Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Bioelektrisk terapi fungerar för smärtlindring och rehab

publicerad 20 januari 2020
- TV Hälsa
Bild: Redaktören hittade en gammal “bioelektrisk apparat” på en loppmarknad i Stockholm. Foto: Torbjörn Sassersson.
Bild: Redaktören hittade en gammal “bioelektrisk apparat” på en loppmarknad i Stockholm. Foto: Torbjörn Sassersson.
Bild: Redaktören hittade en antik “bioelektrisk apparat” med okänd bakgrund på en loppmarknad i Stockholm. Foto: Torbjörn Sassersson.

FREKVENSMEDICIN. Medicin i form av elektricitet, så kallad bioelektronisk behandling har under de senaste 6-7 åren har forskningen visat vilka frekvenser som kan hjälpa till vid olika hälsoproblem.

Kroppens celler är elektriska och vid inflammation, skada och efter operation kan den normala frekvensen i cellen förändras eller sjunka. Frekvensen kan återställas med hjälp av bioelektrisk terapi, enligt teori och beprövad erfarenhet.

Tekniken fungerar genom att kroppens elektromekaniska system aktiveras och den behandlar också inflammatoriska sjukdomar, förbättrar cirkulationen hos diabetiker och minskar muskelatrofi vid inaktivitet. Behandlingen fungerar på ungefär samma sätt som smärtstillande medicin och har nästan inga biverkningar.

Frekvensterapi finns tillgänglig för effektiv naturlig smärtlindring, för akut och kronisk smärta, ont i ryggen, stela leder, återhämtning av inflammerad vävnad och…

Läs hela artikeln i TV Hälsa


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq