Sanna Ehdin och Daniel Ehdin - Pressfoto
Sanna Ehdin och Daniel Ehdin – Pressfoto

FÖRETAGANDE. Den svenska hälsoprofilen, författaren och imunologen dr Sanna Ehdin är känd sedan många år. Hon har föreläst för över 100,000 personer och skrivit 15 hälsoböcker. Nu bjuder Ehdin in dig att bli delägare i hennes företag Dr Sannas AB och bli en del av hälsorevolutionen i världen.

Sanna Ehdin har själv använt kosttillskott, naturliga hudvårdsprodukter och hälsoprodukter hela livet. Genom att utveckla företaget vill hon bidra genom att utveckla nya innovativa hälsoprodukter, kurer och metoder så att ännu fler kan leva ett långt och friskt liv, förklarar Ehdin.

“Jag backas upp av ett fantastiskt team, bestående av bl.a. en hudläkare och en homeopat, som delar min vision om att göra det enkelt att leva ett friskare liv. Allt sker med kärlek och omtanke till människan, djurlivet och Moder natur.”

Visionen

Bakgrunden är att det tidigare saknades ett varumärke som kunde ge köpare alla de hälsoprodukter som är bra för att skapa en riktigt god hälsa. Utvecklingen de senaste 10 åren har varit fantastisk, säger Ehdin. Hon vill därför med sitt team lyfta tillgången på bra hälsoprodukter till en ny nivå genom att erbjuda delägarskap.

Ehdins vision är att göra det bästa inom svensk hälsa tillgängligt för hela världen.

Bli delägare i Dr Sannas AB – klicka här

Dr Sanna – produkthemsida

Pressmeddelande/rewrite: NewsVoice


Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
2 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Torbjörn Sassersson red.
Admin
18 december 2017 kl 20:20

Tisdag 17.00 stänger möjligheten att bli delägare i Dr Sannas inför noteringen.

Torbjörn Sassersson red.
Admin
17 december 2017 kl 21:09

Det har inkommit negativa kommentarer som inte har med texten att göra (handtecknets betydelse) som raderats. Det kom även in en kommentar om bolagets värde som jag som redaktör inte kan avgöra om det stämmer eller inte. Jag väljer därför att stänga kommentarsfältet. Ställ istället frågor direkt till Dr Sannas AB. / red

”The hand gesture … is used for benediction, which translates from Latin to mean ‘speak well’. This is used at the end of church service as a prayer and blessing.”