Wikipedia

Regler för kommentarsfältet: Du har personligt ansvar för vad du skriver. Nedsättande kommentarer raderas. Max ca 300 ord och tre externa länkar. Läs mer

1 KOMMENTAR

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here