Nu kan du populiströsta på Årets Förvillare 2016

0
2634

Hur ofta är det folkliga omröstningar i den här “demokratin”? Inte ofta. Ta därför tillfälligt i akt och rösta populistiskt* och direktdemokratiskt på Årets Förvillare 2016. Välj fritt bland kandidaterna.

Årets Förvillare 2016I år har folket nominerat: Dagens Nyheter, som gjort sig känd som propagandakanal (fake news) för Washingtons utrikespolitik. Här finns finans- och vapenfamiljen Wallenberg samt skeptikerföreningen VoF som försöker krossa Vidarkliniken som räddar cancerpatienten när Landstingsvården misslyckats. Strålsäkerhetsmyndigheten som vägrar lyssna på nya vetenskapliga rön om riskerna med mikrovågsstrålning från routrar, surfplattor, baststationer och mobiltelefoner är med i år igen. Sveriges Farmaceuter och en politiker finns också med.

Rösta här

*Populism är en folkpolitisk rörelse som vädjar till “folket” och “sunt förnuft” och som kritiserar en politisk eller social elit, ofta utan grund i en specifik ideologi. Populistiska politiker lyssnar på folket. 


Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer