Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

31%

31.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Martys mamma avled traumatiskt ett dygn efter covidspruta

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 11 juni 2021
- NewsVoice redaktion
Marty Logan. Foto: Nevada County Restoration Coalition

COVIDVACCINERNA. Marty Logan berättar att hans mamma (88) dött ett dygn efter en covidspruta från Moderna. Läkarna ville skriva Covid-19 som dödsorsak. Marty sa nej och betalade privat för en obduktion som sedan visade att dödsorsaken var en massiv och mycket snabb leversvikt.

Marty frågade läkaren hur hans mammas sista ögonblick var i livet innan hon avled. Läkarna svarade att hon sannolikt upplevde kvävning, som om någon försökt strypa henne.

VAERS-rapporten som patologen skickade till den amerikanska myndigheten FDA fastställer att dödsfallet berodde på en negativ reaktion på Moderna-vaccinet.

Marty Logan mamma testade negativt för Covid-19 den 31 januari 2021. Hon fick covidvaccinet den 16 februari. Marty åt middag med henne den kvällen. Hon mådde bra, men hon föll död ner nästa dag. Vårdare hittade henne död på golvet med ansiktet nedåt, berättar Marty Logan.

Text: NewsVoice | Videokälla: Nevada County Restoration Coalition


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq