Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

40%

40.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 23/4 kl 09:30.

Katerina Janouch: Regeringen från helvetet måste stoppas

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 28 december 2019
- NewsVoice redaktion
Katerina Janouch som statsminister 2018 - Kollage: NewsVoice.se baserat på foton från Thron Ullberg (Wikimedia Commons) och Crestock.com
Katerina Janouch som statsminister 2018 - Kollage: NewsVoice.se baserat på foton från Thron Ullberg (Wikimedia Commons) och Crestock.com
Katerina Janouch som statsminister 2018 – Kollage: NewsVoice.se baserat på foton från Thron Ullberg (Wikimedia Commons) och Crestock.com

DEBATT. 2019 är snart slut och det finns framför allt ett kraftfullt bestående intryck av året som gått: Regeringen Löfven är slut som artist. Hur man på relativt kort tid lyckats så katastrofalt vanstyra, förstöra, underminera, krossa, polarisera, splittra och rent ut sagt sabotera Sverige saknar motstycke inte bara i det här landet men troligen också internationellt.

Text: Katerina Janouch, debattartikeln har tidigare publicerats i Katerina Magasin | Hashtag: #RegeringenFrånHelvetet | Detta är en “Rakt-på-sak-artikel”. Du måste uppge både för- och efternamn om du vill kommentera. Det är tillåtet med fräna kommentarer, men du har fullt textansvar.

Regeringen från helvetet

Vi har fått en regering från helvetet som verkar hata folket som de härskar över (men som likväl hjälpt dem till makten). Den goda nyheten är allt fler börjar vakna upp och inse att pajasarna i Rosenbad måste bort. Förhoppningsvis händer det redan 2020, för Sverige kommer inte klara nästan tre år till med Löfven och hans “allians” vid rodret. De är inte bara världsfrånvända – de är fullkomligt livsfarliga för Sverige.

Bara under julhelgen kom nyheten om att Italien nu satt en varningstriangel på Sverige, ett land som turister måste akta sig för eftersom det sprängs, mördas och våldtas något så kopiöst här. Fotbollsfrun Oksana Wilhelmsson talar ut och säger att hon väljer att bo kvar i muslimska Dubai framför “feministiska och humanistiska stormakten” för att hennes barn är tryggare där. Det är de. De slipper bli anfallna av minderåriga barngäng som sparkar dem i huvudet, som en minderårig pojke fick erfara under julhelgen i Farsta strand, men det är bara några av de senaste smällkaramellerna i den svenska JÖK-granen.

Vi har under hela året fullkomligt dränkts i Löfven-regeringens misslyckanden, som visar vilken patetisk bananrepublik det en gång stolta och välfungerande Sverige förvandlats till på grund av deras agerande. Källa på det, tack, brukar vänsterblivna batikmagiker haspla ur sig när de saknar argument, och jag kan inte ens rada upp alla källor, för de finns överallt, till och med i närmaste mainstreammedier.

Källor på att allt fler kommuner går på knäna på grund av att alla pengar slösas på bidrag åt välfärdmigranter som ser Sverige som sin bankomat. Källor på att kriminella ligor plundrar svenska folket på allt de äger och har, kriminalturismen blomstrar. Källor på att noll kriminella utlänningar utvisats.

Källor på att sex imamer som av Säpo uppges vara en risk för rikets säkerhet går omkring som fria män i Sverige, som de uppenbarligen hatar.

Källor på att man säger ja till att nya stora moskéer och fundamentalistiska islamska indoktrineringscentra byggs i Sverige, och att de finansieras av utländska muslimska intressen.

Källor på att vapen och ammunition stulits ur “låsta” skåp på regeringskansliet.

Källor på att vi har hundratusentals illegala invandrare i Sverige. Att över 5000 pass i månaden “tappas bort” och ersätts av nya (människosmugglare gnuggar händerna).

Källor på att runt 45% av de drygt 870,000 personer som vistas i Sverige med samordningsnummer inte har styrkt sin identitet.

I flera år har polisen och Skatteverket slagit larm, men inget händer, inte heller 2019 tog Löfven-regeringen itu med denna humbug. “Vi har helt tappat kontrollen över vilka som är här”, sa Marit Murphy Handelsberg vid gränspolisen till DN i november. Ja, bland annat har vi ju haft Iraks försvarsminister som och en afghansk regeringspolitiker som levt i Sverige under falsk identitet och livnärt sig på svenska skattebetalares pengar! Kaoset är totalt. Den politiska förlamningen likaså.

Här ännu ett axplock av alla fadäser, misslyckanden och exempel på vanskötsel som Löfvengänget åsamkat Sverige:

Redan för två år sedan varnade Anders Björkenheim, expert på att förebygga bedrägerier, personligen finansminister Magdalena Andersson om det systematiska fusket med tillfälliga personnummer. Myndigheterna känner till det här sedan länge, men har valt att inte agera, sa Anders Björkenheim och att det så klart är under all kritik. Man kan fråga sig hur mycket det här har kostat samhället.

Kriminella utnyttjar den politiska förslappningen, förstås, de skriver sig på falska adresser och skickar svenska pengar till utlandet, också för att finansiera brott. Magdalena Anderssons inkompetens är skriande. Samma Magdalena Andersson som vill höja skatterna för det svenska folket. Hon borde sparkas ut från Rosenbad och aldrig mer få ha något att säga till om i Sverige.

Sen har vi alla de andra tomtarna i verkstan, de andra nickedockorna som mest verkar vurma kriminella och strunta i deras offer. Morgan Johansson, under vars tid våldet exploderat ytterligare, hur det nu kan vara möjligt, nationella bombskyddet åker kors och tvärt över Sverige, de är underbemannade, det mördas, skjuts, misshandlas, rånas, våldtas och sprängs formligen överallt, i Linköping, Helsingborg, Malmö, Stockholm, Göteborg, Örebro, överallt, överallt, dag och natt.

Sverige sticker ut i internationell statistik, men vad gör Morgan, jo, han jagar de legala svenska vapenägarna, jägarna, han och Mikael Damberg talar om antika vapen och magasin, det är så sjukt så jag finner inte ord.

Vad hände med “vi ska jaga gängen till världens ände?”.

Gängen skrattar och fortsätter sälja knark och döda sina rivaler. Polisen har abdikerat från sina kärnuppgifter, det såg vi i Kronogården i Trollhättan, där man låter maskerad pöbel diktera villkoren. Det lågaffektiva bemötandet, med pizza, har visat sig lika effektivt som att försöka laga Titanic med tejp. De politiskt tillsatta polischeferna är givetvis de som är ytterst ansvariga för detta  fiasko, de fortsätter tramsa med maktens megafoner, propagandistiskt basunerar de ut den ena lögnen efter den andra, medan folket lider.

Alla vet att det som behöver göras är att rensa ghettona på kriminella klaner. Hyra fängelseplatser utomlands, då svenska fängelser och förvar är fulla. Annars kommer detta inbördeskrigsliknande tillstånd i Sverige bara fortsätta…

Alla de samhällsvårdande instanserna är i kris under regeringen Löfven. Brandmän och sjukhuspersonal säger upp sig i protest, de strejkar, för situationen har blivit omöjlig. Akutsjukvården tvingas vårda sönderskjutna gängkriminella, ofta under hot, nu kommer förslag att läkare och sköterskor ska bära skyddsväst…

Och man stänger ner effektiva energikällor som kärnkraft. Det är direkt destruktivt för Sverige. Ungefär 40 procent av elen som görs i Sverige kommer från kärnkraft, och cirka hälften av den produceras på Ringhals. På Ringhals är 1313 personer anställda (2019-01-01), det gör kraftverket till en av Hallands största arbetsgivare. Men Ringhals ska avvecklas, av ekonomiska orsaker? Nyårsafton 2019 stängs en av de fyra reaktorer på Ringhals ner. Året därpå ska ytterligare en reaktor avvecklas. Samtidigt behöver Sverige denna el, vi har redan nu problem med elförsörjningen. Vad håller Löfvenregeringen på med?

De offentliga lögnerna om att man minskat migrationen är kanske de värsta. Antalet beviljade uppehållstillstånd är redan uppe i 89.120 under 2019 års nio första månader. Helårseffekten i den takten blir 118.000 för 2019, ett av de högsta någonsin. Av Migrationsverkets statistik för januari-september 2019 framgår att 89.120 uppehållstillstånd redan har beviljats. Det är fler än under de flesta år i Sveriges historia och gränserna till Sverige står öppna, trots gränspolisernas rop på hjälp.

Till och med Danmark har nu tagit konsekvenserna av Sveriges förslappning och infört gränskontroller mot sin svenska storebror. Det efter att Danmark berikats med “svenska” kriminella som rest över sundet för att mörda och spränga i bland annat Köpenhamn…

Jag skulle kunna fortsätta och skriva en hel roman över Löfven-regeringens alla fiaskon. Pensionärer som slängs ut från sina boenden för att “nyanlända” ska få bostäder.

Småbarn i slöjor, som man tillåter sexualiseras på grund av radikal islam. De svenska socialdemokraternas samarbete med islamister, som tillåts infiltrera myndigheter och andra strategiska positioner i samhället, och som utgör ett verkligt hot mot vårt fria, sekulära samhälle.

Man tillåter framväxt av förorts-kalifat där klaner styr enligt sharialagar, som Norrby i Borås, som inte längre kan betraktas som en del av Sverige. Man säljer samtidigt ut svenska värderingar, man hånar de som älskar sitt fädernesland och sin flagga. De demografiska förändringarna gör svenskarna till en minoritet i sitt eget land inom några korta decennier. Det är lika upprörande som sorgligt att Sverige inte ska få vara svenskt enligt svenskars egna önskemål.

Inför 2020 har jag ett enda önskemål, och det är att fiaskoregeringen Löfven tvingas bort, och att de ansvariga för Sveriges katastrofala tillstånd ställs till svars. Ingen ville ha JÖK, ingen ville ha den okunniga, slappa, maktberusade Sverigefientliga mesallians som pissar oss i huvudet. Nya lagar måste stiftas, myndigheter måste städas på galna vänsterextrema aktivister. Det här vansinnet måste få ett slut och vårt land måste få börja läka och tillfriskna.

Text: Katerina Janouch (Katerina Magasin) | Stöd janouchs arbete: Swish: 0733289122, Paypal: info@katerinamagasin.se,  Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer) eller stöd henne på Patreon.


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq