Riksdagen – arbetsplatsen där ingen behöver vaccinera sig – inga påtryckningar får ske

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 6 september 2021
- NewsVoice redaktion
Talman Andreas Norlén. Foto (beskuret): Frankie Fouganthin. Licens: CC BY-SA 4.0
Talman Andreas Norlén. Foto (beskuret): Frankie Fouganthin. Licens: CC BY-SA 4.0
Talman Andreas Norlén. Foto (beskuret): Frankie Fouganthin. Licens: CC BY-SA 4.0

SVERIGE. Riksdagen är en arbetsplats där ingen ska behöva vaccinera sig mot sin vilja. “Vi har inga formella möjligheter att ställa något sådant krav, ledamöterna är ju folkvalda och har rätt att delta i riksdagsarbetet oavsett om de vaccinerar sig eller inte”, säger talman Andreas Norlén till SvD.

Nu lyfts restriktionerna i Riksdagen. Sedan 16 mars kom partiernas gruppledare och talmannen överens om att dra ned antalet ledamöter från 349 till 55 vid voteringar, en åtgärd som samtidigt gjorde att mandatfördelningens kunde behållas i riksdagen. Nu hävs restriktionen.

Detta betyder är när riksmötet öppnas den 14 september kommer 349 ledamöter att ta plats i kammaren, istället för 55. Möjligheten att delta digitalt vid utskottsmöten finns fortfarande kvar.

“Hur många av ledamöterna som är vaccinerade har riksdagsförvaltningen ingen kännedom om. Det finns heller ingen möjlighet att ställa krav på att de ska ha vaccinerat sig.utnyttja andra lokaler än utskottssalarna för kunna hålla avstånd vid fysiskt deltagande.” – SvD

“Men jag förutsätter att alla ledamöter vaccinerar sig, om det inte finns medicinska skäl”, tycker Andreas Norlén.

Text: NewsVoice

Donera till NewsVoice

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Så Svenska folket måste men inte riksdag och regeringen som stiftar våra lagar? Varför ska dom inte följa samma lagar som vi gör?

    • Nej ingen måste, kommer man nog att säga till uppskrämda “frivilligt” skadade.

      “Resolutionen 2361 slår fast att alla EU:s 47 medlemsstater måste informera medborgarna om att det är frivilligt att vaccinera sig till exempel med covidvaccin och att personer som väljer att avstå vaccinationer inte får särbehandlas,” 

      Magdalena Emreus om vaccin: Ingen i Sverige ska behöva utsättas för negativ särbehandling https://newsvoice.se/2021/09/magdalena-emreus-ovaccinerade-sarbehandlas/

  • Aha! Så Coronan är så smart och selektiv att den fattar vilka som är folkvalda eller inte…
    Och samtidigt prackar de folkvalda detta på just de som valt dem och betalar deras löner.

    Samt att de prackar på barn och ungdomar som ej är i riskgrupp, och dom har jättebra naturligt immunförsvar och ett känsligare energisystem än vuxna – för folkets skattepengar.

    Makes total sense. N O T!!!

    Ni borde skämmas.

    Hur kan ni leva med er själva?

  • Se till att vara med vid den världsomspännande demonstrationen den 18 September vid Kungsträdgården i Stockholm kl. 13:00. Ta med plakat och megafon samt flera vänner och fyll hela Kungsträdgården med demonstranter. Det är viktigt för dina barn och allas framtida generationer att just du deltar.

  • Varför inte införa folkets vaccin pass i regering och riksdag? Slumpmässigt utvalda apotekare ger doserna och politiskt oberoende utfärdar passen. De som vägrar blir av med social bidraget.

  • Sorgligt att jävig frimurare tillåtits att bli talman och dessutom har suttit och svingat klubban för en helt ointressant liten spillra av riksdagens lagligt beslutande 349 ledamöter. Det finns inga undantag från beslutande 349 ledamöter och reserver skall därför finnas för att riksdagen skall vara beslutsduglig enligt vår grundlag regeringsformen.

    Talmannen har därför inte laglig rätt att begränsa riksdagen till 55 ledamöter eller godtyckligt införa en ersättande mandatfördelning hos utvald grupp ledamöter. Jag anser att regeringsformen är väldigt tydlig och att “pandemilagen” och alla andra “beslut” tagna utan närvaro av 349 riksdagsledamöter är ogiltiga/olagliga.

    Relaterad dubbelmoral från svininfluensabedrägeriet.


    Annika Linde tog aldrig sprutan
    Med anledning av hennes dubbla budskap har jag skrivit till Justitiekanslern och bett om en granskning av statsepidemiolog Annika Lindes märkliga agerande. I en intervju för Ulf Elfving i sr den 16 oktober 2011 berättar Smittskyddsinstitutets Annika Linde att hon inte själv tog någon spruta mot svininfluensan.

    Hon uppger också att hon aldrig vaccinerat sig mot influensa för det skulle förstöra hennes eget immunförsvar. Och den är mycket bättre än vad en vaccinering kan ge säger statsepidemilog Annika Linde.”

    https://runelanestrand.com/2012/02/25/annika-linde-tog-aldrig-sprutan/

  • Som vanligt ett jäkla hyckleri! Sen tvingar de på unga och barn sprutan!! De som inte vare sig blev sjuka eller spred smitta….

  • Svenska folket lär vara bland de mest fogliga på planeten. Här behövs inga tuffa tag eftersom gemene man tackar och tar emot det mesta. Godtrogenheten och tilliten till statsmakterna har i det närmaste varit obruten bland majoriteten under hela corona-cirkusen. De folkvalda behöver inte agera “goda föredömen”.

    Från det ena till det andra, är det ett kvarglömt fågelbo Norlén har på hjässan eller är det möjligen en illa dimensionerad toupé?

  • Är det någon som törs bedöma den skada de 27 socialisterna orsakade svenska folket som utgjorde riksdags majoritet när den s k ”pandemilagen” påtvingades medborgarna?

  • Dom här hycklarna ska verkligen “vaccineras” med ampuller från slumpmässigt utvalda kliniker. Sen ska denna procedur upprepas för varenda booster-injektion de försöker hugga i armen på befolkningen.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *