Studie: Ökad risk för missfall pga influensavaccin

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 15 september 2017
- Torbjörn Sassersson red.
Influensavaccin – Foto: LuAnn Hunt, CC0 Creative Commons
Influensavaccin – Foto: LuAnn Hunt,   CC0 Creative Commons
Influensavaccin – Foto: LuAnn Hunt, CC0 Creative Commons

VACCIN. En alarmerande ny studie visar att risken för gravida kvinnor att drabbas av missfall om de vaccinerats med ett inakiverat influensavaccin mot svininfluensavirus ökade 7,7 gånger.

Vad studien säger är att risken för missfall ökade markant för kvinnor som blivit vaccinerade under två på varandra följande influensasäsonger. Forskarna skriver i nästa andetag att de inte är möjligt att dra slutsatsen om en kausal (orsaksbunden) koppling mellan upprepade influensavaccinationer och missfall. För att göra det krävs mer studier, men studien som genomförts visar en markant ökad risk.

Läs mer på TV Helse

OBS. Detta är inte reklam eller en “advertorial”. NewsVoice har ett mediasamarbete med TV Helse. Alla artiklar är gratis att läsa och artiklarna på TV Helse innehåller inga reklamlänkar.

Donera till NewsVoice

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Jag glömde den “grå zonen” mellan missfall och helt friska barn. Statistik också på autism och födelseskador för vaccinerade och ej vaccinerade behövs. Eller finns det redan, ej gömt någonstans?
    Våra barnbarn vaccineras ej och tar extra D-vitamin under vinter och vår. Förr i tiden när gris, oxe och ko gick ute under större delen av året kom D-vitaminer naturligtvis från deras fett, även i mjölk. Idag måste man väl nästan äta renkött för att klara sig utan tillskott under vintern.

  • Fruktansvärt!
    Att “vår” socialstyrelse inte gör studier i egen regi på långt avstånd från de listiga medicinbolagen är kanske den största skandalen. Att samma statliga institution låter sig korrumperas av “experter” från samma räviga medicinbolag är kanske det värsta, kompletterat av att våra politiker använder liknande “experter” som rådgivare i dessa frågor, frågor som de vanligen inte har ett uns av kunskap om.
    När blir dessa köpta experterutrensade från maktens korridorer?
    Dessa ulvar i fårakläder är typiskt vältaliga med professortitel, så att politikerna mjuknar ordentligt inför “vetenskapen”. Läs gärna boken av Peter Götzsche, “Dödliga mediciner och organiserad brottslighet”, nu på Svenska, speciellt om du som läser råkar vara politiker.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *