Lögner, desinformation och övergrepp mot de mänskliga rättigheterna i coronans namn

publicerad 19 november 2020
- av Gästskribent
Protest mot oligarkerna. Foto: Daniel. Licens: Pixabay.com
Protest mot oligarkerna.

DEBATT. Vi alla upplever i dessa tider hur mäktiga individer och storföretag tar tillfället i akt för att utöka sin makt. Strategin handlar om att använda coronakrisen för att piska fram rädsla i världssamhället. Restriktionerna tar ifrån oss våra friheter. Det skriver Per Melin som även menar att de föreslagna vårdmetoderna drivs fram av ekonomiska intressen på en bärvåg av stress och rädsla.

Text: Per Melin, text uppdaterad kl 18:42

I och med Sveriges nya nedstängningsorder och utfästelser om ännu hårdare tag framöver, så träder den svenska regeringen in på samma fascistoida väg som resten av västvärlden.

Corona är ungefär lika farligt eller ofarligt som ett vanligt säsongsinfluensavirus. Skrämselpropagandan kommer sig inte av omsorg med mänskligheten, utan av en medveten strävan att göra oss rädda. Rädda människor förlorar förmågan till kritiskt tänkande och kan manipuleras till det mesta. Under Nürnbergrättegångarna efter andra världskriget fick en av de högsta nazist-ledarna frågan hur man hade lyckats manipulera så många människor. Han svarade: Man kan få människor överallt att gå med på vad som helst genom att först skrämma upp dem.

Allt fler börjar dock genomskåda vår tids lögnbygge. I andra länder, som Australien, Nya Zeeland, Kanada, USA, Irland, England, Tyskland, Spanien, Italien och Frankrike, reser och motsätter sig människor de allt hårdare diktaturförhållanden. Helt fredliga möten och demonstrationer slås ofta ner brutalt. Tumskruvarna dras åt, men mänskligheten håller på att vakna, så även i Sverige.

Äldreboenden i Sverige fick redan i början av året instruktionen ifrån Socialstyrelsen att inte ge vård vid misstänkt corona-smitta. Istället skulle man ge vård i livets slutskede, det vill säga dödshjälp. Vanligt syrgasflöde togs bort, opioider och benzodiazepiner sattes in. Bland andra de svenska läkarna Yngve Gustavsson och John Tallinger har visselblåst om detta.

Det finns sakkunniga som anser att 87 procent av dem som har rapporterats döda i Covid-19 på äldreboendena i själva verket vanvårdades till döds. 2021 får vi förhoppningsvis veta de exakta siffrorna.

De lungmaskiner som används vid Covid-19 skadar lungorna och har dödat många människor. Visselblåsare i bland annat USA, Kina och Storbritannien har vittnat om detta. Läkare i USA har uppskattat, att 80 procent av de covidpatienter som läggs i den typen av ventilatorer dör. Läkare i Storbritannien uppskattar att det är 66 procent och läkare i Kina uppskattar det till 86 procent. Vårdpersonal i USA har till och med vittnat om många helt friska människor som utan medicinsk anledning har lagts i ventilatorer och till följd av detta avlidit.

Dessutom ger de testmetoder man använder sig av många, många gånger fler positiva svar än vad som stämmer med verkligheten. Detta möjliggör ökad skrämsel. Kary Mullis som tog fram PCR-testet har själv varit tydlig med att PCR-test inte kan användas till att testa förekomst av sjukdom.

De som drabbas av Covid-19 är främst personer med felmedicinering, medicinskador, problematiska underliggande sjukdomar och undernäring. Trots att regering, riksdag, Folkhälsomyndigheten, svenska sjukhus, smittskyddsläkare och mainstreammedia, som Public Service, har fått fakta om detta sedan i början av mars, så vägrar man systematiskt att släppa igenom sådan information till allmänheten.

Ansiktsmasker fungerar inte mot virus. Däremot försämrar de syreupptaget och ökar koldioxidhalten i kroppen. Detta får mer eller mindre allvarliga kort- och långsiktiga konsekvenser för hälsan. Dessutom försämras avgiftningen via andningsvägarna hos den som bär mask medan insjuknandena i virus- och andra åkommor som bakteriell lunginflammation ökar. För övrigt påverkas människor och i synnerhet spädbarn psykiskt negativt av att inte kunna se och interagera med andras ansikten.

Corona-vaccinerna har testats och med den planerade dosen visat sig ge biverkningar i 100 procent av fallen. Flera försökspersoner är redan svårt skadade i sina nervsystem. Vad som händer med de vaccininjicerades hälsa på längre sikt har vi ingen aning om.

Corona-vaccinerna har redan visat sig kunna ge biverkningar. Flera av försökspersonerna är till följd av vaccin-testerna skadade i sina nervsystem. Vad som händer med de vaccininjicerades hälsa på längre sikt har vi ingen aning om.

Text: Per Melin


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Undrar vad som skulle hända om någon släppte ett par kvartersbomber på SCB och den så kallade FolkHälsoMyndigheten?

  • Tja, SCB skulle jag gissa på har rätt tillförlitlig statistik. Men all statistik kan lätt li manipulerad till förbannelse, vilket envägs-kommunikatören Habib Hi Babbel tydligt visat. Dessa statistik-jonglörer i regeringskansliet…

   FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN däremot anser jag vara en första klassens desinformationskälla – och därmed ansvarig för förtidig död hos framför allt gamla människor i Sverige.

   Ledande krafter inom Folkhälsomyndigheten bör – tillsammans med ledande politiker – ställas inför rätta i en folkdomstol, som även skall beivra brott mot Sveriges grundlagar.

   Låt oss jubla när vårt lands hemskaste förrädare döms skyldiga!

 • Tack för bra artikel som jag tänkt dela till andra. Men jag slog bort den tanken när jag läste sista stycket:

  “Corona-vaccinerna har testats och med den planerade dosen visat sig ge biverkningar i 100 procent av fallen. Flera försökspersoner är redan svårt skadade i sina nervsystem. Vad som händer med de vaccininjicerades hälsa på längre sikt har vi ingen aning om.”

  Sorry men detta kan inte vara sant.

 • Tack för bra artikel.Människor måste börja att informera sig och inte låta sig skrämmas. En vanlig influensa bryter ut varje vår och höst/vinter, då virus har lättare att överleva i kall väder och vi människor lätt glömma de enkla regler som hjälper vårt immunsystem att klara sig. Rädsla sänker immunförsvar, liksom stress och när vi fryser. Det finns enkla metoder att skydda sig mot förkylning eller influensa. Vit D, Vit C, Zink, en god och näringsrik mathållning. Man måste börja använda sin hjärna och fråga sig om alla dessa åtgärder som nu implementeras är verkligen för vårt bästa eller har det ett annat syfte?

  • Ja, Birgit är svaret, om du skulle fråga Klaus Schwab, top dog i World Economic Forum. Hans svar skulle bli att syftet inkluderar “A Reset” av allting, så att ett fåtal hyperrika oligarker och närbesläktade hyenor, kan beredas möjligheten, att på ett smidigt sätt kunna överta bestämmanderätten över ALLTING, eftersom de enligt sin egna övertygelse “are doing God’s Work”. Agenda 2030 kan betraktas som det Nya Testamentet ifall osäkerhet råder. Det kan även betraktas som det sista regelverket i den långa konspiration om Världsherraväldet, som mänskligheten har haft att kämpa emot länge.
   Händelsevis står vi jordevarelser just nu inför en historisk vågskål av aldrig tillförne skådad omfattning. Det visas tydligt i min länk nedan:
   https://nationalfile.com/breaking-rudy-giuliani-sidney-powell-release-the-kraken-gives-specific-bombshell-evidence-of-voter-fraud/
   Igår e m torsdag 19.11. 2020 hölls en lång, mer än två timmar lång presskonferens enligt ovan nät-länk.
   President Donald Trump’s “legal team”, som har arbetat med högsta växeln inkopplad sedan valet den 3:e november, redogjorde omsorgsfullt och med starka personliga känsloyttringar för deras undersökning beträffande valfusk. Fusket som möjliggjorde för media (CNN och Fox först ut) att peka ut den demokratiske kandidaten Joe Biden som näste POTUS, kommande januari. Teamet framhöll att det är en sammanfattning på det som komma skall i domstolsprövning, i närtid och det visar klart på en jordskredsseger för Trump.

   Det var således intressant att i morse höra SR/P1’s version av set hela. Som väntat FAKE; FAKE och åter lögner i vår skattefinansierade statsradiola. Biden förblev den nye presidenten, trots överväldigande bevisning i form av otaliga inlämnade affidavits (= edsvuret intyg) som klarlägger valfusket. I själva verket är det en statskupp vi bevittnar från Den Djupa Staten, enkannerligen det Demokratiska partiet, som ju inför allas blickar ägnat de senaste fyra åren till att med alla till buds stående medel saboterat och mobba Trump, den valde presidenten, inklusive med riksrätt.
   Likaså kollade jag SvD:s första sida (nätet) som långt ned och med små bokstäver men STOR bild på Giulianis svettdrypande kind, bara hade lögner att komma med.
   Att Sverige har varit en diktatur allt sedan 9/11 har jag ofta hävdat och nu med medias roll i detta spel har vi nu fått en fullständig bekräftelse.
   Stefan Löfven inte under dagen kommer med en förklaring, måste han ställas inför riksrätt. Det är ju inte första gången statsmedia ljugit stort. Att det var fråga om fusk vid valet 2018, då när rösträkningen stannade upp, indikeras av Rudy Giulianis et consortes’ titt på den använda Dominion-rösträknings-maskinen. Till råga på eländet skickades röster till Tyskland för att där räknas. Algoritmen har dessutom knäckts och hur fusket gått till är klarlagt. Att så även skedde härstädes 2018 är långt ifrån otänkbart. Den svenska staten är tillika identisk med den djupa staten här i Sverige. Vår telekominfrastruktur är ju världsledande sedan kanske et sekel tillbaka och ett användbart verktyg i underrättelseinhämtning och övervakning, allt från Säpo och FRA mm.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *