Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

43%

43.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 25/4 kl 13:45.

För vems skull ska egentligen barnen covidvaccineras?

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 16 september 2021
- NewsVoice redaktion
Medicinkvinnan Bodil Appelquist och de snart avgående statsministern Stefan Löfven. Foton: SVT. Montage: NewsVoice

NOTERAT. Medicinreportern Bodil Appelquist på den statliga TV-kanalen SVT och Stefan Löfven i Regeringen ger olika budskap när det gäller motivet till varför barnen ska covidvaccineras.

Bodil Appelquist sa i SVT den 15 september 2021 att barnen måste vaccineras för de vuxnas skull, men den snart avgående statsministern Stefan Löfven sa dagen efter att barnen måste vaccineras för barnens skull.

Detta utgör ytterligare ett exempel på ett i raden av motstridiga och opålitliga påståenden som fällts under de senaste 18 månaderna om Covid-19 och de mRNA-baserade covidvaccinerna som av experter kallas för genterapier.

Kunskapsdebatten är fri. Kommentera nedan.

Källor

  • SVT Play 15 september 2021: Socialministern håller pressträff om vaccin
    “Socialminister Lena Hallengren (S) håller en pressträff på temat vaccin. Vid pressträffen medverkar Marie Morell, ordförande i SKR:s sjukvårdsdelegation, och Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson.”
  • SVT Play 16 september 2021: Regeringen presenterar en coronanyhet
    “Statminister Stefan Löfven, socialminister Lena Hallengren, utbildningsminister Anna Ekström och Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson medverkar.”
Medicinkvinnan Bodil Appelquist och de snart avgående statsministern Stefan Löfven. Foton: SVT. Montage: NewsVoice
“Medicinkvinnan” Bodil Appelquist och de snart avgående statsministern Stefan Löfven. Foton: SVT. Montage: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq