Nya Dagbladet växer in i en ny kostym – gratulerar!

0
481
Nya Dagbladet 3 juli 2017

Nya Dagbladet är en tidning som NewsVoice har ett innehållssamarbete med. Den har under helgen vuxit in i en större kostym med ännu mer professionell tidningskänsla. NewsVoice önskar ND framgång.

NewsVoice ser fram emot att se hur tidningen nu utvecklas. Redaktionen har sedan en tid även större lokaler och fler medarbetare förser nättidningen med innehåll.

Vi har sett hur Nya Dagbladet kört om tex Metro när det gäller kvalitet, en betydligt mer känd nättidning som uppger att den är Sveriges största dagstidning, men som NewsVoice skrivit är Metro egentligen endast en annonskanal.

”Den nya plattformen är nödvändig för att fylla ut kostymen som Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning”, säger chefredaktör Markus Andersson.

Nya Dagbladet kan vara en av de tidningar som har en ljus framtid om den får utvecklas i riktning mot växande professionalitet, oberoende och politisk obundenhet.

Till: Nyadagbladet.se

Text: Torbjörn Sassersson, redaktör NewsVoice

Regler för kommentarsfältet: Du har personligt ansvar för vad du skriver. Nedsättande kommentarer raderas. Max ca 300 ord och tre externa länkar. Läs mer

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here