Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Sanningen Om Sverige (SOS) – dags att agera!

publicerad 7 december 2017
- Marcus Gullberg
SVT pausbild TV1
Marcus Gullberg, selfie
Marcus Gullberg, selfie

DEBATT. “Det räcker inte att sitta hemma och muttra i TV-soffan när landet håller på att kollapsa. Vi måste agera och söka kontakt med våra makthavare snarast. Vi behöver många människor och detta är inte en vänster-höger-fråga. Vi måste ta tillbaka kontrollen över landet alternativt ge upp framtiden helt.” Det skriver Marcus Gullberg i denna debattartikel och upprop som vill engagera alla som vill göra något konstruktivt för Sverige och som vill värna om traditionell svensk moral.

Text: Marcus Gullberg, Sanningenomsverige.se

Med tanke på hur illa ställt det är med penningproduktion, demokrati, yttrandefrihet, mediaoligopol, svenska bönder, ensamhet, psykisk och fysisk ohälsa bland unga etc i Sverige så har jag startat en hemsida, Sanningenomsverige.se,  som kommer att fungera som en informationsportal för alla som vill lära sig mer om krigföringen som pågått gentemot det svenska folket sedan århundraden.

För att överhuvudtaget kunna ändra på någonting måste folket först och främst få veta sanningen om bankernas penningproduktion och hur de kan skapa artificiella boomer och kriser med sin ensamrätt på att skapa och strypa krediter.

Har man väl förstått det monstruösa bedrägeriet gällande penningproduktionen är sinnet mer öppet för att inse att resten av bedrägeriet går ut på att försvaga, fördumma och förslava folket genom massiv propaganda och maktövertagandet av alla viktiga samhällsinrättningar samt storföretag. Härskarna vill hålla folket oinformerade om detta till varje pris.

115 000 schweizare är föredömet

Achweiz - Foto: Pxhere.com - CC0 Public Domain
Achweiz – Foto: Pxhere.com – CC0 Public Domain

Vi som vet något måste nu ena oss och informera alla de som inte vet och som vill lära sig mer. I Schweiz har 115 000 medborgare skrivit på en petition om att folkomrösta kring bankernas rätt att skapa krediter. Om Schweiz kan väcka upp 115 000 medborgare borde vi också kunna klara det. Informationsspridningen är det absolut viktigaste i hela processen mot en bättre framtid för Sverige tror jag.

Svenska folket ligger ned och vår stat med sina dolda härskare fortsätter att sparka och sparka på det liggande offret med hjälp av banker och MSM (Main Stream Media). Vi har därför tagit fram ett utkast på en enkel A4-flyer med lite relevant information och med länk till vår hemsida där de kan få mer detaljerad information.

Vi har även gjort en nätundersökning på hemsidan för att få en indikation på hur många som är intresserade av att hjälpa till. Glöm inte rösta! Ge också gärna feedback på flyern i kommentarsfältet nedan om ni vill. I dagsläget finns bara mina artiklar publicerade på webbsidan men inom kort hoppas vi kunna publicera bra artiklar från andra bloggare. Vi kommer även att öppna en FB-sida samt en VK-sida för att kunna nå ut via sociala medier.

Gustav Vasa i Mora
Gustav Vasa i Mora – Målare: Johan Gustaf Sandberg – Nationalmuseum.se

Hur kan vi effektivt sprida information till svenska folket?

Det finns många människor som har stark tro på den digitala tidsålderns möjligheter att sprida information. Vad många inte känner till är att Facebook och Google idag blockerar all känslig information som riskerar att sprida sig till stora delar av befolkningen. Detta är ett välkänt faktum och därför rekommenderar jag att alla som vill göra en insats delar ut flyers i brevlådor – detta är det säkraste sättet att garantera informationsspridning och eftersom det är samhällsinformation kan den delas ut i alla brevlådor inklusive de som har ”ej reklam”.

Min rekommendation är att var och en som vill hjälpa till skriver ut några hundra flyers på sin skrivare och tar några promenader i sitt område med flyers tillhands.

Kostnaden är försumbar och hälsoeffekten är garanterat positiv. Senare kan man åka en sväng i närområdet med jämna mellanrum och dela ut ännu fler flyers. Om vi nu är hundratals personer här på NewsVoice som vet något kan vi inom kort vara tusentals åtminstone. Kombinerar vi det med att maila informationen till våra vänner, pratar om det på sociala tillställningar och delar informationen på Facebook (så länge det är möjligt) så kan vi uppnå en enorm effekt på kort tid.


Det viktiga är att tro på det och glöm för all del inte bort att alla de som arbetar inom polis, rättsväsende, underrättelsetjänst och militär är helt vanliga människor med bostadslån som säkerligen inte vet mycket mer om de djupare orsakerna till samhällskollapsen än genomsnittsmedborgaren.


Alltså vill vi gärna sprida informationen till dem också för många av dem vill säkerligen inte hjälpa våra tyranner på traven.

Enighet är helt avgörande – oavsett partitillhörighet

Det viktiga är att ena det svenska folket gentemot det förtryck som det är utsatt för varje dag, inte minst från MSM. Är vi fortsatt söndrade kan vi aldrig vända detta skeppet som kallas Sverige och folkets verkliga förtryckare kommer då att i lugn och ro fortsätta i samma hjulspår tills all vår frihet är borta. Men om folket får korrekt information om bankbedrägeriet så kommer de att inse att de har blivit grundlurade sedan födseln. Jag tror därför att vi måste vända oss till alla medborgare oavsett partitillhörighet, nationalitet, yrke, ras, tro eller annan tillhörighet och ge dem en chans att studera vår information. I princip alla svenskar är grundlurade inklusive migranterna.

1984, Norma Crane, Eddie Albert, Studio One, 1953
Publicity photo on the set of the CBS anthology television series Studio One. This was a presentation of George Orwell’s 1984. L-R: scenic designer Kim Swados, Norma Crane, Eddie Albert, and director Paul Nickell – Wikimedia Commons

Framtiden – vad är alternativet?

Det finns inte jättemånga människor som vill att deras barn skall växa upp i en kultur med skuldslaveri, mediaoligopol, depression, könsdysfori bland skolbarn, gängvåldtäkter, massövervakning, skräpmat, pk-diktatur etc.

De allra flesta medborgare skulle nog vilja ha den frihet som sunt förnuft, traditionell moral och välvilja mot folket och kulturen skapar. Jag tror också att det är bättre att förekomma än att förekommas och detta är ett bra ögonblick att verkligen sprida sann information vitt och brett nu när flera bloggare och alternativmedia har sammanställt så mycket bra information om vad som pågår bakom kulisserna.

Därför, om ni vet något, sprid gärna informationen vitt och brett till alla ni känner samt så många brevlådor som möjligt! Jag anser att alla som hjälper till med att sprida sanningen om vad som pågår i Sverige är de verkliga hjältarna som står upp gentemot svinerierna.

Bankbedrägeriet är det enklaste att börja med och det är också det största svindleriet genom alla tider som bevisar klart och tydligt att det aldrig har funnits tillstymmelse till någon demokrati i vårt land. Det kan inte heller på något sätt bortförklaras som en konspirationsteori eftersom allt kan mätas i siffror. Just för att MSM och Riksdagspartierna aldrig debatterat om denna ödesfråga har vi det bästa beviset på att stat och MSM är allierade med bankerna och krigar emot det svenska folket.

 Text: Marcus Gullberg, Sanningenomsverige.se


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Sverige