James Corbett: De är psykopater eftersom de startar blodiga krig

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 18 augusti 2017
- NewsVoice redaktion
James Corbett, juli 2017 - Foto: Corbett Report

DEBATT. James Corbett som driver den mycket populära geopolitiska kanalen Corbett Report diskuterar hur världens regeringar i princip styrs av kriminella psykopater. Han resonerar att politiska ledare som sänder sina egna folk till blodiga krig mot andra folk måste ha psykopatiska drag för att kunna ta den typen av beslut. 

“We all know that the criminal psychopaths who populate the government will stop at nothing to achieve their sadistic ends.” – James Corbett

Corbettreport.com

Donera till NewsVoice

Så här kan du stötta Newsvoice

  • och svenska politiska ledare är lika stora psykopater när de med berått mod och full vetskap sänker sitt eget land med den politik och invandring som pågår. Alla fakta finns på bordet, det är bara psykopater som inte kan tillgodogöra sig detta för de kör sitt eget race.

  • Väldigt bra kommentarer ovan!
    Det glädjer mig att medvetandenivån är så hög. Tänk om den vore på samma nivå när man skummar igenom MSM, men det dröjer nog ett tag till…
    Ja, det är ett andligt krig som pågår och det har gjort så i tusentals år.
    Vi närmar oss dock kulmen till ett medvetandeskifte och under ytan/radarn så är folk mer medvetna än de ger sken av.

    Det märkliga med psykopater och andra maktberusade personer är att: om man står upp mot dem så märker man hur fega de är innerst inne. De vet i djupet av sig själva att de gör fel, de gör något som är emot det ‘Högsta’ i universum.

    T o m Anton LaVey(Satanskyrkan), blev religiös i slutet av sitt liv och bad Jesus om förlåtelse för att han hade ‘gone astray’.
    Det säger en hel del om Ljuset och Sanningens Kraft.
    De här psykopaterna är egentligen bara en samling småpojkar som aldrig blev åthutade som barn, de blev ‘powerdrunk’ och har aldrig riktigt vaknat upp ur fyllan.

    Vi vet att politikerna vi ser i TV-rutan bara är nickedockor, de som verkligen bestämmer ser vi inte i det offentliga rummet.
    De är en liten klick och de har tappat greppet, de vet att det är kört!

    -” I carry on, walking the yellow brick road..”

  • I krig sänds nästan alltid oskyldiga bondsöner ut att ha ihjäl andra oskyldiga bondsöner utan att de har något otalt med varandra. I gamla tiders barnrika familjer gav det bärgning åt yngre söner. Ett slags statligt lotteri, kan man säga – drivet av en religiöst-fatalistisk tro. Även många förment välvilliga religiösa ledare var – och är rimligen fortfarande – psykopater. Inget att stå efter!

  • Precis, ju snabbare vi vaknar desto snabbare vi kan göra motstånd. Men där ligger problemet, folk i allmänheten är inte vakna och därför de är inte medvetna hur våra landsförredare till politiker vilseleder de. Ta bara t.ex. den penningslösa samhället som bankerna driver hård mot oss. Inte en enda politiker höjer rösten att det räcker och göra lagar som tvingar bankerna att ta emot pengar utan skyhöga avgifter eller göra det svårt för små handlare att växla in och skaffa kassaväxel. Eller ta massinvandringen av “ensamkommande barn” se vad som pågår. Det kostar oss skattebetalare enorma summor för att ta hand om de. Frågan är varför måste Sverige ta hand om dessa ungdomar som är redan kriminella i deras länder när de anländer här. Vi har sett hur de ljuger om deras ålder tack vare några undersökande journalister annars vi skulle aldrig fått reda på den heller. Eller ta NATO, se hur hårt de driver oss in i denna allianse för att vi ska sedan få kärnvapen på svensk territorium och amerikanska soldater som får göra vilka brott som helst eftersom endå kommer de inte ställas framför en svensk domstol eftersom Sverige som alla andra NATO länder har skrivit på den att de har immunitet i landet. Vem fan vill ha detta ???? Och ändå trots att militär experter säger att det är ingen större hot från Ryssland drivs folket mot medlemskapet. Ah, listan skulle kunna göras väldig lång även i vårt lila Sverige men det är meningslös. Folk fortsätter att använda kort för att betala för att det är bekvämt, går ut och protesterar mot dessa kriminella “barn”s utvisning istället att går ut på gatorna mot sina politiker m.m. Samma sak gäller i hela västvärlden och när några östländer som Ungern och Polen våga stå mot dessa landsförrederi då hotar EU med sanktioner. FORTSÄTT BARA SOVA SÅ VI FÅR VI SE OM 10 ÅR VILKA LÄNDER VI KOMMER FÅ !!!!!

  • Så sant Bo, detta anser jag emellertid är en av de viktigaste sanningarna och insikterna. Det är ju sedan tidigare känt att många framgångsrika, eller för den del även icke framgångsrika, företagsledare är psykopater. Jag har själv stött på en del av dessa, och de är farliga för mänskligheten. Det är dags för mänskligheten att vakna upp med denna insikt. I liten företagsskala är de “bara” ett hot mot de anställda, men om vi pratar ledare i vidare/större bemärkelse skulle jag vilja säga att de är ett hot mot hela mänskligheten (de skulle utan problem kunna dra igång ett världskrig med nukleär stridskraft).

    Tyvärr är detta faktum ej så mycket diskuterat (folk och journalister är rädda). Dock borde det debatteras och genomlysas ordentligt. Hur många gånger har exempelvis Donald Trump fått ett förstasida eller ledarsida som hävdar att han måste vara en psykopat? Dessutom framröstad av det amerikanska folket! Det säger ju en hel del!

    Dessa psykopater som utan problem skickar sina stridande medborgare i döden har såklart själv den bästa av alla bunkrar att förskansa sig i, och en gigantisk stab av jasägare till sitt försvar. När halva eller hela USA är utplånat från jordens karta är det nog lite sent för befolkningen (de som överlever) att vakna. En psykopat i en bunker har säkert inga problem att gå vidare. Det är bara att göra som Hitler, skjuta sig själv. En psykopat har nämligen inte något problem med det heller, när allt har gått åt hel–te. Fast det hjälper ju inte den utrotade befolkningen.

    VAKNA NU!!

  • Undras just när han kommer att bli hittad mördad???? Sanningsägare och grävande journalister hittas alltför ofta livlösa efter konstiga olyckor …

  • Detta är sååå sant. Bland det bästa jag har läst. Hoppas att artikeln utvecklar sig till en rejäl debatt för att ge mänskligheten insikt hur det hänger ihop.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *