Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Demokraterna förvirrade när CDC tar bort munskyddsregel för vaccinerade

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 17 maj 2021
- NewsVoice redaktion
Fox News 17 maj 2021
Fox News 17 maj 2021
Fox News 17 maj 2021

VÄRLDEN. Den amerikanska smittskyddsmyndigheten CDC har beslutat att ändra reglerna för munskydd i USA. Nu är det rekommenderat att vaccinerade personer inte behöver använda munskydd längre. Det är en helomvändning mot tidigare regel för vaccinerade, rapporterar Tucker Carlson på Fox News.

Tucker Carlson skrockar över demokraterna och de demokratvänliga massmedierna som är förvirrade. Hur ska demokrater nu kunna skiljas åt från republikaner (konservativa) och han menar då att det är främst demokraterna som vill ha munskydd. Carlson frågar även retoriskt: om folk får klä sig som de vill (tex utan munskydd) hur ska vi då kunna kontrollera dem?

Demokraten David Hogg deklarerar på Twitter:

“I feel the need to continue wearing my mask outside even though I am fully vaccinated because the inconvenience of having to wear a mask is more than worth it to have people think I am a conservative”.

Vissa amerikanska profiler som förekommer i media och politik menar att det bara är sunt förnuft som driver dem att vilja ha munskydd under alla omständigheter, även om de är vaccinerade. De verkar resonera att munskydden skyddar mot alla möjliga mikrober och därmed försvaras ett konstant och “evigt” munskyddsbärande.

Tucker Carlson nämner att demokraten Nancy Pelosi, som är talman i representanthuset och av Forbes 2019 rankats som den tredje mäktigaste kvinnan i världen, hotat den fullt vaccinerade republikanen Brian Mast som vägrar bära munskydd i representanthuset.

Brian Mast motiverar sin munskyddsvägran, med stöd av CDC med orden:

“I am not just going to play her stupid game that falls somewhere between dog and pony show, smoke and mirrors and pure manipulation.”

Allvarlig MSM-journalist på Norra Bantorget, 1 maj 2021. Foto: NewsVoice.se
Allvarlig MSM-journalist på Norra Bantorget, 1 maj 2021. Foto: NewsVoice.se

NewsVoice noterar att under manifestationerna i Stockholm för sanning och frihet var det mycket lätt att identifiera svenska regimvänliga journalister som i princip alla bar munskydd under sina reportage, medan oberoende journalister generellt inte bar dem.

Text: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq