Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Bitcoin-miljonären Jeff Berwick tror matbrist kan bli en realitet 2022

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 25 augusti 2021
- NewsVoice redaktion
Jeff Berwick, 11 maj 2021. Foto: eget verk

OPINION. Det är dags att släppa loss Jeff i NewsVoice igen. I denna “walk and talk” tar Berwick upp sakernas tillstånd i världen fokuserat kring covidkrisen och som alltid bidrar Jeff med filosofiska reflektioner och kommentarer på nyheter som sticker ut.

Jeff Berwick uppmanar lyssnarna att överge de konventionella monetära systemet och i slutet av videon föreslår han att du kanske borde flytta till Mexiko eller Nicaragua där covidhysterin är nära noll. Dessa är varma länder där alla kan klara sig bra om man har en bas av besparingar att starta med. Berwick själv har i andra videos berättat om att han förbereder sig för sämre tider genom så kallad homesteading, en livsstil baserad på självförsörjning, ofta egen mark och ett privatägt boende.

Berwick tror att matbrist blir en realitet 2022

Jeff Berwick tar upp den dystopiska filmen Soylent Green från 1973, en film som förutspådde växthuseffekten och ett utbrott av vatten- och matbrist, extfema priser på dagligvaror och överpopulation år 2022! Lösningen på matbristen är Soylent Green en raffinerad produkt som består av plankton och nedmalda människor. Berwick kopplar humoristiskt Soylent Green till Bill Gates och World Economic Forum som förespråkar att vi ska äta mer vegetarisk mat respektive insekter.

Se hela videon och [o]roas av Berwicks alla reflektioner och nyhetsfynd i media. Den stora behållningen av att lyssna på Berwick kan vara att man tydligt ser hur galen världen är även om man inte håller med om precis alla av Berwicks reflektioner.

Text: NewsVoice

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq