Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

43%

43.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 25/4 kl 13:45.

Militärläkare: Covid-19 används som ett biovapen mot världen

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 16 januari 2021
- NewsVoice redaktion
Dr Lee Merritt. Pressfoto: Enlightenomaha.com
Dr Lee Merritt. Pressfoto: Enlightenomaha.com
Dr Lee Merritt. Pressfoto: Enlightenomaha.com

CORONAKRISEN. I en explosiv intervjun på The New American med dr Lee Merritt diskuteras om coronakrisen kan betraktas som en biovapenattack mot Västvärldens folk och ekonomier. Lee Merritt säger att kriterierna för biologisk krigföring är fyllda. Hon kallar det som nu händer för fjärde generationens krigföring med fokus mot USA.

Originalvideon togs ner av YouTube

Dr Lee Merritt är en militärläkare som studert biologisk krigföring. Hon var tidigare president för Association of American Physicians and Surgeons (AAPS). Merritt säger att det förblir spekulationer om det kinesiska kommunistpartiet släppte Covid-19-viruset avsiktligt eller av misstag, men konsekvenserna som vi sett är redan enorma. Hon tror själv att Kina kan ligga bakom covidkrisen i Väst.

Källa: TheNewAmerican.com

Text: NewsVoice | Foto: Enlightenomaha.com


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Lee Merritt