Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

43%

43.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 25/4 kl 13:45.

Kanadensisk pastor slänger ut covidpoliser ifrån religiös högtid

publicerad 6 april 2021
- Gästskribent
Artur Pawlowski, pastor i Calgary, Kanada. Foto: eget verk

OPINION. Runt om i världen hårdnar förtrycket mot mänskligheten i en rasande fart. Många anser att vi är på väg in i en global diktatur. Den kanadensiske pastorn Artur Pawlowski är väl medveten om detta. “Vi måste resa oss nu och göra motstånd mot förtryckarna”, säger han. Snart är det för sent.

“Ofattbart vilka sjuka personer. Att skrämma människor i kyrkan under denna religiösa högtid”, ryter pastorn åt poliserna. “Ut ur fastigheten genast, era nazister! Gestapo är inte välkomna här! Kom inte tillbaks, era psykopater!”

När poliserna har lämnat platsen förklarar pastorn för tittarna:

“Vi lever under ett maktövertagande ifrån regeringen och deras skurkar, torpeder, brunskjortor, Gestapo-wannabes, diktatorer.”

“Se vad som händer i Tyskland. Landet tas än en gång över av fascister. Man kan inte längre ens röra sig från en stad till en annan. Nedstängningen där är genomförd. Hitler-wannabes styr redan det landet. Man är på väg åt samma håll här i Kanada. Låter du dig inte vaccineras som en annan hund, så kan du snart inte köpa och sälja saker, gå i skolan eller arbeta. Är det så du vill att din framtid skall se ut?”

Dr Mercola skriver om exakt samma sak i sin senaste artikel: “Vaccines Are the New ‘Purity Test'”. De mänskliga rättigheterna håller just nu på att tas ifrån oss här i västvärlden. Historien upprepar sig. Under de närmaste månaderna och åren kommer våra etiska och humana egenskaper att ställas på prov.

Text: Per Melin


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq