Fox News Live: USA-valet 2020

  8
  1645

  Source: Fox News


  Live updates


  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

  8 KOMMENTARER

  1. Aftonbladet (kl 04:39): “Donald Trump behövde vinna tre nyckelstater under natten för att hålla striden vid liv. Han verkar ha tagit sig över de hindren – efter en rysarräkning i Florida. I North Carolina svängde allt till presidentens fördel på 24 dramatiska minuter. Nu talar allt för att valet blir en nagelbitare in i mål.”

  2. Både Trump och Biden var för några dagar sedan inbjudna till en tillställning anordnad av ledaren för Knights of Malta i USA, Kardinal Timothty Dolan, som även är ärkebiskop av New York.
   Knights of Malta är en av Katolska kyrkans militära hemliga ordnar.

   På denna tillställning i New York, Archdiocese’s Al Smith Dinner, höll såväl Trump som Biden var sitt kortare tal.

   Särskilt Donald Trump sade något i sitt tal som är mycket anmärkningsvärt, anser jag. Efter 30 minuter i videoupptagningen nedan säger Trump: “Anti-catholic bigotry has absolutely no place in the United States.” (ANTI-KATOLSK TRÅNGSYNTHET FINNS DET ABSOLUT INGEN PLATS FÖR I USA).

   Trump säger även att vaccin mot corona förväntas finnas tillhands före årsslutet. I talet, som var knappt sex minuter långt förekommer ordet “katolsk” tjugo gånger. Trump är utbildad av jesuiterna vid deras universitet Fordham University.

   Katoliken Joe Biden berättar i sitt tal (efter 25 minuter) att han är god vän med påven och då säger han jesuit-påven, vilket är anmärkningsvärt.
   Joe Biden är inte officiellt någon jesuit, men han har gång på gång intervjuats i The Jesuit Review och andra jesuitiska nyhetskanaler.
   Hans son, Hunter Biden, är utbildad vid Georgetown University, jesuiternas främsta elituniversitet i USA och han är med stor sannolikhet jesuit.

   Wikipedia säger om Hunter Biden:
   “During the year after he graduated from college, he served as a Jesuit volunteer at a church in Portland, Oregon and met Kathleen Buhle, whom he married in 1993.”

   https://www.youtube.com/watch?v=aNi4n7aEIWw
   (LIVE: Trump Delivers Remarks at the New York Archdiocese’s Al Smith Dinner)

   • För att åskådliggöra hur kraftfullt det uttalande är som Donald Trump gjorde, vilket jag citerar ovan, skulle jag vilja hänvisa till en uttydning av ordet bigotry:

    https://www.youtube.com/watch?v=75qT6FYULcw
    (What does BIGOT mean? English word definition)

    Enligt denna uttydning är ordet “bigotry” betydligt starkare än den svenska översättningen “trångsynt”. Bigotry likställs med “hate speech”.

    En president som prålar med att stoppa kritik mot det han vurmar för – är inte det ett offentligt uttalande som förkunnar:

    – Yttrandefriheten är på väg att försvinna.

  3. Vad är skendemokrati?

   – Kanske är det ett politiskt system som skenar mot diktatur?

   Här är ett lättlyssnat och oerhört elegant genomfört föredrag som handlar om den demokrati som inrättats i väldigt många länder på jorden:

   https://www.youtube.com/watch?v=ynVqPnMQ2sI
   (The Quigley Formula – G. Edward Griffin lecture)

   Edward Griffin, den så kloke och skicklige talaren, liknar de politiska val som genomförs i skendemokratier vid en uppgjord match i show-wrestling. Det är ett spel för gallerierna. Båda de kandidater eller partier eller partiblock som folket får rösta på är utvalda av samma kraft som styr dem som de marionetter de i själva verket är.

   Ytligt sett företräder de motsatta ståndpunkter, med det är bara show. Det spelar ingen större roll vem som vinner valet, säger Griffin, eftersom de båda är helt styrda av samma bakomliggande kraft.

   Filosofin bakom denna skendemokratiska process är så kallad “hegeliansk dialektik”.

   Hegeliansk dialektik är kort uttryckt en metod att nå ett mål genom att minst två olika krafter drar i var sin riktning, men de samarbetar hemligt för att åstadkomma en kraft i en riktning som man i förväg kommit överens om.

   På så sätt kan utomstående observatörer hållas ovetande om avsedd riktning och än sätta sitt hopp till den ena, än till den andra, som de felaktigt tar för rivaliserande krafter

  4. Ja videon är ett mästerverk som förklarar hur riggat det Amerikanska och även det Svenska samhällssystemet är. Den största lögnen eller bedrägeriet är att så många människor ja majoriteten inte vill eller kan förstå detta. Antingen är de medvetna om detta men gör ändå allt för att försvara systemet? Javisst det finns många av dem, även inom den alternativa eller “fria” rörelsen som tror eller icke tror på demokratin men håller tyst.

   Om man förstår hur riggat systemet är förstår man också varför Trump blev vald och inte Hillary Clinton? Jag har skrivit om detta tidigare men det viktigaste var nog att Hillary aldrig skulle lyckas dela ett land i för eller emot Amerikansk “demokrati” som Trump har gjort. Dessa krafter som ville åstadkomma detta var hela tiden ute efter att förstöra USAs roll och fortsatta hegemoni till fördel för Kina och FN? För att åstadkomma detta måste det Amerikanska samhället förstöras till förmån för öppen Diktatur.

   Tittar ni på videon in Hans inlägg så måste det ju gå upp ett ljus eller? Mycket bra kommentar från Hans Dahl som förstått detta, Tack.

   • Tack till dig, Kjell!

    Ja, videon är verkligen ett mästerverk. Jag vet ingen talare som är så skicklig som Edward Griffin. Det finns några enormt viktiga andra videor av honom på YouTube, som genast gör att det går upp ett stort ljus för den uppmärksamme lyssnaren. Jag kommer att återknyta till dessa inspelade tal av honom när det uppkommer passande tillfälle.

    Precis som när det gäller SWEBBTV, Walter Veith och andra enormt viktiga sanningssägare har YouTube inte tagit bort dessa videor. Orsaken är att de fått så väldigt många följare. SWEBBTV togs ju faktiskt ner för några dagar, men reaktionen från folket blev så stark att de släpptes fram igen.

    Däremot fuskas det med ALL sannolikhet vilt med siffror rörande antal följare!
    – Det har varit rätt kul att iaktta! Ett annat enormt viktigt och klargörande föredrag av Edward Griffin fick dag för dag väldigt mycket fler följare, men så plötsligt stod det alldeles stilla…

    Nåja, är reaktionen bara så lam från manipulatörerna, så kan vi nästan bortse från den. Och den ger oss även den fina insikten att viktiga röster i internet förmodligen har långt fler följare än vad statistiken visar – Newsvoice inräknat!

  5. Presidentvalet i USA har blivit precis lika dramatiskt och spännande som vilken som helst av Hollywoods mest påkostade mega-filmer! 🙂

  KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här