Folkhälsomyndighetens presschef Christer Jansons psyops-bakgrund granskas

11

ÖVERVAKNING. I denna video granskas Folkhälsomyndighetens presschef Christer Jansons psyops-bakgrund. Janson har en bakgrund som expert inom psykologisk krigföring (psyops) med utbildning från Försvarsmakten. Analysen är gjord av Danijel alias Zakleo Se Bumbar.

Christer Janson säger en del anmärkningsvärda saker till Dagens Media i artikeln
“FHM-chefens hyllning: ‘Det är tack vare medierna som vi nått våra mål'” i egenskap som presschef:

“Flera av våra medarbetare har mött arga reportrar. En del har sagt att vi är inkompetenta. Då har jag talat med deras chefer och det har alltid löst sig.”

Dagens Media skriver att Folkhälsomyndighetens presschef Christer Janson är mycket nöjd med hur medierna vidarebefordrat budskapen åt Folkhälsomyndigheten:

”Vi har tillsammans förändrat samhället utan tvångsmedel”.

NewsVoice kommentar

Tydligen är tvång en möjlighet om det krävs för att förmå svenska folket att anpassa sig till corona-narrativet. Notera även Jansons tillfredsställelse med att massmedier följer Folkhälsomyndigheten istället för att granska den. Det är uppenbarligen Jansons målsättning som expert inom psykologisk krigföring. Rätt man på rätt plats.

Varför krävs egentligen en expert i psykologisk krigföring för att försöka få ett helt folk att vaccinera sig? Är tron på experimentella vacciner så stark?

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice | Video: Danijel alias Zakleo Se Bumbar | Bild: Christer Janson. Presfoto: Folhälsomyndigheten

Text: NewsVoice

Källa

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

11 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Torbjörn Sassersson red.
Admin
8 augusti 2022 kl 11:37

Psyops-utbildade presschefen Christer Janson på Folkhälsomyndigheten går över till Polisen
Christer Janson lämnar han Folkhälsomyndigheten för motsvarande tjänst hos Polisen. Janson blir enhetschef på Nationellt mediecenter hos Polisen samt presschef på myndigheten.

Källa: Life science Sweden

Lennart Mogren
20 november 2021 kl 10:35

Ett skifte på posten som generaldirektör på Folkhälsomyndigheten var oväntat och jag undrade vad det kunde betyda. Jämlik hälsa är Karin Tegmark Wisells mål.

Finns några kopplingar som skulle kunna visa på vilka värderingar som styr henne?
https://lakartidningen.se/aktuellt/nyheter/2021/03/karin-tegmark-wisell-vissa-utgar-fran-att-vi-har-en-dold-agenda/

Känd kusin: Fysikern och kosmologen Max Tegmark. »Vi har vuxit upp tillsammans i Dalarna på somrarna. Det vi har gemensamt är väl ett samhällsengagemang. Det har präglat både hans och mina rötter att antingen jobba akademiskt eller för det offentliga på något sätt«.

Max Tegmark är chef för 
https://futureoflife.org/
som är intimt förknippat med World Economic Forum och som anser att AI kommer lösa alla problem för mänskligheten, precis som Klaus Schwab.

Brandy36
Brandy36
Gäst
1 november 2021 kl 09:49

Det är väl ingen som tar Folkhälsomyndigheten på allvar längre.

Ulf ClaréusD
15 juni 2021 kl 13:55

Att Christer Jansson är en psy-op agent för Stockholmsbyråkratin (= den djupa svenska staten, identisk med svenska staten) är klart som korvspad. Hans CV enligt videoklippet ovan, lämnar inget tvivel om detta. Att allas vår Anders Tegnell invaldes i KKrVA (Kungliga Krigsvetenskapsakademin) år 2007 får stå för sig själv, men antyder kunskaper i biologisk krigföring!
Psykologisk krigföring har högsäsong, liksom i “counter psy-op”. Om de uppgifter jag här nedan lämnar på “räfst och rättarting” i Gitmo på välkända personer är sanna eller icke, vet jag inte. De härstammar från “RealRawNews.com”:

  • Hillary Clinton arresterad 2/3, dömd 14/4 och hängd 26/4 2021
  • Dem repr Adam Schiff arresterad 25/5
  • F d VH-stabschef John Podesta avrättad, “firing squad” 1/6 2021
  • John Brennan, CIA, hängdes 7/6 2021
  • Dr Deborah Birx arresterad 29/5 (Partner i CDC till dr Fauci)
  • James Comey, förre FBI-chef, döms 4/6 2021 till giljotinering

Planlagda tribunaler i närtid: Huma Abedin (7/6), Bill Clinton (14/6), Fd talman i senaten John Boehner, Fd justieminister William Barr (17/6), Skådisen Tom Hanks med fru Rita Wilson, Skådisen Kevin Spacey (21/6), Dr Deborah Birx (23/6), HD-domare Amy Coney Barret (28/6), Förre FEMA-chef Brock Long (29/6), Fd US FN-ambassadör Susan Rice (2/7).

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Ulf Claréus
16 juni 2021 kl 02:19

Mycket intressant Ulf!

Relaterade länkar om Hillary Clinton/Maud Olofsson och NUON skandalen.

https://carlnorberg.se/2016/06/22/clintonska-kopplingar/

https://defria.se/5-snabba-om-det-korruptionsfria-landet

Ulf ClaréusD
Reply to  Ulf Claréus
17 juni 2021 kl 12:28

P S: Ett tillägg till ovan finns i länken 1, nedan:

Förre FN ambassadören Samantha Powers, Tribunal 2/7 — Förre FEMA-chef Craig Fugate, Tribunal 29/6 som hålls i Tierra del Fuego (se länk 2) — Presidentkandidat 2012, Rep senator Mitt Romney, Tribunal 2/7 okänt var, liksom för George Soros med tribunal 5/7; Twitter CEO Jack Dorsey, Tribunal9/7 i Gitmo; F d utrikesminister (2017-18) Rex Tillserson, Tribunal 17/7 okänt var; Affärsman/investerare Warren Buffet, Tribunal 19/7.
Tribunalen mot f d president Bill Clinton 14/6 avbröts direkt, efter ett olämpligt uppträdande av en av de tre bisittarna, som blev avskedad rakt upp och ned.

Frågan som återstår är naturligtvis, är allt detta sant, eller är det frågan om “counter psychological operations”? Vi får snart veta, men omräkningen i Maricopa County AZ kommer vara analyserad och klar 26/6, så det lär nog dröja in i augusti 2021 innan Trump är redo att återinträda. En total test av alla kommunikationer skall hållas 11/8 enligt FCC. Något är i görningen?

  1. Upcoming Military Tribunals (Revision 3) – Real Raw News;
  2. Aggression or Diplomacy: United States to create new Security Bases in Argentina – COHA
Fredrik Eriksson
Gäst
15 maj 2021 kl 01:32

Christer Janson arbetade under början av 2000-talet som journalist på Sveriges Radio och Sveriges Television. 2011 slutade han arbeta för statstelevisionen och fick istället jobb på Nato där han jobbade med ”Psychological Operations” under militäralliansens insats ”Operation Unified Protector” i Libyen 2011. Därefter fortsatte han arbeta för Försvarsmaktens psyopsförband innan han fick jobb på Smittskyddsinsititutet, numera känt som Folkhälsomyndigheten.

https://nyhetssvepet.net/2021/05/13/avslojar-har-anmaler-folkhalsomyndigheten-coronakritiker-till-msb-som-agenter-at-frammande-makt/

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
14 maj 2021 kl 23:36

Riktigt avslöjande video/text med viktig spik i kistan för denna bedragare.

se även Öystein Rönne # 18 – Måste ses!

Rumble — En mycket bra SVENSKTEXTAD videointervju med den tyska stjärnadvokaten Dr Reiner Fuellmich gjord av Börje Peratt. Han förbereder nu, säkert världens största rättsprocess mot de bedragare som skapat Covidhysterin. Efter den videon har jag lagt till en icke svensktextad kort video om WHO´s bedrägeri, presenterad av den amerikanska läkaren Dr. Scott Jensen.”

https://rumble.com/veh0ib-ystein-rnne-18-mste-ses.html

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
14 maj 2021 kl 20:49

Jansons frestelse – skulle vara kul att veta hur den ser ut.

Fredrik Eriksson
Reply to  Hans Dahl
14 maj 2021 kl 20:57

Anon-sjovis möjligen?

Jag menar det måste ju synka med jänkarnas ölmage och svenskarnas feghet?
Då kan de ju sjunga i Qanon ända upp till Arsenalsgatan 8C.

Erik Wiklund
Erik Wiklund
Gäst
Reply to  Hans Dahl
15 juni 2021 kl 16:35

– Jo, det har redan beskrivits hur namnet och mötet kom till. Det var så att Daniel som skulle skapa denna frestelse ville se hur den kom till. Så Daniel klev in mitt i den aktiva fasen av denna skapelseprocess – och plötsligt, i svettiga omständigheter, så dök en man upp framför honom, en man som var expert på psykologisk matlagning vilken presenterade sig själv som herr Jansson.