Inferno – Uppföljningen till Da Vinci-koden har premiär oktober 2016

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 24 maj 2016
- Torbjörn Sassersson red.

Inferno_2016-posterTom Hanks är tillbaka som historikern Robert Langdon i Dan Browns film Inferno som är uppföljare till “Da Vinci-koden” och “Änglar och demoner”. Denna gång finner Langdon ledtrådar i Dantes inferno.

Dramat börjar med att Langdon vaknar upp på ett sjukhus i Italien med minnesförlust. Hans kollega är läkaren Sienna Brooks spelad av Felicity Jones. Tillsammans reser de kors och tvärs över Europa för att stoppa en dödlig komplott mot mänskligheten.

Premiär: 14 oktober 2016
Regi: Ron Howard

Dan Browns hemsida

Donera till NewsVoice

Så här kan du stötta Newsvoice

  • redhawk, med flera

    Ett gott råd till er som gillar Dan Browns böcker: Läs Folkbibeln, eller KJV. Då inser ni vad Browns böcker egentligen är, nämligen spekulativ smörja.

  • Hollywoods eviga frammanade av en hjälte, som skall rädda världen kan ju knappast vara annat än en konditionering av den kommande verkliga räddaren, när kabbalisterna näst intill har drivit världen i avgrunden och mänsklighetens rester ropar efter en salvatore.
    Langdon har tydligen ett “dolt spår” i sina romaner med att avslöja vissa förehavanden som amerikanska och andra hemliga organisationer har för sig, såsom minidrönare, isprojektiler, bakdörrar i datorer, organisationers sammanbindande symboler, kriget om kryptonycklar, psykologisk massmanipulering, Vatikanens politiska agenda mm. Lite av en Orwell kanske. Böckerna har korta kapitel, så de lämpar för nattduksbordet.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *