Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Den politiskt korrekta åsiktsmaffian är på desperat reträtt

Jan Norberg, selfie 2021-08-25 Jan Norberg är pensionerad konsult med en bakgrund inom svensk industri. Han är sedan några år bosatt i Portugal. Jan är en engagerad samhällsdebattör. Se lista på alla Norbergs artiklar.
publicerad 5 augusti 2021
- Jan Norberg
Jan Norberg, 10 juli 2021, selfie

OPINION. När nu folkflertalet ser vad som blivit konsekvenserna av politiskt korrekta politikers politik under minst 30-40 år så svänger opinionen nu sakta åt ett mer nationalistiskt håll där patriotism inte längre är ett skällsord.

Ett sådant bevis på desperation är när Brännvinsadvokaten Michael Pålsson i en artikel hos Paragraf uttrycker sitt ogillande att till exempel SD vinner allt större sympatier. Att dessa PK-ismens kolportörer fortsätter att stigmatisera oliktänkande är inget annat än ett lamt försök att klamra sig fast vid en taktik som vi alla nu kan se falla till backen med ett brak.

Denne Michael Pålsson är en dem som aktivt hjälpt Paragrafs ägare Dick Sundevall att med alla till buds stående medel undvika svensk beskattning. Pålsson njuter också frukterna av att företräda migranter och kriminella i olika sammanhang. När han nu ser den svenska folkmajoritetens ogillande av den förda politiken så är det inte hans politiska engagemang som styr hans artikel, det är blott och bart för sin egen vinning som han tar till orda. Han vill inte tappa sina lukrativa advokatuppdrag där staten i 99 % av fallen får stå för kostnaderna. Så talar en genuin parasit.

Paragraf: Vill vi frivilligt stiga in i fascismens råa och kalla verklighet

Desperationens nedre gräns når denne Michael Pålsson när han frågar, ” Är vi ett masochistiskt folk som med öppna ögon överger den fria åsiktsbildningen och den fria demokratin för att frivilligt stiga in i fascismens råa och kalla verklighet?”

Svaret är givetvis att det svenska folket nu så sakteligen har tröttnat på att vara masochistiskt förtryckta av såna jönspellar som denna advokat.

Att han dessutom har mage att spy galla över ca 20 % av de röstberättigade och att han fortsätter kräkas över den majoritet som nu kan tänka sig att samarbeta med SD för att på allvar äntligen få slut på denna PK-terror, är inget annat än ett desperat sista försök att stigmatisera sina landsmän och kvinnor.

Vi kan alla nu snart andas fri luft när dessa PK-terrorister försvinner från debattens taburetter och intar sin välförtjänta plats på historiens sophög där de alla hör hemma.

Trevlig fortsättning på den svenska sommaren.

Text: Jan Norberg


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq