Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Tvångsvaccinering kan bli verklighet i Sverige – 4 maj 2017 tar Riksdagen beslut

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 24 mars 2017
- Torbjörn Sassersson
Sofia Arkelsten och Jesper Skalberg Karlsson - Pressfoton: Riksdagen
Sofia Arkelsten och Jesper Skalberg Karlsson vill ha tvångsvaccinering - Pressfoton: Riksdagen
Bild: Sofia Arkelsten och Jesper Skalberg Karlsson vill införa tvångsvaccinering i Sverige. Riksdagen tar beslut den 4 maj 2017. Pressfoton: Riksdagen

Torbjörn Sassersson - Foto: Anna Böhlmark,   2000tv.seLEDARE. De två riksdagsledamöterna Sofia Arkelsten (M) och Jesper Skalberg Karlsson (M) vill införa tvångsvaccinering i Sverige. Socialutskottet beredde förslaget igår och Riksdagen tar beslut den 4 maj 2017 [om Regeringen ska få uppdraget att utreda möjligheten]. Förslaget kan nu skapa en folkstorm mot tvångsmedicinering med vacciner levererat av ett av världens mest kriminellt belastade storföretag – GlaxoSmithKline – som gav Sverige narkolepsi. 

Text: Torbjörn Sassersson, artikeln är uppdaterad

Eftersom tvångsvaccinering är det samma som tvångsmedicinering bör förslaget betraktas som mycket kontroversiellt i synnerhet efter narkolepsiskandalen som inte lett fram till ökad säkerhet kring riskerna med vacciner. Varken hälsovårdsmyndigheter eller Regeringen har ställt några särskilda krav på industrin att eliminera de kroppsfrämmande tillsatser och restprodukter som finns i vaccin.

NewsVoice och flertalet andra medier och grupperingar i Sverige som varnat för riskerna kan konstatera att Regeringen, hälsovårdsmyndigheterna och de etablerade medierna verkar vara komplett faktaresistenta mot kunskap och erfarenhet kring riskerna med vacciner. Istället har ansvariga entiteter inom stat och media valt att slå ifrån sig och istället angripa budbärarna. Denna konflikt är känd sedan många år.

Se NewsVoice artikel från 2015: (M)-motion om tvångsvaccinering väcker ont blod i sociala medier – Namninsamling mot tvång återstartas


Igår behandlade Socialutskottet i Riksdagen frågan om att införa ett obligatoriskt vaccinationsprogram i Sverige. Utskottet beredde förslaget, vilket kan leda till att Riksdagen godkänner och tar i så fall beslut den 4:e maj.


I förlängningen betyder det att tvångsvaccinering kan börja tillämpas i Sverige någon gång år 2018.

Mehdi Nodehi skriver på Facebook:

Mehdi Nodehi - Facebook, selfie
Bild: Mehdi Nodehi – Facebook, selfie

“Det har gått fort, men än finns det tid att påverka. Som en gammal “insider” och avhoppare från vaccin-industrin så kan jag med handen på hjärtat säga att om nu detta skulle gå igenom så kommer jag att ta min familj och emigrera ut ur landet till ett land som respekterar människans grundläggande rättigheter. Obligatoriska vaccinationer är ett brott mot människans rätt att bestämma över sig egen kropp.” …

“Det måste finnas svenska lagar som skyddar oss mot sådana övergrepp! Det är ett övergrepp mot den fria viljan, det är odemokratiskt och ger vibbar av fascism, nazism och kommunism att med våld sätta nålar i friska människor och deras barn.”

Nio miljoner svenskar tvingas [isf] bli kunder till [bla] ett av världens mest kriminellt belastade storföretag – GlaxoSmithKline som gav Sverige narkolepsi

Mehdi Nodehi konstaterar precis som många andra att lobbyverksamheten hunnit före allmänheten med att bearbeta politiker och beslutsfattare mot ett beslut som kan göra Sverige till en fulländad vaccin-nation, en komplett och säkrad marknad med 9 miljoner tvångsmässigt anslutna kunder till jätteföretag som GlaxoSmithKline, ett av världens mest kriminellt belastade storföretag om vi tar hänsyn till de skadestånds- och bötesbelopp som företaget dragit på sig under årens lopp.

Det var GlaxoSmithKline som gav Sverige narkolepsiskandalen genom svininfluensavaccinet Pandemrix och bolaget slapp ekonomiska konsekvenser eftersom våra politiker skrev på ett kontrakt som gav GlaxoSmithKline ansvarsfrihet. Både barn och vuxna drabbades. Pandemrix innehöll inte bara skadliga tillsatser utan även giftiga restprodukter (arsenik, tenn) som NewsVoice avslöjade i samarbete med en svensk läkare då verksam på KI.

GlaxoSmithKline har fällts för mutor, döljandet av medicinska risker och andra brott. Det handlar om mångmiljardbelopp. Läs mer om GlaxoSmithKline i NewsVoice.


Det är denna typ av kriminellt belastade företag som de svenska politikerna samarbetat med under många år och nu vill de skänka hela den svenska “människomarknaden” till denna typ av bolag.


 

Tvångsvaccinering med osäkra vacciner – Vilken folkhälsa får vi då?

Inte nog med att politikerna aldrig ställt krav på vaccinsäkerhet, de har även 2016 nyligen köpt vacciner “en masse” från GlaxoSmithKline och bolaget Seqirus, vacciner som bygger på samma grundrecept som Pandemrix.

Mehdi Nodehi skriver att han nu gör allt för att informera allmänheten i denna fråga. Nodehi är inte ensam. NewsVoice har samlat in 1000-tals namnunderskrifter från personer som vägrar acceptera tvångsvaccinering. Många av dessa personer skriver att de är beredda att lämna Sverige om det beslutas om tvångsmedicinering med vacciner. Det vore bättre om de innan de lämnar landet försöker få de vaccintroende politikerna att ta sitt förnuft tillfånga.

Swisha Sassersson valfri summaVaccinkritiska personer i Sverige bör nu inte spendera all sin energi genom att klaga på Facebook. Istället bör de lyfta telefonluren och ringa upp politikerna. Att enbart gnälla i sociala medier kan leda till att Riksdagen beslutar om tvångsvaccinering den 4 maj.

NewsVoice vill därför inte ha din namnunderskrift denna gång, utan ditt engagemang.

Text: Torbjörn Sassersson

Referenser


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq