Kina inspirerar Väst hur pressfriheten ska stängas ned – Alex Jones

6

Alex Jones som driver Infowars meddelar att kanalen och tillhörande webbshop utsätts för svärmar av cyberattacker som härstammar från Kina. Det sker under en period när kanalen drar in betydande intäkter under julförsäljningen.

Alex Jones tar i videomeddelandet upp att EU för några veckor sedan uppmanat de största sociala mediekanalerna i Väst att redovisa hur de ska komma till rätta med så kallade fake news.

Föregångslandet för att stänga ned yttrandefriheten och pressfriheten på webben är Kina som visar vägen för Västmakterna som vill nå samma resultat, resonerar Jones.

“Communist Chinese are buying up US media and entertainment companies as a way to shut down anti-authoritarian free speech.”

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

6 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
per
per
Gäst
23 december 2016 kl 23:47

Castoropollux 22 Dec, 2016 at 12:59

Sakerna Alex Jones och InfoWars säljer är tillverkade i USA.

Castoropollux
Reply to  per
24 december 2016 kl 09:01

Det bästa är väl att det är dumheterna också. Att hora på groteska anklagelser i yttrandefrihetens4 namn imponerar tydligen.
http://www.rightwingwatch.org/post/alex-jones-hillary-clinton-has-personally-murdered-and-chopped-up-and-raped-children/

Castoropollux
Gäst
22 december 2016 kl 23:07
jax
jax
Gäst
22 december 2016 kl 16:54

Alex Jones/infowar’s kvalitet och värde och innehåll motsvar ungefär DN prestation. Lite olika kryddat i sina innehåll. Är det ens någon i Sverige som följer människan?

Castoropollux
Gäst
22 december 2016 kl 12:59

Är inte sakerna Alex säljer tillverkade i Kina?

Hur kan någon hävda att attackerna stammar från Kina. Ett botnet kan ju synbarligen befinna sig där men styras någon annanstans ifrån.. Delar man ut gratisskivor/iso-avbilder på nätet eller annorstädes har man snart en kader för ett botnet varhelst det passar någons cyberkrig. Den som driver ett botnet behöver inte och vill inte befinna sig i landet heller. Det är ju hela grejen att kunna peka ut ett land som syndabock..

Minns hur bankvärdens rån av Baltikum sades hotas av ett cyberkrig arrangerat av Ryska intressen.. Det skulle givetvis ta udden av bankernas huggsexa i de nyligen befriade länderna i öst…

Orkar inte höra Alex tvingande monolog som inte lämnar rum för några frågor eller övertygelse. Annat än en ångvältsrösten håller för sanningar..

Zionister vill onekligen hålla Judar och ickejudar i ett järngrepp..

Carper
Carper
Gäst
22 december 2016 kl 08:06

NewsVoice verkar vurma för Alex Jones. När jag tog upp kritiken mot honom och hans kopplingar till Israel i en tidigare kommentar fick jag ingen respons. Här kommer länken igen:
https://alexjonesexposed.info/