Realistbloggerskan Jennifer Cansington förd till sjukhus – misstänkt hjärtinfarkt – Fake news

31
7354

Uppdatering: Det mest tyder på att denna historia inte är sann. Artikeln får dock ligga kvar – med denna varning  –  som ett exempel på ”fake news” som slank igenom granskningen. / redaktionen

Realistbloggerskan Jennifer Cansington - Privat foto
Realistbloggerskan Jennifer Cansington – Privat foto

En vecka efter att medborgarjournalisten Bechir Rabani dör i en misstänkt hjärtinfarkt fördes idag hans kollega Realistbloggerskan Jennifer Cansington i ilfart till sjukhus efter en misstänkt hjärtinfarkt. Det bekräftas av Cansingtons sambo B. Tägtlund. 


Fabian FjällingGranskning Sverige fick idag en kort intervju [nu nedtagen] med Tägtlund, som bekräftar att hon för närvarande befinner sig under observation. Det var vid tiotiden i morse som Jennifer Cansington föll bakåt med kramper i bröstet i sitt hem. Tägtlund var närvarande och ringde omedelbart efter ambulans. Krampen slog ut i vänster arm. Ambulans var på plats inom tio minuter.

”…dagar efter att Bechir Rabani avlidit har Realistbloggerskan, som också är känd som Jennifer Black eller Jennifer Cansington, förts med ilfart till sjukhus för vad som misstänks vara en hjärtinfarkt. Hon ligger under observation och är mycket svag.” – Granskning Sverige

Tägtlund säger i intervjun att paret upplevt stress efter Bechir Rabanis död för en knapp vecka sedan eftersom Bechir var en vän till Jennifer. Hon ska ha pratat med Rabani dygnet innan Bechirs bortgång om ”viss information”.

Jennifer Cansingtons är grundare till organisationen, European Nationalist Association (ENA) och hon har kontakter med den ”nordiska alternativhögern” och före detta SD-toppen Christoffer Dulny, uppger vänstern som försöker skapa tvivel runt hennes person.

Text: NewsVoice


 • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
 • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
 • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

31 KOMMENTARER

 1. Kan tilläggas att Katerina Janousch skall ha fått sin bil saboterad flera gånger den närmaste tiden vilket kunde ha föranlett stor risk för allvarlig olyckshändelse.
  Är det någon sorts galen vendetta mot alternativjournalister som pågår?

 2. Sannolikheten för denna händelse är oerhört osannolik. Se gärna mitt tidigare resonemang om sannolikhetsberäkningar:
  https://newsvoice.se/2017/12/18/bechir-rabani-minnesstund/

  Nu vet vi ju inte om Jennifer fick just hjärtinfarkt, men:
  2016 var det endast 4 kvinnor som i åldern 24-29 år som hade minst 1 dygns slutenvårdstillfälle med akut hjärtinfarkt som huvuddiagnos. I detta fall så kände Jennifer dessutom Bechir.

  Nu ska vi såklart först och främst hoppas på att Jennifer fort återhämtar sig. Men detta osar bränt som Conny säger.

  Krya på dig Jennifer!!

 3. Verkar som maktens män har tröttnat på sanningssägarna och istället börjat ta livet av dem? Hur ska man annars kunna återfå kontrollen? Folk börjar mer och mer vända blicken mot alternativrörelsen, eftersom det bara blir svårare och svårare att tro på det MSM-styrda etablissemangets lögner.

  Passa er ungdomar, håll er till reglerna, annars får ni den HI som jag borde fått för länge sedan – med tanke på min näringsfattiga kost under årens lopp. CIA använder någon slags spray för att framkalla en HI. Har man inte direkt tilluft till lägenheten/villan eller bor på markplanet så antar jag att möjligheterna är ganska goda för att genomföra en HI-attack.

  Skrämmande!

 4. Förhoppningsvis kan osannolikheten av en naturlig kombination av de bägge fallen dra till sig verkliga experter som känner till vilka substanser som kan orsaka livsfarliga hjärtproblem i små doser. Den andra sidan är att tillgången på sådana livsfarliga substanser och leveransmetoder är mycket begränsad.
  Flera blodprov från bägge spars naturligtvis.

 5. Maktens män är ointresserade av och känner sig knappast hotade av en marginell högeretremist som Realistbloggerskan.

 6. Om inte en EXTREMT noggrann obduktion respektive medicinsk undersökning görs NU på Bechir Rabani respektive Jennifer Cansington av SAMMA läkare, är det ett oemotsägligt BEVIS för vad många redan sagt i klartext och oräkneligt många fler tänker:
  — Dessa båda har utsatts för en PLANERAD attack vars aktör/-er skyddas av det tydligt Sverige-fientliga kriminella ”Etablissemanget”!

  Att det finns fungerande teknik för att framkalla ”konstgjorda” hjärtattacker är ingen hemlighet — det har funnits länge.
  En självklar följdfråga blir:
  — VAD kan vi (fortfarande) överlevande göra för att denna ”slumpartade trend” inte ska fortgå respektive sopas under mattan?!?

 7. @ Kår: Jag tror du har fel där.

  Det troliga är tvärtom, att maktens män nu börjar känna sig rejält hotade. Fler och fler människor har börjat inse hjärntvätten, bedrägeriet, plundringen och våldtäkten av folket.
  Till slut uppnås en ”kritisk massa” av uppvaknade, avprogrammerade och självständiga människor, och då kan det gå väldigt fort utför för maktens män. Jfr gärna med #metoo-rörelsens utveckling. Vi närmar oss den punkten nu. Exakt var den befinner sig och vad som till slut utlöser stora och snabba raset för det ”bedrägliga systemet” kan nog ingen säga, men vi är nära, och det oroar såklart i hög grad ”maktens män”. Och när dessa blir trängda kommer de att begå avgörande misstag som bara leder till katastrof för dem själva. Denna skärseld måste gås igenom, och den ser ut att ha börjat nu.

 8. @Öystein: Har du någon teori kring vilka av maktens män som skulle initiera hjärtattacker hos systemkritiska bloggare? Är det politiker, säkerhetstjänster eller näringslivet som skulle känna sig så pas hotade att de tar den risken det innebär att försöka mörda Realistbloggaren?

 9. @ Kår:
  För det första så har jag (ännu inte) något förtroende för dig eller vem du är. Du kanske själv tillhör ”maktens män”?

  Men jag kan ändå säga så mycket att det troligen inte är någon enskild som ligger bakom. Snarare organisation eller nätverk som känner sig hotade, och det nätverket är nog väldigt stort. Däremot är det nog säkert en MYCKET LITEN grupp i ”organisationen/nätverket” som känner till och planerat mordet/försök till mord. Det skulle annars röjas. Mordet/mordförsöket är nog däremot inte ”beställt” av ”organisationen/nätverket”, det ska ju se ut som en slump…

  Mer än så här vill jag inte yppa till dig just nu. Men om du har känningar i Säpo så kan du ju fråga dem vem jag är och vad de känner till, jag finns garanterat i deras rullor och de har säkert de svar du söker.

 10. Jag har ingen direkt åsikt om detta fall specifikt. Men rent generellt så finns det kretsar där det räcker med en blick eller ett förfluget ord för att du ska dö. Det är ett tankefel att tro att den s.k. ”eliten” skulle hålla en högre standard med hög moral. Du bedömer trädet efter dess frukter och tittar man på hur samhället fungerar så är det rent människofientlig. Toppen bryr sig bara om sina egna och de skiter i resten oavsett om den består av smålänningar eller somalier för ”we are all useless eaters”. Inte ens brickor utan mer som damm på spelplanen som man lätt sopar undan.

 11. Jennifer, om du kan läsa vad som skrivs här, vi är nog väldigt många som hoppas på och ber för att du ska återfå kraft och hälsa.

  Vi behöver varandra för att stå upp emot ondskan och för kärlek, sanning och oförskräckthet, i vår tro på det goda.

 12. Hör ni varför spekulera så här?
  ”Kan tilläggas att Katerina Janousch skall ha fått sin bil saboterad flera gånger den närmaste tiden vilket kunde ha föranlett stor risk för allvarlig olyckshändelse.”
  Oavsett vem/vilka som ev. utfört det hela är det förkastligt, men varför per automatik utgå från att det specifikt var riktat mot någon specifik individ?

 13. Jag skriver under på vad Savalle skriver i inlägget 15:17 och passar på att önska dig och Bechir´s familj en Anständig Jul. Som sades , med hopp om att ni kan läsa vad som skrivs här.

 14. det finns en faktor som inte tagits upp, eller diskuterats; kan det vara så att de båda har överdoserat på sk. energi-drycker, typ red bull, monster etc. De kan orsaka problem, t.o.m dödsfall. Jag misstänker en del plötsliga dödsfall av unga idrottsmän och-kvinnor orsakats av sådana.

 15. Jörgen. Tesen är intressant. Jag la upp denna sida på Vetapedia :

  http://vetapedia.se/plotslig-sportbarnsdod-och-energidrycker/

  Plötslig sportbarnsdöd är ett ord som myntades 2005 och betecknar dödsfall bland barn vid sportutövning beroende på bl.a. tidigare okänt hjärtproblem. Så beskrevs problemet 2005. Sedan kom det fram att boven förmodligen är taurin eller en kombination av taurin och koffein.

  Intressant också att denna mångmiljardindustri med energidrycker inte stoppats.

 16. Jag har fått information om att denna händelse är ett bedrägeri att samboparet lurats. Det sägs att man skrattar åt NewsVoice för att vi gått på detta, men har vi det, är det ett bedrägeri eller bara ett rykte?

  NewsVoice har endast rapporterat om vad en intervju innehåller. Granskning Sverige tog ned sin intervju igår med Tägtlund. Jag söker GS för en kommentar.

  Vi avvaktar för att se om det kommer fram mer. Om detta är ett bedrägeri är det i sig en nyhet. Och inget att skratta åt.

 17. Tack Björn för upplysningen om ”Har Jennifer kvar sitt RFID-chip? https://youtu.be/4Q2C3_l1YRs

  Jag vet ingenting om Jennifer, men bara det faktum att hon opererade in RFID-chip, tyder ju på att hon jobbar för makteliten och hjälper i derras planer för nwo, som vi nu försöker motarbeta? Mao ingen person att lita på?

 18. @ Sassersson

  Betraktar du då denna källa som trovärdig ? Och om det nu är ett dåligt skämt så är det ju inte något att bry sig om ifall några småglin skrattar åt det. Det hänger ju med själva ungdomen att vara lättroad och dessutom är det inte lätt att veta vad man ska tro på och inte.

 19. Ja,Torbjörn, tesen är intressant. Men när vi ser på vad som är sannolikt bleknar denna tes. Vi ställer oss frågan: Varför dör Bachir Rabani dagen före ett annoncerat sccoop mot en mediamogul, högt uppsatt frimurare och exetutive member i förvillelseorganisationen Expo?

 20. Visserligen räknade jag ut sannolikheten för detta (se tidigare kommentar) och kom fram till att det var oerhört osannolikt. Kanske var det så osannolikt att det inte skett. Men är det så att det hela är en bluff så är det verkligen illa. I vilket fall som helst så gjorde Torbjörn helt rätt som rapporterade detta på Newsvoice.
  Jag hoppas verkligen att det inte var en bluff. Det vore i så fall att skända Bechir Rabani, och vem skulle göra en sådan sak???

 21. Öystein Rönne

  Fortsätt med ditt viktiga arbete! Låt oss hjälpa varandra så mycker vi kan för att belysa vad som skett. du är en mycket väsentlig del i denna process.

 22. Om bankirsonen är inblandad och man betänker hans bakgrund och hans engagemang, samt Rabanis bakgrund, så förefaller det vara mest sannolikt att särskilt en viss underrättelsetjänst från ett mycket speciellt litet land, som regelbundet fördriver och mördar palestinier med samma bakgrund som Rabani, är inblandad.

  Om Rabani fått en varning genom svensk säkerhetstjänst, vilket många tror, så är det talande. Svensk säkerhetstjänst är inte helt alliansfri och neutral. Den befinner sig p.g.a. svenska politikers feghet och korruptionsvilja, i exakt samma militärindustriella komplex som EU, USA, Saudiarabien och Israel.

  Varningen kom helt säkert från en välvillig svensk patriotisk militär som sympatiserade med Rabani.

 23. Säpo är nog ALLT annat än alliansfritt och neutralt. Sverige har ju utvecklats till en fullständig lydstat till USA och varför inbilla sig nåt annat än att förhållandet ” säkerhetstjänsterna ” emellan ligger i paritet med det.

  Och varför utgå ifrån att denna varning var välvilligt menad ? Varför skulle den inte tolkas som en krass dito ?
  Lägg ner eller ta konsekvenserna !! Säpo ligger helt klart bakom mycket mer skit än vad folk vill och kan ta till sig. Det är nog som jag skrev i en annan kommentar : Det händer ute i stora världen och på TV , men inte här.

 24. Från Realistbloggerskan 23 dec 2017…

  Kommentarsfältet stängs. Om det kommer fram ny info om detta fall öppnas fältet eller en ny artikel publiceras.

Comments are closed.