Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Bästa vårdmetoderna för Covid-19 är fria från feta ekonomiska intressen

publicerad 20 november 2020
- Gästskribent

HÄLSA & DEBATT.  Covid-19 kan förebyggas och akut botas till i princip 100 procent, men det enda vi får höra ifrån etablissemanget är att inga medicinska metoder finns som hjälper mot viruset, bara ett vaccin kan rädda oss. Det är helt fel. Det finns beprövade metoder som fungerar även mot denna influensa.

Text: Per Melin, text uppdaterad kl 18:37 | Bild på fotomodell. Licens: Shutterstock.com

Man berättar till exempel inte att en bra D-vitaminhalt i kroppen reducerar dödsfrekvensen från corona och influensavirus med över 90 procent. Mer än 90 procent av Sveriges befolkning lider av D-vitaminbrist.

Det billiga läkemedlet hydroxyklorokin förebygger Covid-19 till minst 80 procent, sannolikt mer, genom att släppa in zink i cellerna. Zink bromsar virusets replikering. Naturliga motsvarigheter till hydroxyklorokin innehållandes den aktiva substansen thymoquinone är flavonoiden quercetin, svart kumminolja samt grönt te. Detta undanhåller man allmänheten.

Här exempel på förebyggande metoder som stärker immunförsvaret och förbereder kroppen på att hantera smittor som corona och andra virus samt exempel botande medicinska behandlingar vid akut Covid-19:

  • Naturlig ekologisk mat, eftersom denna innehåller mer stärkande näringsämnen och mycket effektivare än den vanliga förgiftade maten hjälper kroppens att skydda sig mot smitta. Det är viktigt med en individanpassad kost som man tål och mår bra av. Undvik raffinerade produkter som försämrar kroppens immunförsvar och förbrukar mycket näringsämen, till exempel vitt socker och vitt mjöl.
  • Ekologisk svart kumminolja eller quercetin eller hydroxyklorokin eller grönt te som var och en är jonoforer med förmågan att släppa in zink i cellerna. Väl inne i cellen så förhindrar zink virusets replikering och bromsar på det sättet sjukdomsförloppet.
  • Ett bra intag av zink. Tänk på att vid höga doser zink balansera med lämplig dos koppar, så att kopparbrist inte uppstår. Vid intag över längre tid bör förhållande mellan zink och koppar vara 10-30 gånger mot 1.
  • Bra nivåer i kroppen av D-vitamin har visat sig minska risken för covid med över 90 procent. Sola hela kroppen utan att bränna dig. Komplettera med viltfångad fet fisk ifrån havet, helt naturligt ekologiskt kött och vid behov högkvalitativt tillskott med vitamin D3.
  • Bra intag av vitamin K2, vitamin A och magnesium för att optimera kroppens ämnesomsättning av vitamin D3.
  • Bra nivåer i kroppen av C-vitamin ifrån mat och kosttillskott.

Bortsett ifrån C-vitamin i ekologisk mat, så är C-vitamin i helföda-kosttillskott/whole food-kosttillskott bäst. Andra bra men raffinerade varianter av C-vitaminkosttillskott är askorbinsyra, natriumaskorbat och magnesiumaskorbat, vilka helst skall innehålla bioflavonoider för bättre effekt. Liposomalt C-vitamin är dyrare men tas upp lättare av kroppen. Välj naturligt, ekologiskt, GMO-fritt.

  • Intag av ett högkvalitativt multivitamin-mineralkosttillskott, helst
    tillverkat av naturlig ekologisk mat.
  • Intag av animaliskt omega-3 ifrån fisk och ifrån helt naturligt ekologiskt kött. Komplettera eventuelt med högkvalitativt omega-3-kosttillskott. Animaliskt omega-3 motverkar inflammation och negativa effekter ifrån smitta.
  • Antioxidanter i form av glutation, liponsyra, astaxantin, melatonin, N-Acetylcystein med mera.
  • Naturlig ekologisk mat och kosttillskott som ger selen.
  • Jod som motverkar smitta och finns främst i fisk och i olika typer av havsalger samt i kosttillskott.
  • Örter, kryddor och essentiella oljor, som cistus, maskros, fläder, lakritsrot/lakritste, gurkmeja, ingefära, kanel, oreganoolja, timjanolja och pepparmyntaolja, motverkar smitta och stärker immunförsvaret.
  • Kallpressad naturlig ekologisk kokosolja av högsta kvalitet innehåller ämnen som motverkar smitta och stärker immunförsvaret.
  • Fermenterad mat, som kefir och syrade grönsaker, innehåller organismer som stärker immunförsvaret i tarmen och motverkar smitta.
  • Probiotika i kosttillskott motverkar smitta och hjälper immunförsvaret i tarmen att hålla sig i balans under inverkan av smitta.
  • Kolloidalt silver att hålla i munnen i minst tio minuter. Fungerar som ett antibiotikum mot virus, bakterier och svamp, men utan att ge biverkningar. Silvret går in i kroppen via munnens slemhinnor.
  • Väteperoxid 3% i örongångarna tills det slutar brusa motverkar effektivt smitta, särskilt på ett tidigt stadium när symptomen sitter i övre luftvägarna och svalg.

Om man drabbas av problem i lungorna, så är följande terapier effektiva
och skyddande:

  • N-Acetylcystein, slemlösande och avgiftande.
  • Inhalering av 0,1-procentig väteperoxid med nebulisator vid infektion i lungorna.
  • Inhalering av kolloidalt silver vid infektion i lungorna.
  • Inandning av essentiella oljor.

Effektiva akuta terapier som inte tillåts av läkemedelsindustrin/skolmedicinen:

  • Intravenöst C-vitamin + tiamin/B1 + hydrokortison som mycket effektivt
    motverkar sepsis. Detta protokoll erkänns inte av skolmedicinen, varför
    skade- och dödsfrekvensen i sepsis på världens sjukhus helt i onödan
    generellt är mycket hög.
  • Intravenöst C-vitamin i höga doser.
  • Initial akut högdosering med D-vitamin i form av den färdigomvandlade och för kroppen direkt användbara formen kalcitriol.
  • Intravenöst magnesium
  • Intravenöst väteperoxid
  • Ozonbehandling
  • Hyperbar syrgasterapi

En vetenskaplig studie på intravenöst klordioxid vid corona/Covid-19 gjordes tidigare i år i USA och enligt läkare Mikael Nordfors även helt nyligen i Afrika. Båda visade mycket goda resultat. I USA överlevde alla av de drygt 100 personer som behandlades. Detta styrker resultaten ifrån tidigare studier som visar att klordioxid biter oerhört bra på virus överlag.

Jag är generellt skeptisk till läkemedel. När det gäller corona/Covid-19 så fungerar dock astmamedicinen och glukokortikoiden Budesonid mycket snabbt, genom att bromsa en överreaktion ifrån kroppens immunförsvar och på så sätt motverka sepsis.

Allt som jag nämner ovan tystas ner av etablissemanget inklusive mainstream media. Det är locket på. Istället försöker man sälja patenterade mediciner och vacciner som inbringar enorma summor. Ett exempel är det omotiverade berömmet av Remdesivir mot corona. Fler dör av dem som får det läkemedlet än som inte får det. Samtidigt smutskastar man det effektiva, ovan nämnda hydroxyklorokin. Detta eftersom den senare medicinen är 65 år gammal och billig då patentet gick ut för länge sedan, medan Remdesivir är helt nypatenterad och svindyr.

Att genomgå smittor som corona, mässling, influensa och annat är ingenting negativt, utan förbättrar immunförsvaret och minskar risken betydligt för andra hälsoproblem, som cancer, hjärt-kärlsjukdom, psykisk sjukdom, diabetes, allergier och så vidare.

Grejen är bara att man skall ha en god näringsstatus. Som exempel kan nämnas att en bra nivå i kroppen av i synnerhet vitamin A/retinol men även C-vitamin är viktigt vid mässling. Detta berättar inte myndigheter och media.

Istället skrämmer man med att mässling är en fruktansvärt farlig och hemsk smitta, vilket inte alls stämmer. Lögnen säljer dock vacciner som i sin tur ger biverkningar och kostar skattebetalarna en massa pengar. Parallellerna till desinformationen om corona är tydlig.

Text: Per Melin


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq