Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

40%

40.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 23/4 kl 09:30.

Fox News kommenterar Joe Rogans grillning av CNN:s medicinreporter om Ivermectin

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 17 oktober 2021
- NewsVoice redaktion
Joe Rogan och Greg Gutfeld (Fox News)

MEDIA. Fox News programledare Greg Gutfeld diskuterar Joe Rogans grillning av dr Sanya Gupta, som är CNN:s chief medical correspondent, efter att CNN försökt sänka Joe Rogans trovärdighet. Rogan tillfrisknande från Covid-19 med hjälp av det “förbjudna” läkemedlet Ivermectin som CNN felaktigt påstår är ett avmaskningsmedel för hästar.

Joe Rogan driver podkanalen The Joe Rogan Experience som är mer populär än CNN. Rogan sålde 2020 sin kanal till Spotify till ett värde av 100 miljoner dollar under förutsättning att han fortsätter att driva kanalen på samma sätt. Rogan intervjuar kända och halvkända personer med kunskap och insikter av stort allmänintresse. Intervjuerna är alltid djuplodande och kan vara upp till 3 timmar.

Text: NewsVoice | Källa: Fox News (Joe Rogan cancels the cancelers)

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Ivermectin