CNN Producer: Voters “Stupid as Shit”– American Pravda: CNN – Part 3

3

Project Veritas’ newest video from the American Pravda: CNN series exposes Jimmy Carr, the Associate Producer for CNN’s New Day attacking President Donald Trump and admitting that CNN has a left-leaning bias.

When asked by an undercover journalist if CNN is impartial, Carr plainly responded, “In theory.”

Text by Project Veritas

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
21 juli 2017 kl 06:20

Det kan finnas ett mönster i gömme bakom det vi ser och hör i politiken och i MSM. Metoden är: man driver en sak i politiken in absurdum med hjälp av de kontrollerade medierna. Och man har redan en kontrollerad opposition väntande i kulisserna, som sedan vid lämpligt tillfälle propagandas fram. Mönstret syns i Sverige med Göran P:s fastighetsskatter, Reinfeldt vann på skattetokerierna. Efter en tid början Alliansen driva på invasionspolitiken. Den fortsätts med Stefan L. Och nu har Lööv varit på Bilderbergmöte och hennes opinionssiffror stiger a’ la Macron. Lööv blir statsminister och driver tokerierna vidare och här väntar en ny kontrollerad opposition? Någonstans på vägen brister svenska folkets tålamod och det avsedda storbråket kommer som på beställning. Och sedan finns en “Stor man” i kulisserna som träder fram och lovar någonting till allas belåtnad. Stämmer bra med Albert Pikes program.

Perra J
Gäst
11 juli 2017 kl 11:23

Det blir intressant att se vilken reaktion det blir på det. Klart är iaf att vi matas med dagliga rapporter – många från CNN – om Trumps rysslandskopplingar, bara nu i morse t ex något om Trumps son Donald Trump Jr, som hade oegentligheter att förmedla.
I Sverige presenteras uppgifterna som fakta.

Mats Sederholm
10 juli 2017 kl 00:34

Finns det någon som helst officiell reaktion på detta från CNN?
Det skulle inte förvåna mig om det uteblir, gammelmedia förlorar både heder och förtroende för varje dag som går.

Mats
På Klar Sikt