Nu kan du populiströsta på Årets Förvillare 2016

0

Hur ofta är det folkliga omröstningar i den här “demokratin”? Inte ofta. Ta därför tillfälligt i akt och rösta populistiskt* och direktdemokratiskt på Årets Förvillare 2016. Välj fritt bland kandidaterna.

Årets Förvillare 2016I år har folket nominerat: Dagens Nyheter, som gjort sig känd som propagandakanal (fake news) för Washingtons utrikespolitik. Här finns finans- och vapenfamiljen Wallenberg samt skeptikerföreningen VoF som försöker krossa Vidarkliniken som räddar cancerpatienten när Landstingsvården misslyckats. Strålsäkerhetsmyndigheten som vägrar lyssna på nya vetenskapliga rön om riskerna med mikrovågsstrålning från routrar, surfplattor, baststationer och mobiltelefoner är med i år igen. Sveriges Farmaceuter och en politiker finns också med.

Rösta här

*Populism är en folkpolitisk rörelse som vädjar till “folket” och “sunt förnuft” och som kritiserar en politisk eller social elit, ofta utan grund i en specifik ideologi. Populistiska politiker lyssnar på folket. 


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikelWashington Post reserverar sig angående PropOrNots lista på “fake news sites”
Nästa artikelRon Paul (rep) kommenterar propagandan om “fake news”
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser av händelser i samhället och världen.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer