Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Jens Jerndal överblickar svensk sjukvård – ”Hanteringen” av akupunktur – Del 5

publicerad 15 juni 2018
- Jens Jerndal
Akupunktur - Foto: JD Lasica, Flickr.com, CC BY 2.0

I förra krönikan gav Jens Jerndal en liten glimt av de allmänna metoder som den globala läkemedelsindustrin använder för att diskreditera alternativmedicinen och blockera dess användning, i synnerhet så etablerade och bevisat effektiva metoder som akupunktur och homeopati. I denna krönika går han in på hur akupunktur ”hanterats” i Sverige. 

Text: Jens Jerndal, fd professor i holistisk medicin | Bild på behandling med akupunktur. Foto: JD Lasica, Flickr.comCC BY 2.0

Jens Jerndal, privat foto
Jens Jerndal, privat foto

De stora mediakoncernerna i världen är alla effektivt toppstyrda av det så kallade militär-industriella komplexet, som Eisenhower varnade oss för och läkemedelsindustrin är en mycket prominent medlem av detta komplex.

Om någon vill påstå att akupunkturen numera är accepterad behandling i Sverige måste jag göra dig besviken. Den akupunktur som tillåtits göra mycket små insteg på våra offentliga sjukvårdsinstitutioner är en matt skugga av verklig kinesisk akupunktur. Den har accepterats som ett slags fysioterapi för vissa enkla ledproblem o.d. De flesta som utövar denna akupunktur inom svensk sjukvård har sannolikt bara fått några månaders träning, i en del fall kanske bara några weekend-kurser.

Läs hela artikeln i TV Helse


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: akupunktur