Råd till coronadrabbade och de som granskar händelseutvecklingen

publicerad 22 mars 2020
- av Ingemar Ljungqvist
Ingemar Ljungqvist och Agneta Schnittger. Foto: T. Sassersson
Ingemar Ljungqvist och Agneta Schnittger. Foto: T. Sassersson
Ingemar Ljungqvist och Agneta Schnittger. Foto: T. Sassersson

DEBATT. Ta dina egna ansvarsfulla steg att minska risken för Covid-19, samtidigt som du är en av dessa som förvandlar krisen till en möjlighet. Svenska myndigheter utgör idag en fara för hela svenska folket genom att de tror att de vet. Vi vet genom vår erfarenhet att vi enbart tror och därför är vi öppna för ny kunskap, inte minst att tillämpas för att bekämpa Covid-19.

Text: Ingemar Ljungqvist, dr Sc, doktorerade på aids-epidemin 1999 och Agneta Schnittger MD, PhD utbildad i funktionsmedicin | #Covid19GetReal

Vi vet dock att det varje dag i Sverige är 25-30 personer, som avlider för tidigt, därför att de får biverkningar av föreskriven behandling (ref Svaradoktorn.se 20 jan 2020). Hittills fram till dagens datum har 20 personer avlidit av Coronaviruset i Sverige, men med dessa dödsfall som grund har myndigheter, mainstream media, akademierna och aningslösa politiker piskat upp ett scenario där man ska sprita sina händer och stanna hemma om man är sjuk och internera alla människor 70+. Detta scenario som piskas upp leder dock till rädsla, som i sig sätter ned immunsystemet på de allra flesta.

Det finns också de som mildrar scenariot, dvs de som påpekar att coronapandemin inte avviker speciellt mycket från de årliga influensorna, de som skördar bortemot 1000 döda i Sverige per säsong och ibland uppemot en miljon som tar sig igenom dem levande. Alltså har vi denna gång fått se en planerad uppdriven hysteri. Den vill vi inte vara med om – även om SARS2-Cov-19 är något nytt, kanske från fladdermöss med ett robustare immunsystem, vilket gör att vi denna gången kan smittas bara vi skrattar tillsammans.

Detta tog filmaren Roy Andersson upp i en debattartikel redan 1989 i “Vetenskapsmannen och Vår Tid”. Då önskade Andersson att vetenskapssamfundet skulle föra en vetenskaplig debatt om Aidsvirusets ursprung. Vi fick tyvärr inte en sådan debatt – istället fick mänskligheten flera luftburna virus; SARS, MERS och nu SARS2-Covid.

Skydda dig mot Covid-19

Vad vi vill är att nå ut med den information som gör att vi verkligen kan optimera det viktigaste vi har för att klara av infektioner: vårt immunsystem.

  • Se till att du hela tiden förser dig med höga halter C-vitamin. Vitamin C ska vara i så ren form som möjligt – inte apotekets brustabletter.
  • Sedan bör man preventivt ta tillskott av vitamin D3. Detta så länge solen står lågt.
  • Senare till våren räcker det att solbada på verandan runt tolvslaget. Då tillverkar kroppen själv med hjälp av solens livgivande strålar detta immunstärkande ämne.
  • I tillägg till detta kan man både preventivt men framförallt vid första tecken på slem och hosta använda sig av ett jordens renaste material i form av nanosilver. Det är effektivt mot såväl bakterier, svamp och virus och hjälper inte minst vart immunförsvar.

Till detta kan man göra ännu mer tillägg, men det har experten Bertil Wosk redan redovisat på TV Hälsa med 67 referenser som stöd för sina hälsopåståenden.

Detta gäller om du blir sjuk i Covid-19 och ska stanna hemma: Vätska, Värme och Vila.

Vätska

Se till att dricka ordentligt med vatten, örttéer, vanligt te och buljong. Låt njurarna arbeta och göra sig av med slaggprodukter.

Värme

Se till att hålla dig varm. Försök inte att sänka feber under 40 grader med paracetamol. Coronaviruset dör först efter 38,5 graders kroppstemperatur. Studier på djur har visat att sjukdomsförloppet och dödligheten är lägre hos den gruppen som inte fatt paracetamol jämfört med den behandlade gruppen. Låt huden genom svettning göra sig av med slaggprodukter.

Vila

Se till att vila. Låt kroppen bekämpa Coronaviruset. Lägg Dig väl omstoppad i soffan, sov, lyssna på musik och ljudböcker. Stärk immunsystemet med C-vitamin, 10-12 gram per dag. Tag extra D3-vitamin. Kolloidalt silver 10 ppm 3 msk/dag hjälper kroppen att bekämpa virus.

Lär av Kina

I ett folkhälsoperspektiv kan vi också dra lärdomar av såväl Kinas och Sydkoreas framgångar i deras nationella epidemier. I Kina har man behandlat svårt sjuka med IV C-vitamin. Studier pågår med 6-12 gram C-vitamin respektive 12-24 gram C-vitamin intravenöst till de sjukaste. Man har redan sett mycket positiva resultat. Andra behandlingar har provats såsom passiv immunisering, dvs genom att ge antikroppar fran patienter som genomlidit virussjukdomen till de sjuka. Man har även haft positiv effekt av malariamedel, chlorochine, som prövas i bla Marseille.

Mer info: Agneta Schnittgers böcker

Oklarheter i skuggan av Covid-19

Magdalena Andersson har föreslagit ett 500-miljarderspaket från statskassan, som låntagarna skall betala tillbaks senare. Anders Ygeman flaggar för att man ska införa censur mot “falsk information”. Information om ett påstått fabricerat virus, delades 4 miljoner gånger på sociala medier innan Google tog bort det. Vi vet att det finns flera avgörande frågor runt coronaviruset som borde besvaras – i stället för som nu helt tigas ihjäl av etablissemanget och tre sådana är till exempel:

Var det bara slumpens verk att staden Wuhan var först ut med heltäckande 5G-utrustning över hela staden med startpunkt Allhelgonahelgen 2019, och där första patienterna dök upp dagar senare?

Läs mer av Agneta i NewsVoice

Var det bara en slump att man vid mötet Davos i oktober 2019 gjorde en simulering av vad som skulle ske om ett nytt SARSvirus skulle dyka upp? I detta sammanhang skulle man också se till hur makteliten kunde skaffa sig ännu mer makt på vanligt folks bekostnad? Är det bara en slump att Bill Gates gått in som storägare (samme Bill Gates var också med i Davos) i företaget Pirbright där man äger patenten på ett antal genförändrade patenterade Coronavirus?

Läs mer: Bill Gates ”förutsåg” coronavirus-utbrott och finansierade coronaviruspatent

Bakom alla de följdåtgärder som nu utförs i Covids kölvatten uppenbarar sig tydligt för oss något annat. Vi anammar inte okritiskt budskapen i myndigheternas och regeringens deklarationer. Vi anar en liten koncentrerad makt personifierad av män som sitter bakom lyckta dörrar i de stora läkemedelsföretagens, i de stora världsbankernas och i de världsledande tankesmedjornas direktörsrum.

Vi fann också ett dokument från 2014 som på sidan 18-22 där man klart beskriver hur en tänkt maktelit utifrån SARS kan förstärka sin makt och sin finansiella sits vid en kommande pandemi. Utgivarna av rapporten är Rockefeller Foundation och Global Business Network. Utifrån detta kan vi ana att vår svenska mainstream press redan är helt i händerna på denna typ av intressen.

Schibsted och Bonnier är ju redan en del av läkemedelskartellerna, men även våra publika organ som SVT och SR har anammat dessa principer. Jobbet är ju att granska makten. Likadant är det med våra myndigheter och politiker. De följer idag givna riktlinjer från etablerade experter.

Nu kan vi bara hoppas att enstaka journalister återgår till sitt ursprungliga jobb. Likadant har redan en del läkare gått emot myndighetsutövarna. Vi själva kan öka våra möjligheter att komma helskinnade undan pandemin genom att följa råden ovan. Från kris till möjlighet!

Text: Ingemar Ljungqvist, dr Sc, doktorerade på aids-epidemin 1999 och Agneta Schnittger MD, PhD utbildad i funktionsmedicin | #Covid19GetReal

Relaterat