Norberg: Globalister och socialister har samma mål – Krossa Trump

7
772

DEBATT. Nu börjar det klarna allt tydligare hur skakade globalister och socialister är inför valet i USA. Laura Ingraham från Fox News sammanfattar stämningsläget i USA ganska bra i detta klipp. Trump är hatobjekt nr 1 både för globalister och socialister.

Dessa två till varandra motstående intressen har uppenbarligen mer gemensamt än vad en typisk svensk har föreställningar om. Något måste vara allvarligt fel då globalister och socialister nu gör gemensam sak för att försöka stoppa Donald Trump från att bli omvald den 3:e november 2020.

Läs mer: Ingraham: Biden ’propped up’ by ’unholy alliance of Billionaires and ’Bolsheviks’ – Twin forces are propping up the Biden candidacy.

Globalisternas agenda stannar inte i USA. I Sverige finansieras socialisternas olika partier och organisationer också av dessa globalister. Vad är det som gör att dessa båda motpoler driver samma agenda? Inte är det för att låg och mellaninkomsttagare skall få det ekonomiskt bättre, tvärtom så föraktar båda dessa kategorier den tysta breda majoriteten. I USA liksom i Sverige.

Precis som Ingraham säger så prostituerar sig socialister genom att låta globalister ta befälet över den ekonomiska politiken om dessa socialister får disponera alla andra politik områden.

Text: Jan Norberg | Bild: Laura Ingraham. Pressfoto: Fox News


 • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
 • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
 • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

7 KOMMENTARER

 1. Börje Peratt säger att Trump är uppbackad av Fauci ?

  Jag tror inte inte heller på Trump. Det är ett spel av globalisterna precis som svenskarna drivs att rösta på SD.

  • Vem hade väntat sig att Maj R skulle tro på Trump??

   Innan du tror på Trump skulle du nog hellre tro på tomten, eller hur??

   Vad Röde Börje säger om Trump är fake news, men som den sanne socialist du är Maj så tror du väl hellre på vad Röde Börje säger än vad fakta säger.

   I en socialists huvud finns bara tvättmedelsrester från långvarig socialistisk hjärntvätt. Det är med såna kamikaze anhängare som Maj som socialismen fortfarande har anhängare.

 2. Vi har samma utgångsläge som USA, fast utan en ledare som klart skiljer sig från vår nuvarande
  socialistiska ”Regering”. Trump har visat vad han ämnar skapa och det är att ”Dränera Träsket”.
  Så att en ny värld kan komma till stånd. Och vårt träsk i Sverige är det värsta av alla, de som
  ”verkar utan att synas”. Jag tror att i det lååånga loppet så kan vi, när omvärlden har förlåtit oss vanliga,
  manipulerade, sovande, oskyldiga, svenskar har att se fram mot ett uppvaknande som ingen trodde vara möjligt. Tack vare Trump och hans strävsamma och otroliga administration som lyfter på alla stenar för att
  undersöka vad som timat långt tillbaka i historien. Får han leva, vilket jag ber för, så kommer det att bli
  bra för oss alla som är normala utan denna mentalt handikappade s.k. Regering.

 3. Det är bra att vi följer vad som händer i U S A men vi borde intressera oss mer för att få Knutsson och Norle’n avpollettera ”Löfvensocialisterna”!

 4. Det är bra att vi följer vad som händer i U S A men vi borde intressera oss mer för att få Kristersson och Norle’n att avpollettera ”Löfvensocialisterna”!
  Det hörs inget från det hållet, varför det?

 5. Nu får du snart sluta med din envisa begäran att Kristersson och andra moderater skall avsätta Löfvensocialisterna som du kallar regeringen.

  Det finns inga parlametariska förutsättningar för det, inse det nån gång Samuel.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här