Max Winter: Stoppa medicinsk apartheid!

Publicerad

Författare

Ämne

OPINION. Idag befinner sig mänskligheten i ett kritiskt läge som så många gånger tidigare. Men kanske denna gång, än mer riskabel plats än någonsin tidigare? Det finns något på allas läppar världen över som separerar och skapar splittring. Något som är baserat på rädsla , som så många gånger förr.

Vi ser en tydlig splittring mellan dessa grupper växa fram. Den ena gruppen är för att ge äldre, barn och andra friska människor i samhället en experimentell spruta. En spruta som ingen kan svara på vad den har för långtidseffekter. Den andra gruppen är mer tveksamma, tvivlande och avvaktar.

Den tredje gruppen är helt emot att låta sina kroppar vara delaktiga i detta experiment. Dessa människor som har vetskap om sin egen suveränitet och rättigheter kommer aldrig att tillåta sig ta denna spruta oavsett påtryckningarna från samhället i framtiden. Dessa står stadigt i sitt eget beslut.

Vad som får dessa grupper att separeras från varandra är övertygelsen om att denna experimentella spruta skulle vara något bra för oss, både kollektivt och individuellt. Men det finns också de som bara vill bara kunna resa och göra det enkelt för sig i denna tid av byråkrati och komplexitet.

Håller man inte med i den rådande åsiktskorridoren och dess narrativ, så blir man beskylld för att vara en ”konspirationsteoretiker” eller att man inte tar ansvar för andras hälsa. Man riskerar även enligt dessa andras liv bara genom sin blotta existens. Hur hamnade vi här kan man fråga sig?

Tyvärr ser vi denna diskriminering breda ut sig i stor utsträckning. Den trycks på av myndigheter, massmedia och är redan vanligt förekommande på skolor, i lunchrummet och på arbetsplatser. Sitter du på tåget, bussen eller befinner dig i omklädningsrummet på gymmet så får du höra ett och annat.

Men även på många andra platser där vi människor har rätten att kunna röra oss fritt, samt att skyddas av yttrandefriheten i rätten till vår egen åsikt i frågor som berör vår kroppsliga integritet påverkas vi. Där grupptrycket i samhället bara ökar med dessa inskränkningar på vår frihet.

Vi behöver nu komma samman i denna fråga och belysa den riktning som korrupta beslutsfattare världen över tar för mänskligheten. Detta är inte vägen vi vill gå och det är upp till oss att säga nej.

Folket behöver resa sig världen över och det är dags att vi stoppar medical apartheid nu!

”Those who do not learn from history are doomed to repeat it.”

Delta i Frihetsmarschen för att belysa denna fråga den 30 oktober. Tillsammans är vi som starkast!

Läs mer om Frihetsmarschen (Tusenmannamarschen 2.0)lördag 30 oktober 2021 KL. 18:30

Text: Max Winter (finns på Linktr)Mer läsning

Filmen: "The Father". Anthony Hopkins och Olivia Colman.

Recension: “The Father” med Anthony Hopkins, Olivia Colman och Rufus Sewell

0
RECENSION. En av de mest uppmärksammade filmerna detta år är The Father med Anthony Hopkins och Olivia Colman. Den har inte bara blivit nominerad...
Torbjörn Sassersson (selfie) och en "labbass". Foto: Pressmaster. Licens: Envato.com

Keyplants ska vaccinrädda Afrika – De är knappast välkomna

11
OPINION. Det svenska vaccinföretaget Keyplants vill leverera upp till 300 miljoner doser av experimentella vacciner om året på en vaccinfabrik som ska byggas med...
Freddie Sayers och Hayley Hodgson. Foto: Unherd.com

Hayley sattes i covidläger i 14 dagar trots att hon var fullt frisk –...

9
AUSTRALIEN. Hayley Hodgson flyttade till Darwin från Melbourne för att undkomma den oändliga lockdown som plågat orten i snart 2 år, men istället för...

Many Mysterious Sudden Deaths during Sports 2021

7
https://www.youtube.com/watch?v=e6dc8Yfnl-I&lc=UgyaOa8IQTOvGk-zeBJ4AaABAg Why are athletes collapsing with sudden heart failures? In the last two months, more than 75 athletes have died or collapsed playing their sports....
Tysklands vice förbundskansler och finansminister Olaf Scholz (socialdemokrat). Foto: Michael Lucan, Licens: CC-BY-SA 3.0 de

Tyskland beslutar om lockdown för ovaccinerade och i februari 2022 planenas tvångsvaccination

28
VÄRLDEN. Den tyska regeringen meddelade på torsdagen att man kommer att placera ovaccinerade personer i lockdown. Topptjänstemän signalerade även att de ska stödja planerna...
Temabild: ensam kvinna. Foto: Luke Porter. Licens: Unsplash.com

“Ingen mardröm kan slå den vi lever i just nu” – Fullt friska människor...

31
OPINION. En privatperson skickade följande öppna brev till alla berörda inom regering, riksdag och folkhälsomyndigheten. Insändaren skriver: "ingen mardröm kan slå den vi lever...
Dr. Vladimir Zelenko. Photo: Humansarefree.com

Dr. Zelenko Issues Emergency Warning to the World

0
 ⁣Dr. Vladimir Zelenko MD joins The Alex Jones Show to discuss forced Covid-19 injections being pushed on kids. Also, a newly released FDA document...
Dr. Alim and Curtis Cost

Cutting through the False Covid Narratives with Dr. Alim and Curtis Cost

7
Curtis Cost (B.A.), working for Children's Health Defense, and Dr. Alim, a medical doctor and general surgeon realized at an early stage that something...
Extern Skribent
NewsVoice publicerar externa skribenters texter och externa källdokument i formen av tex debattartiklar eller rapporter. Åsikter, information och påståenden är skribentens egna och representerar varken tidningen NewsVoice, redaktionen eller redaktörens uppfattningar.

5 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest
5 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Samuel af UgglasD
Samuel af Ugglas(@samuelafugglas)
14 oktober 2021 kl 19:56

Det gör inget att vi alla tvingas att ta ”sprutor” bara inte grannen överlever

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
15 oktober 2021 kl 03:27

Kanon Max, att du inte använder ‘deras’ begreppsapparat(‘pandemi’, ‘vaccin’ blabla) och så undviker deras skitnarrativ. Du skriver om vad det handlar, experiment, spruta o thats it.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  jonnyjonson
19 oktober 2021 kl 08:09

Björn Hammarskjöld informer i Uppsala!

17 Oktober 2021
 AllmäntAugias stallCovid-19  Covid-19, Läkemedelsverket

TA REDA PÅ VACCINSTATUS OCH DISKRIMINERA MEDARBETARE I UPPSALA 
Jag har tagit mig orådet före att tillskriva kommunstyrelsen i Uppsala eftersom de tänker ta reda på vaccinstatus hos medarbetarna och sedan omplacera den som är ovaccinerad.
 
Registrator skickar vidare till samtliga kommunalråd i Uppsala kommun samt att jag begär dagboksblad att skyndsamt skickas till mig inklusive lista på de personer som registrator har vidarebefordrat meddelandet till.

Tjänare!
Hörde på radion att Uppsala kommun tänker ta reda på vilka medarbetare som är vaccinerade mot Covid-19 för att omplacera vissa personer. Brukar kallas diskriminering annorstädes och är förbjudet i lag.

https://kostkunskap.blogg.se/2021/october/ta-reda-pa-vaccinstatus-och-diskriminera-medarbetare-i-uppsala.html

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
20 oktober 2021 kl 23:37

Strongt av B Hammarskjöld, han e en fighter som Vi andra. Skandalöst att dessa användbara slavar till ‘folkvalda’ låter sig så burdust utnyttjas för en ‘sak’ o alla andra ‘saker’ de i längden inte kan hålla ut runt. De har sällat sig till loosers och det kommer de själva få ta ansvar för..

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  jonnyjonson
5 november 2021 kl 02:41

Ja prof B Hammarskjöld är fantastisk!

Vaccin-diskriminering – Så överklagar du din omflyttning

Vaccin-diskriminering – Så överklagar du din omflyttning – YouTube

5
0
Kommentera gärnax
()
x