Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

40%

40.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 23/4 kl 09:30.

Läkare besvarar frågan – Är informationen om coronaviruset överdriven?

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 5 mars 2020
- NewsVoice redaktion
Läkaren Peter Abelin, 5 mars 2020. Foto: SwebbTV.se

Peter Abelin som är analytiker och läkare diskutera coronaviruset i en intervju på SwebbTV. Två hypoteser testas, att informationen om coronaviruset är överdriven eller tvärtom att information undanhålls.

“Informationen om Coronasmittan skulle kunna vara överdriven därför att det alltså finns stora vinningar i försäljning av vaccin, provtagning, media mm på samma sätt som när det gällde svininfluensan.”

“Det finns också stora pengar att tjäna på värdepapper för den som har inside information om det verkliga läget.”

“Märkliga omständigheter kring detta är att smittan påstås komma från en djurmarknad och att sju personer med smittan från djurmarknaden i jättestaden Wuhan skulle ha hamnat på samma infektionsklinik trots att det måste finnas mängder med sjuka med liknande symptom men som har helt vanliga lungsjukdomar.”

Citat från SwebbTV


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq