Israel: Pfizer-vaccin har dödat 40 gånger fler äldre än Covid-19

Forskare kallar vaccinationsskandalen i Israel för "en ny förintelse".

24
Äldre person får vaccin. Foto: Mongkolchon Akesin. Licens: Shutterstock.com
Äldre person som får vaccin. Foto: Mongkolchon Akesin. Licens: Shutterstock.com

COVIDVACCIN. Data från det israeliska hälsovårdsministeriet visar att Pfizers covidvaccin hittills har dödat cirka 40 gånger fler äldre människor än Covid-19. Dessutom har vaccinet dödat fler yngre människor än vad viruset dödat. Detta anser oberoende forskare.

Text och översättning: Torbjörn Sassersson | Källor: se under artikeln

De alarmerande uppgifterna kommer från en ny analys av tidigare publicerade data från det israeliska hälsovårdsministeriet. Den nya studien är utförd av dr Hervé Seligmann på fakulteten Medicine Emerging Infectious and Tropical Diseases vid Aix-Marseille University. Han säger att det experimentella mRNA-vaccinet från Pfizer dödar fler än själva sjukdomen Covid-19. En annan grupp oberoende läkare drog i januari 2021 slutsatsen att covid-19-vacciner inte är “säkrare” än viruset de ska skydda mot.

Seligmanns studie baserad på data från ministeriet visar att de äldre över 65 år främst dör mellan de två vaccindoserna. Siffror pekar på att cirka 200 per 100.000 vaccinerade avlider, vilket kan jämföras med 4,91 per 100.000 som dör av Covid-19 utan vaccination, men Seligmann är särskilt oroad över att så många yngre än 65 år som avlider.

Hervé Seligmann med sin kollega Haim Yativ misstänker att antalet dödsfall av vaccinet förmodligen är mycket högre än det beräknade antalet eftersom statistiken endast inkluderar personer med diagnosen Covid-19, men inte inkluderar olika hjärtfel pga inflammatoriska vaccinreaktioner eller dödsfall som konsekvens av vaccinernas långvariga bieffekter som en följd av “Antibody-dependent Enhancement“.

“In addition, within several months they expect “mid- and long-term adverse effects of the vaccination as ADE (Antibody-dependent Enhancement)” begins to become manifest in those who have received the experimental Pfizer vaccine.”

Life Site News skriver att America’s Frontline Doctors (AFLDS) varnat för att mRNA-vaccinerna kan ge effekten ADE, när antikroppar skapade av vaccinerna i stället för att skydda orsakar en dödlighet om vaccinerade personer utsätts för en framtida form av SARS-CoV-2. Läkarna menar att vaccinet kan förstärka infektionen. Som exempel nämns skandalen i Filippinerna när ett vaccin som framställts för att bekämpa Dengue-feber resulterade i att 600 barn dog på grund av ADE.

Läs mer: Professor Dolores Cahill: mRNA-vaccinerna kan orsaka organsvikt och sepsis

Israel utvecklar de hårdaste coronarestriktionerna i världen

Hervé Seligmann med sin kollega Haim Yativ kritiserar den allvarliga press som de israeliska myndigheterna utsätter befolkningen för. Forskarna kallar till och med pressen för “en ny förintelse”.

Israels regering har nyligen tagit fram ett “grönt kort”, ett vaccinpass som tillåter “godkända” medborgare som har injicerats med covidvacciner att få besöka vissa företag, nöjes- och fritidsanläggningar så kallade icke essentiella platser. De som fått “grönt kort” behöver inte heller gå in i självisolering om de haft nära kontakt med ett bekräftat fall av Covid-19. Vaccinpasset utdelas inte till personer som testats negativt för viruset.

Israels hälsovårdsminister Yuli Edelstein anser att accepterandet av covidvacciner är en moralisk plikt. Det är en del av ett påstått ömsesidigt ansvar. Edelstein har till och med sagt att de som inte tar vaccinet måste acceptera ett utanförskap. Vaccinpasset ska förnyas var sjätte månad, men trots det måste de vaccinerade bära munskydd och upprätthålla fysisk distansering. Jerusalem Post rapporterar också att det övervägs en ny lagstiftning som ska  ge arbetsgivare rätt att vägra ovaccinerade personer tillträde till sina arbetsplatser.

Business Insider anser att Israel bedriver ett krig mot de ovaccinerade. Anthony Fauci, som är USA:s chefsrådgivare för president Joe Biden har kallat Israels vaccinationsstrategi för “utomordentligt bra”.

Text och översättning: Torbjörn Sassersson, NewsVoice

Seligmann som ledde studien har en biologiexamen från hebreiska universitetet i Jerusalem och har skrivit mer än 100 vetenskapliga publikationer. Enligt Israel National News (INN) har forskarna inga jävshinder.

Källor och relaterat


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikelMeeCable omdefinierar branschen för kablar – Påverkar många industrier positivt
Nästa artikelAllt fler stater i USA överger coronarestriktionerna
Torbjörn Sassersson är redaktör på NewsVoice.se. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995 och har i övrigt en bakgrund inom webb-PR, IT och kommunikation.
Prenumerera
Notify of
guest
24 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
3 mars 2021 kl 16:47

Bra gjort Torbjörn att du gör djupare granskning än vad våra bidragsfuskande kontrollorgan riksdag och journalistkår tillsammans trots generösa bidrag (efter stöld från sjukförsäkrade).

Missa inte den så aktuella låten på sidolänk från Torbjörns första länk “Experimental vaccine death rate for Israel’s elderly 40 times higher than COVID-19 deaths: researchers”

Hela sidan om och med den träffsäkra spotifycensurerade låten.
https://www.lifesitenews.com/blogs/anti-covid-vaccine-anti-lockdown-song-by-major-uk-rockstar-removed-from-spotity?utm_source=must_reads

MSB lektyr “pandemin som kom av sig” https://www.msb.se/RibData/Filer/pdf/25720.pdf

ett sidtips i ovan “Varför ingen granskning?” sid 134

per
per
3 mars 2021 kl 17:52

Även Greenmedinfo publicerar idag en artikel om den massaker som de så kallade mRNA-vaccinerna nu leder till i den fascistiska naziliknande staten Israel. Skribenten uttrycker fasa över med vilken hastighet mRNA-vaccinerna skadar och dödar människor. Han bävar också för vad som komma skall: Om några månader börjar de vaccinerades immunsystem att reagera abnormt, på grund av den genetiska påverkan som mRNA-vaccinerna skall åsamka den vaccinerade:

‘Orders of Magnitude Higher Deaths in the Vaccinated’: Israel’s Vaccine Data Reveals a Frightening Picture

Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
3 mars 2021 kl 18:00

Kan ingen kontakta någon kriminell gängmedlem och be vederbörande att mot skälig ersättning jaga upp Fauchi och utsätta honom för lite fysiska påtryckningar där det gör väldigt ont men syns väldigt lite.

Självklart utan att gå utanför vad lagen tillåter!!

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Jan Norberg
3 mars 2021 kl 20:10

Tyvärr är jesuiten Fauchi medlem i det kriminella gäng som kontrollerar alla andra sådana gäng.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Jan Norberg
3 mars 2021 kl 20:21

Det räcker nog att Fauici låses in och injiceras med sitt eget vaccin tills han slutar se “vågor”.
En mycket bättre lösning en att Fauici experimenterar med värnlösa fosterbarn…

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
3 mars 2021 kl 18:18

Viktig länk Lars!

Jag hittar direkt ett par artiklar till på samma sida…

Dr. Andrew Kaufman, Dr. Tom Cowan och Sally Fallon Morell: SARS-CoV-2 har fortfarande inte visat sig existera!

Bill Gates och Rockefeller vill implementera digitala ID-handlingar på miljarder människor

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
3 mars 2021 kl 20:00
Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
3 mars 2021 kl 19:15

Dör man av själva “vaccinet” så har ju “vaccinationen” i sig rent tekniskt gett ett hundraprocentigt skydd mot att man dör MED Corona. Men det är något märkligt med hela det här upplägget. För en medveten eller oförutsedd biverkning av “vaccinet” som t.ex. döden kommer främst drabba den naiva delen av befolkningen. Den lite mer observanta delen kommer avstå sprutan samtidigt som man kommer få begrava naiva närstående. Då sorg lätt övergår i ilska så måste det finnas något mer moment de ännu inte presenterat.

Troligtvis kommer de ge sig på livsmedelsförsörjningen och sen villkora hjälpen som de i princip villkorar allting annat. Det är väl i det här perspektivet “våra” svekfulla politiker avvecklat beredskapslagren så att vi ska vara lite mer medgörliga när vargen kommer. Tanken är ju att alla “frivilligt” ska ta sprutan eftersom de köpt in gift till precis hela befolkningen. Först kommer de köra alla upptänkliga fulknep innan de eventuellt försöker hugga sprutan i armen på en med våld. Själv dör jag hellre av mänsklig svält än som en genmodifierad organism.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
3 mars 2021 kl 19:48

“Bland yngre människor var dödsgraden bland dem som fick vaccinet 260 gånger högre än vad det skulle ha varit om vaccinet inte gavs.”

https://needtoknow.news/2021/03/researchers-report-that-deaths-from-covid-vaccine-for-israels-elderly-is-40-times-greater-than-deaths-from-covid-19-itself/

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
3 mars 2021 kl 20:28

Kan bara hålla med Anders Johansson!

Blir lättare och lättare att välja för var dag som går.

Dö som en fri man med hedern i behåll om man inte lyckas finna föda…..

Eller bli en genmodifierad, transhumanistisk grönsak som ligger på knä inför Klaus Schwab medans man anal topsas var gång man skall gå in i en butik med sina tre munblöjor på sig, samtidigt som man frätt bort händerna med isopropanol.

“Momentet de ännu inte presenterat” har man ju redan presenterat som något annat, nämligen 5G! Sen att det går att använda som utmärkt “crowd control weapon” är väl bara plus i kanten när en och annan vägrar böja sig framåt när Billy Boy kommer.

“Vad var det jag sa” har aldrig känts så vemodigt som nu.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Josef Persson
4 mars 2021 kl 06:16

@Josef

Det här är lite OT men jag läste i en annan tråd att du uppmätt 5G-signal i din lägenhet. Jag undrar med upp till vilken frekvens har du kapacitet att mäta och vad kostar utrustningen?

Hittade handhållna instrument men det var en rätt saftig prislapp på dem. Det är ju de lite högre frekvenserna som är intressanta och de äldre RF-mätarna mäter inte dem.

Ingemar Ljungqvist
Gäst
4 mars 2021 kl 08:12

Mycket bra artikel . Svenska Läkemedelsverket har också på sin hemsida bokfört de dödsfall som inträffat , dvs de som rapporterats in ( ett mörkertal föreligger här och som man från Läkemedelsverket inte vet hur stort det är ;mailförfrågan från mig) För ca en vecka en sidan hade man kommit upp till drygt 80 stycken , nästan alla efter vaccinering med Pfizers vaccin. Man hade dagssiffror på cirka 10 stycken. Men så för en vecka sedan slutade man räkna dvs siffran på 80 ligger kvar. Detta måste ha sin förklaring. Här är statistiken: https://www.lakemedelsverket.se/492fd5/globalassets/dokument/behandling-och-forskrivning/coronavirus/misstankta-biverkningar/comirnaty-handlagda-rapporter-om-misstankta-biverkningar-2021-03-03.pdf

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
4 mars 2021 kl 10:45

Till Anders Johansson!

Lite off topic som sagt. Men då majoriteten av mina vänner är elöverkänsliga så finns en arsenal av instrument att tillgå. Allt ifrån likström till 17HZ till 200 kHz växelström. I det trådlösa spektrat börjar mätarna vid 50 MHz, och slutar vid 8 GHz tor jag?. 5G signalen som uppmäts är dock i det lägre frekvensspektrat av det 5G man tänker ha för landsbygden, mins inte exakt men 790 MHz någonstans. Den signalen uppmättes med en spektrumanalysator från Aronia där man kan plocka ut var enskild frekvens om man vill.

Minns inte riktigt, men den mätaren kostar väl ca 15 000 kr plus. Jag bor inte i lägenhet utan i hus mitt i ingenstans, vilket dock inte hindra Sverige från att ge mig full täckning med 5-6 olika operatörer med vardera 511 tekniker, 2G, 3G, Turbo 3G, 4G, 4G+,Net 1, och nu alltså också lite skönt 5G. Ja vi måste ju tänka mångkultur även när vi värmer upp klimatet helt i onödan.

Närmaste bofaste granne med trådlöst bor 3 km bort. Men det är bäst att ta det säkra för det osäkra, en myra i skogen skulle ju annars kunna komma undan strålningen. Och det vore ju synd. Varför spara på elen när det räcker och blir över?

Anders johansson
Anders johansson
Gäst
Reply to  Josef Persson
4 mars 2021 kl 11:43

Tack. Det var väl ungefär de priser jag själv sett och uppåt 30-40 K för de som mäter högre frekvenser. Bor så jag har utsikt över ett stort antal tak och ibland sitter det bara några nya sändare på ett tak utan att man har fått någon som helst information. Det där med försiktighetsprincipen är ju bara ett meningslöst tomt ord.

Victor Lindstedt
Victor Lindstedt
Gäst
6 mars 2021 kl 21:07

Extremt intressant!
Finns det någon faktiskt konkret mer källa än den debriefing som görs?

Skulle gärna vilja ha fler matnyttiga länkar att förkovra mig i, ovan länkar utgår från samma debriefing och jag hittar ingen direkt fakta då debriefing till stor del är antaganden och spekulationer kring potentiella biverkningar som stroke och dyl.

Anders Johnsson
Anders Johnsson
Gäst
Reply to  Victor Lindstedt
6 mars 2021 kl 21:43

Prova följande länk för förkovring: https://www.google.com/

Ulrik TuvelidD
Ulrik Tuvelid
11 mars 2021 kl 11:13
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
11 mars 2021 kl 23:07

Nej du har rätt Ulrik!

Pandemin verkar vara influensa som ersatts av covid och behandlats med “palliativ vård”.
http://friasidor.is/influensan-som-forsvann/

Allt som myndigheterna, media, forskare och s k ”experter” sagt har varit lögn! Dessa lögner har varit ämnade att skrämma medborgarna!

En skiträdd befolkning är lättstyrd, lättlurad! Därigenom skulle det bli enklare att lura på befolkningen ett vaccin (som inte är ett vaccin)!

Detta ”vaccin” är ett vapen, ett ämne som förändrar generna i våra kroppar, hur många kommer att allvarligt skadas av detta ämne?

Allt är till för att tillfredsställa de verkliga makthavarna på vår Jord, hur är det möjligt att sådant får förekomma?

Tabellen visar totalt antal döda i Sverige per år och totalt antal döda per 1000 innevånare per år enligt Framkom i Ulf Bejerstrands intervjuer med statistiker hos SCB den 9/3-21

Vi har ju ökat antal personer i Sverige varje år, men det är troligen plus-minus minst 400 000 personer, ingen vet det verkliga antalet människor som vistas i Sverige men man erkänner nu öppet att ca 2000 av döda med “covidsymptom” isolerades från sina ahöriga innan de istället för livsuppehållande vård, mat och vatten fick möta döden i “palliativ vård”.
Trots att tusentals “covidsjuka” fick dö i palliativ vård 2020 var inte totalt dödstal extremt.

Tabellen döda per kalenderår är gällande statistik från SCB.

År Totalt döda Per 1000

2020 98124 9,48 (Pandemi, covid-19)

2019 88766 8,64

2018 92185 9,06

2017 91972 9,14

2016 90982 9,17

2015 90907 9,28

2014 88976 9,18

2013 90402 9,42 (Svininfluensa)

2012 91938 9,66 (Svininfluensa)

2011 89938 9,52

2010 90487 9,65

2009 90080 9,69 (Svininfluensa)

2008 91449 9,29

2007 91729 10,03

2006 91177 10,04

2005 91710 10,16

2004 90532 10,07

2003 92961 10,38

2002 95009 10,65

2001 93752 10,54

2000 93461 10,53

Intervjun med SCB och flera myndigheter finns här: https://youtu.be/QFZvWBE9L_0

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
12 mars 2021 kl 17:17

Ett år sedan första coronadödsfallet i Sverige Publicerad: 11 mars, 2021,
https://www.nyatider.nu/ett-ar-sedan-forsta-coronadodsfallet-i-sverige/

Se influensakurvan i sverige (se lila kurva) den 11 mars inföll 2020 (vecka 11).
https://www.folkhalsomyndigheten.se/folkhalsorapportering-statistik/statistik-a-o/sjukdomsstatistik/influensa-veckorapporter/aktuell-influensarapport/

“Register för palliativvård: De äldsta dör främst av hög feber Publicerad 11 maj 2020”
https://www.friatider.se/register-palliativvard-de-aldsta-dor-framst-av-hog-feber

Man har samtidigt förnekat färväntade andningsproblem och hjärtpåverkan mm av nya 5g.

Förlängda testtillstånd för 5G från PTS Publicerad 2020-05-07
https://www.stralskyddsstiftelsen.se/2020/05/07/forlangda-testtillstand-for-5g-fran-pts/

5G startas i Stockholm Publicerad 2020-05-25
https://www.stralskyddsstiftelsen.se/2020/05/25/5g-startas-i-stockholm/

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
12 mars 2021 kl 20:08

Vi får inte heller glöma bort att isolering av människor inomhus till slut orsakar än stor D vitami brist med infektionskänslighet och skeletturkalkning som en högst förväntad “våg”.
https://www.dietdoctor.com/se/d-vitamin-mot-svininfluensan

Mer förkovring om det meningslösa dödandet i massvaccinationsskandalen.
https://vernoncoleman.org/articles/how-many-people-are-vaccines-killing

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
13 mars 2021 kl 19:42

En mycket intressant artikel som tar de ökade dödstalen av vaccinerade i Israel och tester med vaccin av kycklingar som visat att de vaccinerade kan bli asymptomatiska superspridare.

“Operation Vaxx-All Deplorables: Codename; “Satan’s Poker”…

Read’s group started their investigation by exposing vaccinated and unvaccinated Rhode Island Red chickens to one of five Marek’s disease strains that ranged from hot to cold. The hottest strains killed every unvaccinated bird within 10 days, and the team noticed that barely any virus was shed from the feathers of the chickens during that time. In contrast, vaccination extended the lifespan of birds exposed to the hottest strains, with 80 percent living longer than two months. But the vaccinated chickens were transmitting the virus, shedding 10,000 times more virus than an unvaccinated bird.

“Previously, a hot strain was so nasty, it wiped itself out. Now, you keep its host alive with a vaccine, then it can transmit and spread in the world,” Read said. “So, it’s got an evolutionary future, which it didn’t have before.”
https://www.unz.com/mwhitney/operation-vaxx-all-deplorables-codename-satans-poker/

Det är en lite längre läsning väl värd besväret.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
15 mars 2021 kl 17:23

“Amerikansk kristen mainstream media: 12 000 döda av Covid injektioner under de första 10 veckorna

► Den amerikanske vaccinationsexperten Dr Tenpenny intervjuad på det kristna familjeprogrammet Ministry Now. Detaljförklaring av hur de olika injektionerna fungerar och att Covid-injektionerna är ett brott mot mänskligheten…”

https://www.youtube.com/watch?v=8iaKAWWGyWI

trackback
19 april 2021 kl 06:00

[…] er et sammendrag fra en artikkel som vi har funnet på NewsVoice oversatt til svensk av Torbjörn Sassersson fra LifeSite. Materialet er hentet fra en publisert […]
https://www.derimot.no/forskningsrapport-fra-israel-vaksinene-tar-livet-av-40-ganger-flere-eldre-enn-korona/

Last edited 3 månader sedan by Torbjörn Sassersson red.