Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Lasse Wikman om ödesvalet 2018: Direktdemokraterna bästa val

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 8 maj 2018
- NewsVoice redaktion
Valet 2018 Direktdemokraterna - NewsVoice Grafik
Valet 2018 Direktdemokraterna - NewsVoice Grafik
Valet 2018 Direktdemokraterna – NewsVoice Grafik

Lasse WikmanNu bör alla, som har rösträtt i Sverige, tänka till. Jag kan se, att om inte vi folket tar makten, genom det stundande valet i september, då kommer vi nog inte att kunna få leva i det fria, vackra Sverige som de allra flesta av oss, har växt upp med och lärt oss älska.

Text: Lasse Wikman | #Valet2018

Det gäller folket eller etablissemanget. Det finns inget mellanting. Alla de åtta riksdagspartier måste vi betrakta som folkets fiender. Oavsett vad vi tycker om S, Mp, V, L, C, KD, M, SD så kommer ingen av dessa att ställa upp för vårt folk, som vi så innerligt hoppas på.

Valfläsket är nu rejäla berg av löften som ingen av dessa kommer att genomföra. Kanske någon liten del genomförs, men i stort sett ingenting.

Alla dessa folkets svikare, arbetar för globalisterna (den djupa staten). Det betyder att vårt land ska förändras i grunden. Inga av våra gamla traditioner ska få finnas kvar. Inte den svenska kulturen ska heller vara gällande. Den svenska Staten, som den är och som vi lärt oss att se den, ska bort. Den ska inte existera. Det här gäller inte bara Sverige. Detta gäller i lika hög grad hela Europa och övriga världen, om vi inte får stopp på vansinnet.

Hur kan jag påstå någon sådant som att inget av riksdagspartierna kommer att arbeta för Sverige? Våra folkvalda är köpta marionetter i ett djävulskt spel iscensatt av psykopater från främst USA, Europa och Asien.

Statsministrar som trasat sönder Sverige

Socialdemokraterna genom Göran Persson lade beslag på avsevärda summor av allas våra pensionspengar och förde över dessa till den allmänna budgeten, där de bl a kunde betala våra sorgliga utlandsåtaganden. Detta märks inte minst nu, då pensionärer inte har tillräckligt att leva av.

Moderaterna genom Fredrik Reinfeldt och Anders Borg öppnade upp för en massiv invandring, under parollen: Sverige behöver arbetskraft och USA olja – det är ett win/win-spel för de inblandade. Så överföll man fredliga stater i Mellanöstern och Nordafrika. Enbart för att hjälpa Den djupa statens ambitioner om ett världsherravälde.

Socialdemokraterna genom Stefan Löfven har sett till att släppa in invandrare utan att ens låta kontrollera vem eller vilka som kommer till vårt land. För att betala dessa horder av invandrare, som också lättvindigt fått uppehållstillstånd, har pensionärerna fått betala genom sänkta pensioner. Ja, hela Sveriges sociala nätverk, har i stort söndrats till oigenkännlighet. Våldtäkter, mord, misshandel, stölder mm har ökat lavinartat, då men släppt in, med regeringens goda minne, grovt kriminella till vårt land och låtit dem härja fritt.

Mp har genom Gustav Fridolin, Åsa Romson & Isabella Lövin anslutit sig till Socialdemokraternas agenda och dessutom trappat upp invandringsfrågan och beslutet till oproportionella dimensioner.

L, C, KD, M , har tillsammans med S och Mp gått med på Decemberöverenskommelsen (DÖ). Vilket betyder att den demokrati som vi hade, monterades ner till en betydligt lägre nivå. Detta gjordes för att stänga ute SD. Även om KD valde att gå ur DÖ nio månader senare, så fick den fortsatt genomslag i politiken.

Majoriteten av riksdagens ledarmöter röstade för att Sverige skulle gå in i Värdlandsavtalet [NATO], ett avtal som majoriteten av svenska folket var emot.

Riksdagen genomför det stundande valet, för att säkra sina egna personliga mandat. Det gäller att se om sitt hus, inte tänka på Sverige.

Riksdagen har röstat för ett starkare EU och därigenom lämna över än mer makt till Bryssel.

Sveridedemokraterna inte rätt för Sverige

SD säger sig vilja stävja brott, minska invandringen, utvisa fler av de som fått avslag och säkra Sveriges gränser. Men även SD är ett globalisternas parti, där frimurare och ordensbröder kommer att kunna fortsätta verka.

Jag är säker på, att många svenskar kommer att vilja rösta på SD, för att de tror att det kommer att betyda skillnad. Ja kanske någon skillnad. Lite mer lag och ordning, men partiet fortsätter även de, sin resa mot den djupa statens vilja och önskemål om ett totalitärt världsherravälde. Att därför rösta på SD kommer aldrig att gagna Sverige, nu och i framtiden.

Framtiden för Sverige är rent av ruskig, om vi inte gör en gemensam satsning för oss, våra barn och barnbarn. Om vi inte satsat allt vi kan för en tryggare värld, en mer harmonisk värld, där djur och växter får finnas, där naturen är till för alla och där omsorg för våra barn och äldre är värt namnet.

Jag är säker på, att vi alla är ense om, att nu måste besluten över vårt land tillbaka till vårt folk.

Direktdemokraterna bästa val

Direktdemokraterna logo
Direktdemokraternas logo

Det enda riktigt säkra kortet, är att få in Direktdemokraterna i Riksdagen. Då är det vi folket, som gör direkta val genom direktröstning i många olika frågor. Precis så ska en demokrati fungera. Vi bestämmer vilka frågor som ska behandlas och därefter röstas om.

I Schweiz har man direktröstning och det fungerar mycket bra. Många är de frågor som regeringen önskat få igenom, men där folket resolut harstoppat. Bl a gäller det inköp av svenska JAS gripen där riksdagen föreslog inköp, men folket sade nej.

Det gäller nu eller aldrig. Ska vi förbli en fortsatt demokrati i ordets verkliga bemärkelse, då måste vi ta tillbaka makten till folket!

Text: Lasse Wikman | #Valet2018

Swisha Lasse Wikman

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq