Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Motion om tvångsvaccinering avslogs 28 april 2017

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 28 april 2017
- NewsVoice redaktion
Sofia Arkelsten och Jesper Skalberg Karlsson - Pressfoton: Riksdagen
Sofia Arkelsten och Jesper Skalberg Karlsson - Pressfoton: Riksdagen
Bild: Sofia Arkelsten och Jesper Skalberg Karlsson vill införa tvångsvaccinering i Sverige. Regeringen tar beslut den 4 maj 2017. Pressfoton: Riksdagen

Den omtalade motionen från Sofia Arkelsten (M), om att det allmänna vaccinationsprogrammet ska innebära tvångsvaccinering avslås. Det meddelar socialutskottet på sin hemsida i ett betänkande idag, skriver Canal2op.

“Utskottet föreslår att riksdagen avslår samtliga motioner som berör vaccinationer.
Det finns reservationer mot beslutet att avslå motionerna, men inga nya uttalanden berör frågan om att införa tvångsvaccinering i Sverige. I stället föreslår flera politiker att man kontinuerligt utvärderar vaccinationsprogrammet.”

NewsVoice har samlat in över 16,000 namnunderskrifter som användes för att påverka de styrande. Namnen användes i ett utlåtande som skickades in av Mehdi Nodehi.

Vidare föreslås också att regeringen bör satsa på…

Läs hela meddelandet på Canal2op


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq