Facebook kan börja radera vaccinkritik

3
505
Tvångsmedicinering med vaccin - Stockphoto
”Medicinering” med vaccin – Stockphoto

Flera etablerade medier vill se att Facebook censurerar kritik och ifrågasättande av vaccin. Det handlar om medier som The Telegraph och The Daily Beast som vill att Facebook agerar mot personer och grupper som ifrågasätter vaccinernas säkerhet.

Även i Sverige har media skrivit om vaccinationsmotståndet på Facebook.

På nätet gror vaccinationsmotståndet i hemliga Facebook-grupper och på konspiratoriska sajter – även efter mässlingsutbrottet i Göteborg”, skriver Expressen.

Till skillnad från Expressen går den amerikanska tidningen The Daily Beast så långt att man kritiserar Facebook för att vaccinkritik tillåts på plattformen.

Ryssar som främjar falska nyheter är illa nog, men sidor som hävdar att vacciner skadar barn är farliga – och företaget (Facebook) gör ingenting för att stoppa dem”, skriver The Daily Beasts Will Sommer.

Text: Nya Dagbladet


  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

3 KOMMENTARER

  1. Ett tydligt tecken på att vaccinbranschen ser att en av sina bästa mjölkkor riskerar att sina. Att för en sekund tro att denna reaktion för en sekund skulle bero på omtanke om barn och befolkning är naivt.

    För Big Pharma handlar det bara om pengar. Sak samma om nyttjarna blir förgiftade med livslånga handikapp.

  2. Forferdelig at Legemiddelindustrien har så mye makt at de skal få ødelegge Demokratiet og ytringsfriheten vår. Skremmende ! Dette burde få opp øynene på folk.

  3. Generelt virker det som om det finnes en tabu-liste med temaer som ingen, inklusiv media, journalister og myndigheter kan eller vil fremme negativ informasjon eller kritiske spørsmål om. Listen blir lengre etter hvert.

    Nå inkluderer listen myndigheters tilbakeholding av informasjon fra befolkningen; manipulasjon av bivirkningsstatistikk; toksisitet til kvkikksølv, skvalen (squalene) og aluminium mm i vaksiner; fremmed-DNA i vaksiner; autisme; hjerneskader forårsaket av vaksiner; krybbedød; shaken baby syndrome; fravær av flokkimmunitet i forbindelse med vaksinasjoner; Bill Gates; GAVI; genmanipulasjon,GMO; Monsanto; chemtrails; strålingsfarer fra mobilmaster, smartmålere mm; Roundup toksisitet; kreftrisiko ved aspartam; ”etablerte” kreftbehandlinger og – psykiatrisk behandlinger; bindinger mellom myndigheter, leger og industrien, spesielt den farmasøytiske industrien, og enda mer

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här