Kina inspirerar Väst hur pressfriheten ska stängas ned – Alex Jones

publicerad 21 december 2016
- av NewsVoice
Alex Jones 18 dec 2016 - Foto: Infowars

Alex Jones som driver Infowars meddelar att kanalen och tillhörande webbshop utsätts för svärmar av cyberattacker som härstammar från Kina. Det sker under en period när kanalen drar in betydande intäkter under julförsäljningen.

Alex Jones tar i videomeddelandet upp att EU för några veckor sedan uppmanat de största sociala mediekanalerna i Väst att redovisa hur de ska komma till rätta med så kallade fake news.

Föregångslandet för att stänga ned yttrandefriheten och pressfriheten på webben är Kina som visar vägen för Västmakterna som vill nå samma resultat, resonerar Jones.

“Communist Chinese are buying up US media and entertainment companies as a way to shut down anti-authoritarian free speech.”


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Alex Jones/infowar’s kvalitet och värde och innehåll motsvar ungefär DN prestation. Lite olika kryddat i sina innehåll. Är det ens någon i Sverige som följer människan?

 • Är inte sakerna Alex säljer tillverkade i Kina?

  Hur kan någon hävda att attackerna stammar från Kina. Ett botnet kan ju synbarligen befinna sig där men styras någon annanstans ifrån.. Delar man ut gratisskivor/iso-avbilder på nätet eller annorstädes har man snart en kader för ett botnet varhelst det passar någons cyberkrig. Den som driver ett botnet behöver inte och vill inte befinna sig i landet heller. Det är ju hela grejen att kunna peka ut ett land som syndabock..

  Minns hur bankvärdens rån av Baltikum sades hotas av ett cyberkrig arrangerat av Ryska intressen.. Det skulle givetvis ta udden av bankernas huggsexa i de nyligen befriade länderna i öst…

  Orkar inte höra Alex tvingande monolog som inte lämnar rum för några frågor eller övertygelse. Annat än en ångvältsrösten håller för sanningar..

  Zionister vill onekligen hålla Judar och ickejudar i ett järngrepp..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *